Lekeler, Çiller BEN Aldırma (Resimli)

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Eki Görüntüle 959185 arkadaşlar benmde gözümün hemen altında doğum lekesi var.ben bunu lazerle aldırmayı düşünüyorum fakat lazer işlemi esnasında gözlük takıldığı için lekeyi silme işlemi ne kadar başarılı olur bilmyorum.gözümün hemen altında olduğu için korkuyorumda biraz..bana fikir verirmisniz lütfen benm nasıl bi yöntem izlemem gerekiyor

canım hiç bilmiyorum ki bende yöntemleri, burdaki arkadaşlar belki daha yardımcı olurlar

Eki Görüntüle 959185 arkadaşlar benmde gözümün hemen altında doğum lekesi var.ben bunu lazerle aldırmayı düşünüyorum fakat lazer işlemi esnasında gözlük takıldığı için lekeyi silme işlemi ne kadar başarılı olur bilmyorum.gözümün hemen altında olduğu için korkuyorumda biraz..bana fikir verirmisniz lütfen benm nasıl bi yöntem izlemem gerekiyor

canım merhaba.yardımcı olabilirm bu konuda

kızlaarr bende burnumdaki beni aldırcam.çıkıntısı olmayan düz bir ben.üniversite hastanesinde alıncak.her gittiğim doktor iz konusunda farklı şey söyledi.kafam çok karıştı.burun en çok iz kalan bölgeymiş.burnundan ben aldıran varmııı

Back
X