Ben anlam veremedim siz bir şey söyleyin...Acil

• Konu Sahibi Konu Sahibi didemce
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
D

didemce

Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar..suan konuştugum bir cocukvar ve cok mutlu bir birliktelimiz var.ve allah kısmet ederse haziranda nişan olucak..20 gün önce dogum günü vardı ve gitim kıgılıdan buna gömlek gıravat koldüymesi aldımm..1 numara büyük almısım oda ben 1 giyiyorum dedi bende degiştirme kartı aldım git degiştir dedim tamam dedi aynı gün sordum degitirdin mi gömlegi diye evet dedi..gecen c.tesi bulutuk sen benim aldıgım hediyeyi begenmedin galiba giymiyorsun yada başına bişey geldi giyemiyormusun dedim oda yok acıkcası daha degiştiremedim dedi bende pazartesi yanına al gömlegi gelip ben degiştirim dedim oda tamam dedi bugun gittim buluştuk gömlegi alırken daha ne gıravat ne koldüymesi eve bile cıkmamış arabanın arkasaında benim aldıgım gibi duruyordu cok üzüldüm ben ona deger verdim ve aldımm düşündüm onu ama o paketlerden bile cıkmamış vazıyette etiketleri duruyor daha elini bile vurmamış benim koydugum gibiydi arabada..sizce bana deger vermedigi için mi böyle bişey yaptı benim ona ilk hed,iyemdii bilmiyorum düşüncelerim cok degişti acaba beni sevmiyormu beni önemsemeiyormöu diye düşünüyorum nolur bana akıl verin kimse ilede paylaşamıyorum bu durumu evde...:çok üzgünüm::a015:

tuaf gercektende ama acaba begenmedimi diycem ama genede almasi lazimdi ordan.canim aslinda cogu erkekler bizler gibi düsünmüyor ve bu konularda pek hassas deyiler, ben olsam ona sebebini sorardim ve üzüldümüde söylerdim .bakalim ne diycek

muhtemelen beğenmemiştir..açıp bakmıştı değil mi?

erkekler bizim gibi çokta hassas düşünemeyebiliyorlar,buna kendini hazırla şimdiden..

beğensin veya beğenmesin koyduğu gibi arabada durmamalıydı
çok ayıp etmiş bence ben olsam kırılırdım ..

çok kırıldım zaten..suan düşünmekden alamıyorum kendimi...2 ay oldu tanışalımız utandım sana söylemeyi diyor bilmiyorum kızlar begenmemişte olsa arabadan alıp eve götürmesi gerekti çok kızgınım ona..........

ne alakası var canım seni sevmemesi ile
belki aldığın hediye tarzı değildir sevmemiş olabilir
senide kırmak istemediği için söylemeiştir :dilcikar:
sende olsan sevmediğin bi hediye gelse söyleyemezsin
neyse değiştirirsiniz istediği bişeyi alırsın canım
çok takma kafayı
erkekler bizim kadar ince düşünceli değil malesef :enbuyukkk:

2 aydır tanışıyorsunuz ve haziranda nişan yapacaksınız... Bu ne hız yaa, başım döndü....
Muhtemelen beğenmemiştir, belki tarzı değildir, spor giyiyorsa genelde pek hoşuna gitmemiş olabilir, kendi kendine düşüneceğine kendisine sor...
Neyi söylemek için utanmış anlamadım....

herşeyi sevgiyle ölçme canım..herkes 4*4lük olacak diye bir kural yok..sen diğer davranışlarına bak asıl..bunlar sevgi ve değer vermenin bir ölçütü değildir tek başına..ileride seni üzeceğine,mutsuz edeceğine dair hareketleri varmı bunları sorgula..eğer tüm problemler böyle ise can kurban..bunları zamanla ve söyleyerek çözebilirsin..

2 aydır tanıştığınız insanla 1 ay sonra nişanlanacak mısınız?
yani toplamda 3 aylık bir ilişki.
nasıl tanıyabildiniz ki birbirinizi?
umarım daha büyük süprizlerle karşılaşmazsanız.

neyse;
niye sormuyorsunuz niye arabada taşıdığını.
kendinize dert etmek yerine konuşun.
hatta bol bol konuşun çünkü buna çok ihtiyacınız var bence.
zira henüz birbirinizi hiç tanımıyorsunuzdur..

ee bedenine bakmıştır olmicağı içinde çıkartıp giymmiştir denememiştir değiştirmede sorun yaşamasın die ve sonuç itibariyle değişeceği içinde arabada bırakmış evde unutmaması için ertesi gün değiştiririmi die düşündüğü için ve işi çıktıysa değiştiremediyse öylecede kalmıştır.. bununla sevginin ne alakası varki?? bukadar ufak bişi yüzünden yani eve çıkarmadı gömleği beni sevmiyormu diye düşünmek biraz saçma değilmi?? tekrar diyorum gömleğe bakmıştır ve beden numarasını görüncede olmicağını bilmiştir bundan dolayıda paketten çıkarıp giymek istememiştir değiştirilcek diyede eve çıkartmayıp en kolay yerde arabasında bekletmiştir.

Gerçekten de tuhafmış..
Yani en odun adam bile en azından 1 hafta süründürmez hediyeyi arabada..
Kaba biri olabilir mi?
Yada hediyeni sıradan bulmuş olabilir mi?

merhaba canım okudum yazdıklarınıı

birincisi hemen kötümser olmaa cunku erkeklerden pek mantık beklenmıyor:)onlar bizim kadar ince düşünemıyorlar canım yani nasıl desem mesela onlar bize msj atmamışsa biz hemen acaba bizi sevmıyormu dıyoruz ama onlara göre bu cok normal gelıyor...ayrıca bana sanki nasıl olsa değiştiricem paketinden cıkarıp bozmayım diye düşündü gibi geldi begenmese söyleyecek kadar cesurmu bılmıyorum ama bence kötü düşünmee hem bakarsın aldıgın şeyi giyinip giyinmemesinden anlarsın ama hemen sevmıyomu acaba deme bence

bal gibi de beğenmemiş işte..
değersiz görmüş çok yazık
bu kadar odunmuş demek kiÇok üzgünüm çoook

Bedeninin büyük olduğunu görüp giymemiştir büyük ihtimalle. Çünkü erkekler biz kadınlar gibi duygusal değiller bu yüzden arabada hediyeyi tutmakta ona oldukça normal gelmiştir.
Ama bence ilişkiniz çok yeni, biraz daha birbirinizi tanıyın öyle karar verin evlenmeye.

erkekler genelde boyle seylere önem vermez dıycem ama sonucta ınsan arabadan alıp eve cıkarır anlamadım walla neden boyle yaptıgını sorsaydın ama ustune gıtmeden nıye yapmadın nıye etmedın gıbılerınden degılde sakın bır sekılde konus bence

Ailesinin gormesinden cekinmis olabilir mi?? hani neticede kiz arkadasinin ilk seferde yanlis beden bi hediye aldigini ailesinin gormesini istememistir.
cok mu iyimser bi yaklasim oldu?

canim esmeralda nin da dedigi gibi daha cok yenisiniz. bak simdiden sevgilinin huylarini yavas yavas ögreniyorsun bu cok sey degil aslinda kücük bir pürüz haklisin kim olsa kirilir fakat canim sen bu olaya bukadar kirildiysan evlenince kim bilir bilmedigin ne cok huylari cikacak. evlilik kararin cok erken. ha diyosanki evlencem konu bu deil. bunun sebebini sormalisin sevgiline!

2 ay çok erken değilmi yaa..2 ayda ilişkinizin güzel olduğuna nasıl karar verdiniz.
vala iyi cesaret arkadaşım tanımadan etmeden 1 ay sonra nişan..
bir de kol düğmesini herkes kullanmaz..tanıdığım en entel dantel insanlaar bile kullanmaya karşıydı bir çoğu..tarzı olmayabilir muhtemelenkiii benim tarzım olmayan birşey aldığında eşim sen beni tanımıyormusun bunu giymeyeceğimi bilmiyormusun deyiveririm ama siz daha çok yenisiniz yahu söyleyememiştir çocuk..

Canım ne yazıkki erkekler bizim kadar ince düşünemiyor bence bu olayı büyütmemelisin belinayın dediği gibi değiştircem diye çıkarmamıştır arabadan :1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…