Ben anlamıyorum kafam çok karıştı

Misa54

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2019
3
0
6
28
Şimdi ben konuyu özet geçim bir çocuk var ben onu hiç görmemiştim beni eklemişti ihtiramdan sonra benbenim arkadaşlarım tanıdı o çocuk şu felan neyse ben bir iki saat sonra bunu takipten çıktım bendende çıktım sonra ben gide gide göre göre bana bakıyor bende istemsizce baktım ir kere arkadaşlarla oturuyorduk bizim orda cafede sonra oda orda çalışıyor sonra bu aaa siz şurdamı çalışıyorsunuz demeye başladı şaşırdı sonra çay ısrarlıyım dedi ama sanli beni tanımıyormuş gibi hiç görmemiş eklemmeii ama ben farketmiştim bana bakıyordu sonra arkadaşım dediki oturdugumuzdan beri sana bakıyor dibine düşüncel resmen dedi sonra limonata getirince bir yakınlaştı sonra elimi nerdeyse tuttu sonra ben gaza geldim bunu ekledim ama bunun profili açık 1000 takipçi nerdeyse bu bana geri dönüş yapmadı bekledim belki görmedi diye ama storilerinede bakıyorum bende çıktım takipten sonra bir gün sonra bizim mağazaya geldiler arkadaşıyla para bozma felan bizim çalışablarıda tanıyorlar erkekler birbirini sonra bende cama dalmıştım başka yerden çıkabilirdim bilerek benim baktığın yerden çıktı sonra bana doğru bakarak bir güldü sonra ben anlamadım belki başkasına kasadaki arkadaşıma ama gözeleri bana bıraktı sanki sonra sigarasını yakıyordu bende kaçtım ordan sonra dalga geçer gibi ydi yani anlamadım bu çocuk beni tanımıyormu anlamış değilim amacı ne

Kusura bakmayın ama ben bu paragraftan hiç bir şey anlamadım.
.,:?! Bakın bunlar noktalama işaretleri, biraz kullanın olur mu :)
Hızlı yazdım çok uzundu öyle yazdım cevap vermenize gerek yoktu!

O zaman neden bu başlığı açtın? Eleştiriye açık olun biraz,kendinizi iyi ifade edinki,karşınızdaki sizin demek istediğinizi anlasın.
Ya abi siz sorunlumuzunuz işiniz gücünüz yokmu sanki küfür yapmışım gibi siz eleştiri ile küçümsemeyi bir görüyorsunuz galiba boş insansınız işinize bakın zaten saçma sapan bir site yazdıgıma pişman oldum.

Kazen Kazen böyle yazabilmesi normal mi?
Ya abi siz sorunlumuzunuz işiniz gücünüz yokmu sanki küfür yapmışım gibi siz eleştiri ile küçümsemeyi bir görüyorsunuz galiba boş insansınız işinize bakın zaten saçma sapan bir site yazdıgıma pişman oldum.

Arkadasım sen nesin acaba bir şirketin ceosu falan mı?Eğiticimlerin hukukcuların emekçinin cirit attıgı sitede kime boş diyorsun, madem boşuz neden cevap yazma geregi duyuyorsun? Sorunu olup buraya yazan sensin abi?

Back
X