Ben anlamiyorum normal mi?

zeholll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
1.741
2.853
31
Kizlar eltim nisanlimin ailesinde hic sevilmeyen bi tip ama kv kp gorumceler caktirmiyor durumu.
Nisanlimdan haber aliyorum nisanlimda nefret ediyor yengesinden aramizda da kmler var.

Sorun su ki eltimin sutunun olmamasindan hatta abur cubur yemesinden dolayi olmamasindan, bebegine bakamamasindan,esini doldurmasindan herseyden nisanlimin haberi oluyor. Bu normal midir? Yani sutunun olmayip cocugu mama ile beslemelerinden nisanlimin haberi olmasi dogru mu?

Kizlar eltim nisanlimin ailesinde hic sevilmeyen bi tip ama kv kp gorumceler caktirmiyor durumu.
Nisanlimdan haber aliyorum nisanlimda nefret ediyor yengesinden aramizda da kmler var.

Sorun su ki eltimin sutunun olmamasindan hatta abur cubur yemesinden dolayi olmamasindan, bebegine bakamamasindan,esini doldurmasindan herseyden nisanlimin haberi oluyor. Bu normal midir? Yani sutunun olmayip cocugu mama ile beslemelerinden nisanlimin haberi olmasi dogru mu?
merak etme yakında senin de yüzüne gülüp arkandan demedikleri laf kalmaz

nede olsa bu konuda çok başarılı bir aileymişler

Acikcasi senin arkandanda konusur sana caktirmaz bu aile.
Eltinin konulari evin icinde hep konusuluyorsa hatta nisanlin bile duyuyorsa, sende konusuluyorsundur

Eltini sevmemelerinde ki en saglam neden ne peki ?
Eltin belki hakli olarak kocasini doldurmustur olabilir yani..

Bu gün seninle onun dedikodusunu yapan yarın onunla seninkini yapar

çok tehlikeli bir aile

Kizlar ben bu aileye nasil mesafe koyayim peki?
Nisanlima kotu bi gelin gibi gorunmeden nasil siyiracagim kendimi onlardan?
Ne yapmali ne yapmamaliyim?

Eltin anlattıkları kadar biriyse neden hala abisi onunla evliymis?

X