ben anlamıyorum siz anlatın lütfen

meldaela

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2009
619
1
0
İstanbul
mrb arkadaşlar..şu an yine elime pcyi aldım yazdıkça yazıyorum..çünkü eğer paylaşmazsam çıldıracağım..nasıl olurda beni sevdiğinden emin olmadığını,benden soğuduğunu söyleyip beni aramayan insanla birşeylerin bittiğini anlamıyorum,anlayamıyorum,anlamak istemiyorum..gözüm tlfda..her an her saniye bir haber prensesim küsmüyüz kızdınmı bana demesini bekliyorum..neden bu duruma geldi..ne kötülük yaptım ben ona..mantıklı olmalıyım ama hep bir ümit var içimde..bunları bana söylerken ne yaptığını bilmediğini, söylemesinden dolayı pişman olmasını bekliyorum..biliyorum ben onun pişmanlığını beklerken o her geçen gün benden biraz daha uzaklaşacak..lütfen ben anlamıyorum siz söyleyin bana..arkadaşım kendini kandırma,boşuna bekleme aramaz deyinki,belki anlarım..

Eklentiler

• $614.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 105
yaklaşık 1 yıldır beraberdik..üzerime titreyen,benden 1 gün haber almadan duramayan insan,son birkaç gün içinde aramaz sormaz,soğuk davranır oldu..neler olduğunu sorduğumda ise,benden soğuduğunu,beni sevip sevmediğinden emin olmadığını söyledi...buna karşılık tek taraflı olmayacağını söyledim kendisine ve onun en son cvbı ise ne yaptığımı ne yapacağımı bilmiyorum oldu..ararmı pişman olurmu diye sürekli saçmada olsa,bir ümit içindeyim....

arkadaşım sanırım aynı şehirdesiniz.. acaba erkek arkadaşının başka sorunları mı var böyle davrandı onu etkileyen biri yada birilerimi var bilemiyorum sadece sorunu çözüm bulmaya ne oldugunu bulmaya calışıyorum yanlış anlama lütfen...

baska birisi mi var acaba? eskiden gelen birisi? kafani karistiran birisi mi olmus?

Bence bu ilişki bitmiş kaldıki geri dönse bile af etmemelisin sevgi aşk böyle ucuz şeyler değil sana bu acıyı yaşatmaya hakkının olmadığını düşünüyorum canı isteyince sevecek canı istemeyince soğuyorum ne yapacağımı bilmiyorum diyecek yok öyle insan ya sever yada sevmez bu kaadar basit...

sevdiğini ve af etmek istediğini biliyorum fakat kalbinle değil mantığınla hareket etmeni öneriyorum
kendine gel canım kendini topla dik dur sen değil o kaybetti bir insan gitmeyi göze almasaydı bu lafları kolay kolay telafuz edemezdi ..!!!

zamana bırak o herşeyin ilacı dilerim tez zamanda atlatırsın bu durumu sevgiler :teselli:

Eğer 3.bir kişi girdi ise araya herşey olur..İnsanoğluna çok güvenmeyeceksin aslında..Bugün aşkından geberiyorum der yarın öbür gün olmuyor yapamıyorz der..Herşeye hazırlıklı olmalıyız..Beyfendi madem emin değil seni sevdiğinden o zaman emin olduğu yere gitsin..Takma dicem ama kısa süre olduğu için henüz üzülebilirsin..Zaman insanı herşeye alıştırıypor...Ölüme bile alışırken bu yürek (ana, baba, kardeş) el oğlunun seni üzmesine izin verme..
Offf efkarlandım ben yineee:çok üzgünüm:

başka birisi varr.....

konudaki resmi niye ekledin canım... güzel misin değil misini mi soruyorsun bi yandan

canım benim, insanlar bazen yalnız kalmaya ihtiyaç duyarlar, kafalarını dinlemek isterler daha sağlıklı karar verebılmek için. erkek arkadasın da belli ki bıraz senden uzak durup, senı kafasında tartıp biçmek - bı yere oturtmak istemiş. bence cok üstüne düşme, madem şüpheleri var, ona bıraz zaman ver. kafasında ıyıce tartsın seni, dusunsun bı. senın varlığını bılıyor, ona bıraz fırsat ver de, yokluğunu da görsun. senı gercekten sevıyor ve ıstıyorsa sensız duramaz zaten, en geç 1 haftaya kadar baslar arayıp sormaya. e baktın aramıyor, demek ki kendince doğruyu bulmuş kafasında, sen de yoluna bakarsın.
bence bekle, sen arayıp sorma onu.

evet bende başka birisi olabileceğini düşünüyorum..zaten ben ısrarla neler olduğunu sormasam,kendisinin bana hiç bir açıklama yapma,fikri yoktu..son günlerde arayıp sormuyor ve soğuk davranıyordu..bana bitti yada artık görüşmeyelim demedi ama zaten beni sevip sevmediğinden emin olmadığını söylemesi,bununda başka bir açıklaması farkındayım..en son msjı bahsettiğim gibiydi yani benden ihtimal olarak başka sorunları,kafasını karıştıran başka şeyler olabileceğini düşündüm.tabiki hiç bişey eskisi gibi olmaz,olamaz ama hazmedemiyorum arkadaşlar..gelen her msj,herçağrıyı belki odur diye bakıyorum..çokmu zavallıyım..bana bu kelimeleri sarfeden insanı düşünmeye devam ediyorum...

canım benimde buna benzer bişi geldi başıma oda sebebsiz yere en azından benim bilemdiğim bi seepten ötürü soğuk davrandı ben soruncada ayrılmak isteidğini döyledi sebep yok dedi

cnm sayfada görünsün istemiştim ama böyle dalgın,kırgın,üzgün olunca kafa kalmıyor insanda yalnış yapmışım

Hislerime Çok Güvenirim Neden Bilmem bende konuyu okur okumaz aklıma hayatında başka birinin var olduğu geldi :1ninca:

hadi hayatında biri var diyelim ama böyle sebepsiz gitmesi açıklama yapmadan kaçmak gibi bişey sanki yaaa biraz bekle eger aramazsa artık gercekten bitmiştir işte...

cnm ben arayıp sormuyorum en son konuşmamızın ardından..zaten beni sevdiğine emin olmadığını söyleyen bir insanı ne yüzle arayablirimki??haklısın seven insan dayanamaz arar...bende onu kendi haline bıraktım ama,ona karşı içimi dökememmemn doluluğu var..zaman belki onu benden daha çok soğutacak yada hatasını anlayacak..bilemiyorum ama gerçekten cnmı çok acıttı.

hatasını anlayıp geri gelmez sevdiginden emin olmadıgını yeni anlamış sanki 1senedir yeni mi aklına gelmiş sevgisini tartmak acaba durup duruken nerden çıkmış bak sinrlendim lmaz:

sende haklısın haketmemişsindir. içinde birikenleri söylemk istiyorsun bırak söyleme başka şeylerle ilgilen sen hatasız olduğuna inanıyorsan bırak yoluna gitsin allahta senin kalbine göre versin

evet arkadaşlar kısa süre değil..1 yıldır beraberiz..beni sevdiğine eminim ama belkide soğudu yada başka biri var..ne olursa olsun açıklama yapmalı bu kadar basit olmamalıydı..çünkü abimin acısının üzerine onu tanımıştım ve onunla tekrar gülmeye başlamıştım..artık hiç birşeye gücümün olmadığını biliyor ve işte buna rağmen bu kadar duygusuzmuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…