• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben anlam veremedim sizce yaptıgı hareket ne anlama geliyor ?

jellybonbon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2011
267
0
46
İstanbul
iyi akşamlar bayanlar..

yaklaşık 2 aydır konuştugum görüştüğüm bi kişiyle (birbirimizi tanıma aşaması diyelim) yine bi gün görüşmüştül ve oturdugumuz yerde oradan buradan konuşurken elimi öptü önce müsade istedi sonra da sağ elimin baş parmagını emmeye başladı.. bu durum yaklaşık olarak 2 -3 dk sürdü ne oluyo bu da ne demek diye düşünmeye başladım tabi.. sizce ne demek bu ya ? ben anlam veremedim internetten araştırdım buna dair de bişey bulamadım bi anlam yüklemem gerektiğini düşünüyorum ama neyin mesajıydı o durum bi anlam veremiyorum..

sizce ne demek ?

kaba bir ifade olucak belki ama en net şekliyle sevişmek istemiş.
bu tür şeyler iki tarafın aynı şekilde yakınlaşmasıyla gelişecek şeylerdir bu şekilde bir harekette bulunması kaba ve hoş değil bence.
yanlış bir şey söylediysem affola bu şahsi görüşümdür sadece yorumlamak istedim..

kaba bir ifade olucak belki ama en net şekliyle sevişmek istemiş.
bu tür şeyler iki tarafın aynı şekilde yakınlaşmasıyla gelişecek şeylerdir bu şekilde bir harekette bulunması kaba ve hoş değil bence.
yanlış bir şey söylediysem affola bu şahsi görüşümdür sadece yorumlamak istedim..

bende erkeklerin bazı taleplerini bazı hareketleriyle ortaya koymaya çalıştıklarını düşünüyorum ama az çok tanımış olmama karşın böyle bi durumu ona yakıştıramıyorum doğrusu yaklaşık olarak 25 - 26 yaşlarında ve ortada net bişey olmamasına ragmen cogu arkadaş ve aile çevresine beni tanıtmış olmasından (yani ciddi yaklaşımından) dolayı bu acıdan bakamadım ama farklı bi anlamda yükleyemiyorum bu yüzden soru işareti olarak kaldı bende.. bi de zaman zaman el ele tutuştugumuzde baş parmagını avucumun içinde gezdirirdii bu da yaklaşık olarak o anlama geliyo sanırım

Çok düşünmene gerek yok bence.Açık olarak seninle sevişmek istiyor.Ama bu duygusallıktan uzak bir istek.Uzak dur derim.

densiz ve azmıs biri oldugu anlamına geliyor..uzak dur derim.
daha yeni tanısmıssınız kendinde bu cesareti buluyosa arsız,utanmasız bir tip demektir.

konusmaya cesaretı olmayan boyle aptalca seyler yapar işte ıstegını farklı bır sekıldwe dıle getırmıss .............. anlamıyorum su erkelerı ya henuz sızın olmayan bır bayana nıye boyle yaklasırlarkııııııı

sevişme isteği,cinsel yaklaşım,o zarif parmağından istifade edip 2-3 dk boyunca cinsel fantazilerine alet etme,sonuçta ten senin tenin parmağını emerken neler kurdu kimbilir uzaklaş,saygısız ve art niyetli biri,gitsin annesinin parmağını emsin yani eşşolu

oooo başparmağı avuç içinde gezdirmeyi şimdi okudum kaçırmışım onada yorum yapim , niyeti bozmuş bu seni yokluyo kendince,tipik abaza resmen uzak dur böyle tiplerden

parmak emmek mi ne iğrenç bir fantazi ya,insanı seksten soğutur böyleleri.Normal insanlar nerde ya.

sevişme isteği,cinsel yaklaşım,o zarif parmağından istifade edip 2-3 dk boyunca cinsel fantazilerine alet etme,sonuçta ten senin tenin parmağını emerken neler kurdu kimbilir uzaklaş,saygısız ve art niyetli biri,gitsin annesinin parmağını emsin yani eşşolu

katılıyorum densiz edepsiz

Back
X