Ben aldırma hakkında

EpiLisse

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2015
72
66
Merhabalar kızlar,

Vücumda bir kaç tane hoşuma gitmeyen beni rahatsız eden ben var bunları aldırmak istiyorum ama bi taraftan da iz kalmasından çekiniyorum. Bu konuda daha önce tecrübesi olan arkadaşlardan tavsiye alabilir miyim? Ayrıca İzmir'de neresini önerirsiniz ve maliyeti aşağı yukarı ne kadar olur?

merhabalar bende de aynı sorunlar var ocak ayında silikon ameliyatı olacağım ve dr vüdudumdaki bazı benlerin de alınması gerektiğini söyledi ameliyat sırasında bunlarıda alırız ilerisi için tehlikeli dedi ama inanırmısın o anda iz kalırmı ne olur diye sormak aklıma bile gelmedi çünkü aklım fikrim sadece büyütücek olacağım memelerimdeydi:)))) ama tekrar grş gittiğim zaman bunları ayrıntılı olarak konuşup buradan paylaşabilirim

İyi bir yere yaptırmak çok çok önemli. Bir tanıdığımın bu konuda kötü bir tecrübesi oldu. Benini aldırdı ancak oradaki iz kaldı. Bu yüzden operasyon geçirecek tekrardan. :110:

ben de 2 yıl önce yanağımdaki beni aldırdım beni baya bi rahatsız ediyordu cerrahi yöntemle alındığı ve dikiş atıldığı için illaki bi iz kaldı tabi ben'in verdiği rahatsızlığı vermiyo asla. bir de devlet hastanesiydi belki özelde iz bırakmıyolardır ama dediğim gibi dikiş izi elbette olur bence :KK43:

Bende ben aldırmak istiyorum ama yaşadığım yer küçük bi yer ve devlet hastanesindeki dermatolog bu konuda iyi değil diye söylentiler var estetik doktoruna gitsem daha mı iyi olur acaba benlerim yüzümde burnumun iki kenarında mercimek büyüklüğünde renksiz benler ama yüzümde olduğu için rahatsız oluyorum ve aldırmak istiyorum iz kalır diye de epey korkuyorum açıkcası yüzünden ben aldıran biri bu operasyonu detaylarıyla yszabilir mi acaba lütfen

Ben pazartesi günü aldırmaya gideceğim devlet hastanesine gittim bir sivilce izi kadar iz kalır dediler. Babamlar özele götürdü belki orada iz kalmaz diye ama yine aynı şekilde kalıyormuş ve tek bir ben için 400 - 500 TL alıyorlarmış. Doktor geri gönderdi devlet hastanesine ben orada yaptıracağım.

Göz kapağım ile Kaş'ım arasında tam yumuşak bölgede ben vardı geçen yıl aldırdım çok hafif beyazlık kaldı estetik dikiş atsalarda iz kalmaz deselerde belli belirsiz iz kalıyor tabi ben den çok daha iyi duruyor.

merhaba, 15 ay önce yüzümden 3 tane ben aldırdım ancak bugün farkettim ki bir tanesi tekrar çıkmış. bu konuda bilgisi tecrübesi olan var mı?

Bende ben aldırmak istiyorum ama yaşadığım yer küçük bi yer ve devlet hastanesindeki dermatolog bu konuda iyi değil diye söylentiler var estetik doktoruna gitsem daha mı iyi olur acaba benlerim yüzümde burnumun iki kenarında mercimek büyüklüğünde renksiz benler ama yüzümde olduğu için rahatsız oluyorum ve aldırmak istiyorum iz kalır diye de epey korkuyorum açıkcası yüzünden ben aldıran biri bu operasyonu detaylarıyla yszabilir mi acaba lütfen
Bende sağ gözümün hemen yanında etli siyah bir ben aldırdım. Yüz olduğu için doktorum o kadar hassas davrandı ki resmen ben dışında hiç deri kaybım olmadı. Mercimek gibi yuvarlak çıkardı beni ve tek dikiş atıldı o da estetik. Ben aldırdıktan sonra dikkat etmen gereken güneşe çıkmamak. Güneş dikişi kızartıyor ve iyileşmesi geciktiği gibi iz de kalıyor. Doktorum 3. hafta kreme başlarız demişti ama kreme gerek kalmadı neyse ki ,kesinlikle bir plastik cerraha yaptır bu işlemi dermatolaglar da onlara yönlendiriyor zaten. Sormak istediğin başka birşey varsa yazabilirim

Bende sağ gözümün hemen yanında etli siyah bir ben aldırdım. Yüz olduğu için doktorum o kadar hassas davrandı ki resmen ben dışında hiç deri kaybım olmadı. Mercimek gibi yuvarlak çıkardı beni ve tek dikiş atıldı o da estetik. Ben aldırdıktan sonra dikkat etmen gereken güneşe çıkmamak. Güneş dikişi kızartıyor ve iyileşmesi geciktiği gibi iz de kalıyor. Doktorum 3. hafta kreme başlarız demişti ama kreme gerek kalmadı neyse ki ,kesinlikle bir plastik cerraha yaptır bu işlemi dermatolaglar da onlara yönlendiriyor zaten. Sormak istediğin başka birşey varsa yazabilirim

Merhaba , nerde aldırdınız acaba, benimde burnumun yanında ve alnımda var ıkısını de aldırıcam fakar kararsız kalıyorum :KK43:

Merhaba , nerde aldırdınız acaba, benimde burnumun yanında ve alnımda var ıkısını de aldırıcam fakar kararsız kalıyorum :KK43:
Plasma Lift ile ben aldırdım geçen cuma düşünürsen Mehmet Akgün küçük bi operasyonla hemen halledebiliyor sonuç ekte şuan iyileşti sayılır ve biraz kızarıklık kaldı oda geçer 2-3 güne

Eklentiler

• 12546217_1179990498695786_533082701_o-horz.jpg
    12546217_1179990498695786_533082701_o-horz.jpg
    42,4 KB · Görüntüleme: 1.675
teşekkür ederim cevapladığınız için :)

İzmir'demi aldırdın benini? ve özel msjla nerede aldırdığını yazarsan sevinirim :) Umarım iz falan kalmamıştır herkesin korkusuda bu

Korkudan ziyade Allah'ın verdiği bedeni beğenmemek ve acı çektirmek gibi geliyor. Kararsızım bileniyorum

Al benden de okadar bende istiyorum aldırmak, daha kötüsü çıkar diye korkuyorum rahatsız da ediyor beni kafaya taktım :KK43:
benimde sağ yanagımda 1 cmlik vardı gecen sene aldırdım birde dikiş atıldı iz kalmadı şükür doktor kökünden kazıdım tekrar çıkmaz dedi

X