- 20 Ekim 2013
- 27
- 7
- 34
- Konu Sahibi selin_selin7
kızlar merhaba.forumda bir çok ben aldırma başlığı ve yazılan bütün yorumları okudum.ve bir hafta önce üsküdar devlet hastanesinde yüzümde bulunan 2 tane beni aldırdım.doktor dikişleri attıktan sonra bir bayan görevli bandajla üzerlerini kapattı ve bu bantları sakın çıkarmaya çalışma.yarından itibaren su değdirebilirsin, zaten bantlar su geçirmiyor, birşey olmaz dedi.ama bir kaç güne çıkabilirsin falan demedi.birinin bandı kendiliğinden çıktı havayla temas etmeye başladı 4. günden sonra.diğeri hep kapalı kaldı.1 hafta sonra doktor dikişleri aldırmaya gidince bunların üzerini neden kapattın ki dedi.bende burada yapıştırdılar dedim.birşey demedi.neyse hava alanda iz çok az, yani geçecek gibi geldi bana.fakat kapalı kalanda iz çok derin. kesi izleri kıpkırmızı şekilde duruyor.annem, aslında yaranın üzeri kapalı kalmaz ama görevi açma deyince bende bişey demedim dedi.ne kadar havasız kalırsa o kadar iz derinleşirmiş.keşke açsaydım onuda.şimdi çok büyük ve net bir iz var orada diğeri gibi değil.bir de doktor krem vermedi. ben bephantol süreyimmi diye sorunca 1-2 gün sürebilirsin dedi. E vitamini sürüyorum arada.başka ne yapabilirim.birde bu izler ne zaman belirginliğini kaybetmeye başlar.1 aya kadar toparlar mı acaba.lütfen yardım edin.kesi ve dikiş izleri hep kalacak mı merak ediyorum.