ben anlam veremiyorum yardımcı olur musunuz :(

_tuba_21

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2014
300
50
32
onun hareketlerini gören herkes senden hoşlanıyor diyor ama bir sorun var bu kişi bir ara oluyor çooook yakın davranıyor bir ara oluyor hiççç umursamıyor bile geçen ablamın düğünü vardı orda kuzenimle resim çekinirken kuzanimi itti benlede resim çekinelim dedi geldi ne güzel olmuşsun dedi hep bana bakmış düğünde sonra faceden filan yorum yaptı kuzenım demiş anneme aralarında birşeymi var diye resmimizi paylaşmamızı istedi buraya kadar herşey güzel ama ondan sonra yine sessizleşti yine kendini çekti mesela bundan öncede doğum günüydü ilk ben kutlamıştım bana ilk sen kutladın diye kolye almıştı o arada yakınlaşmıştı ama sonra yine uzaklaştı sizce bunun nedeni nedir arkadaşlar yardımmm erkekler daha iyi bilir sanırım :KK43: (dipnot babası bir akrabamıza oğluna beni beğendiğini söylemiş bu olaylar olmadan önce) :KK43:

Senden biseyler bekliyo olabilir. Senin ona acilman senin onun pesinden kosman gibi. Emin olmadan dalmak istemiyo da olabilir senden emin olmak istiyodur

artık emin olsada olmasa farketmez çünkü soğudurm artık bunca zman bende yaptım tabi anlaması için bişiler :KK43::KK43: ve bide şöyle birşey soğuttu beni bu bana bi zman sevgilimin olup olmadığını sordu diğer zman sen çok güzelsin işte gezdiren vardır seni filan gezelim dedi tamam dedim gittik gezmeye beni çağırdı kuzenının nişanlısınıda getirmiş bize çiçek almış sonra oturuyoruz telefonunda resimlere bakıyoruz bana taaaaa kaç sene önce gösterdiği kızın resmini gösterdi

X