S slsbl Üye Kayıtlı Üye 24 Mayıs 2013 180 2 16 Ankara 24 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi slsbl #1 iyi geceler hanımlar devlet hastanesinde plastik cerrahiye ben aldıran var mı
M mbmd Üye Kayıtlı Üye 19 Eylül 2013 5 0 6 35 Kocaeli 28 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi slsbl #2 Annem aldirmisti. Hem plastik cerrahide hem genel cerrahide aldirmisti ama plastik cerrahinin daha iyi oldugunu soylemisti iz kalmamis onda.
Annem aldirmisti. Hem plastik cerrahide hem genel cerrahide aldirmisti ama plastik cerrahinin daha iyi oldugunu soylemisti iz kalmamis onda.
SedaSelin Guru Kayıtlı Üye 12 Ağustos 2011 328 147 323 30 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi slsbl #3 mbmd .!.: Annem aldirmisti. Hem plastik cerrahide hem genel cerrahide aldirmisti ama plastik cerrahinin daha iyi oldugunu soylemisti iz kalmamis onda. Genişletmek için tıkla... Merhaba.Kaç beni vardı annenizin?Ne kadar ücret alındı?:26:
mbmd .!.: Annem aldirmisti. Hem plastik cerrahide hem genel cerrahide aldirmisti ama plastik cerrahinin daha iyi oldugunu soylemisti iz kalmamis onda. Genişletmek için tıkla... Merhaba.Kaç beni vardı annenizin?Ne kadar ücret alındı?:26:
olimpik Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2012 122 2 68 Eskişehir 9 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi slsbl #4 bende devlet hastanesinde alnımdaki beni aldırmayı düşünüyorum. yazın sıcakta zor oluyormuş diye özellikle bu mevsimi bekledim. ve bildiğim kadarıyla devlet hastanesinde ücretsiz
bende devlet hastanesinde alnımdaki beni aldırmayı düşünüyorum. yazın sıcakta zor oluyormuş diye özellikle bu mevsimi bekledim. ve bildiğim kadarıyla devlet hastanesinde ücretsiz