Cok canim sıkkın

Hayır tek taraflı da olabiliyor. Aynanın karsısına gecin dişlerinizi sıkın yanaklarınıza dokunduğunuzda kemik çıkıntısı oluyorsa Burksizim vardır. Bende yıllardır var çoğu zaman dokunmasam bile ağrı acı hissederim. Çene cerrahı botoks yaptı 5-6 ay rahattım botoks eriyince tekrar başladı. Gece plağı falan yaptırabilirsiniz yada sorunun kaynağını bulmak için psikiyatriye gitmeniz gerekiyor
Zaten okb var malesef

Suan.mantik devrede değil 😀hani oralarda sislik olurya lenfomada ama ben de sislikte yok agri var

Bu bakış açısıyla başınız ağrıdığında beyin kanseri de olabilirsiniz tövbe tövbe allah korusun 😅 her ağrıyan yerin bir kanseri olmak zorunda değil. Üstelik kanser ağrı da yapmaz çoğu sessiz ilerliyor merak etmeyin 😅

İyi geceler kızlar bi iki aydır boynum mu desem çenem kemigim mi desem tam anlayamadım bastırinca çok acıyor. Sislik yok gibi ama emin olamıyorum acaba lenfoma miyim diye düşünmeye başladım. Önce dis hekimine randevu aldım sonra genel cerrahiye. Ama çok huzursuzum
Tek tarafla çiğnemiyorsunuz değil mi o da yapabilir. Bir de söylemek istediklerinizi içinize atıyorsanız ya da taşımak istemediğiniz yükleri taşıyorsanız da psikolojik olarak olabilir. Doktora gittiğinizde ortaya çıkar zaten. Aksatmadan muayenenizi olun.

Back
X