Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler, Dr ismi var mı tavsiye edeceğiniz?Var ben
Devlet hastanelerinin genel cerrahi veya plastik cerrahi bölümü alıyor, hem de ücretsiz :)
Küçük evet, teşekkür ederim dr ya da hastane tavsiyesi olsa çok sevinicem☺Cryotherapy (kriyoterapi) ile beni düşürebilirler veya -büyükse- lokal anestezi ile uyuşturarak alabilirler
Özellikle tavsiye edebileceğim doktor yok, ben hangi hastanede randevu bulursam oraya gidip doktora, "elim takılıyor, kıyafetim takılıyor, koparacağım diye korkuyorum" vs. deyince yardımcı oluyorlar hemen :))Teşekkürler, Dr ismi var mı tavsiye edeceğiniz?
Genel cerrah mı aldı beninizi? Bende de nal kadar var ama plastik cerrahi yok bulunduğum yerde.Özellikle tavsiye edebileceğim doktor yok, ben hangi hastanede randevu bulursam oraya gidip doktora, "elim takılıyor, kıyafetim takılıyor, koparacağım diye korkuyorum" vs. deyince yardımcı oluyorlar hemen :))
Genel cerrah mı aldı beninizi? Bende de nal kadar var ama plastik cerrahi yok bulunduğum yerde.
Tamam teşekkürler plastik cerrahiye bir randevu alayım öyleyse.Özellikle tavsiye edebileceğim doktor yok, ben hangi hastanede randevu bulursam oraya gidip doktora, "elim takılıyor, kıyafetim takılıyor, koparacağım diye korkuyorum" vs. deyince yardımcı oluyorlar hemen :))
ben bağdat caddesi ideaklinikte aldırmıştım zamanında. tanesini 100 tl ye. ama 4-5 yıl geçti üstünden. et beni değildi normal yüzeysel bendi. şimdi sıradan özel hastanelerde bile alınıyor artık. özel hastanelerin medikal bölümlerine bakabilirsinizMerhaba arkadaşlar yüzümde 2 tane renksiz minik et beni var özellikle İstanbul Anadolu yakasında bir yer tavsiye eder misiniz?Hangi yöntemi tavsiye edersiniz?
ben bağdat caddesi ideaklinikte aldırmıştım zamanında. tanesini 100 tl ye. ama 4-5 yıl geçti üstünden. et beni değildi normal yüzeysel bendi. şimdi sıradan özel hastanelerde bile alınıyor artık. özel hastanelerin medikal bölümlerine bakabilirsinizi
İz kalmasın istiyorum teşekkür ederim oraya da bakayımben bağdat caddesi ideaklinikte aldırmıştım zamanında. tanesini 100 tl ye. ama 4-5 yıl geçti üstünden. et beni değildi normal yüzeysel bendi. şimdi sıradan özel hastanelerde bile alınıyor artık. özel hastanelerin medikal bölümlerine bakabilirsiniz
Lazer yapıyor mu ?ben bağdat caddesi ideaklinikte aldırmıştım zamanında. tanesini 100 tl ye. ama 4-5 yıl geçti üstünden. et beni değildi normal yüzeysel bendi. şimdi sıradan özel hastanelerde bile alınıyor artık. özel hastanelerin medikal bölümlerine bakabilirsiniz
bana yaptığı lazer değildi. radyofrekans sanırımLazer yapıyor mu ?