ben anlamıyorum siz anlatın lütfen

insanların sevmeleri gibi soğumaları sevgilerinin bitmesi de gayet normal.bence mantıklı olmalısınız.severken bunları duymak eminimki zordur.ama kesinlikle arayıp sormayın.pişman olursa da yaprığını ona yedirmeden affetmeyin.

evet bu ihtimalide düşündüm cnm ama,insan sevdiğini kaybetmekten korkar..bana öylesine tutarsız kelimeler kullandıki,bellki bişeylere hazırlamış kendini..belkide ne olursa olsun onu arayacağımı düşündü..çünkü ona ne kadar değer verdiğimi,onsuzluğa dayanamayacağımı biliyordu..

siz seviyorsunuz ama artık arkadasınız da sevgi bitmiş ve belki de birisini bulmuştur bilee....

Hiçbir sebep yokken araya soğukluk girmesinin sebebi 3. kişi olabilir.
Erkeklerin yapısı bu,kafasını karıştıran biri olabilir bence..

bitmişsin galiba sen onun için yoksa arayıp sorardı
sen ümitlenme boşuna aramayan bi dahada aramaz
senide üzmek istemiyorum ama sanırım seni gözden çıkarmış
başka biri var yada yok
sen aramasını bekleme acının geçmesini zamanın acını zaltmasını bekle

haklısın cnm..sevginin bittiğinide düşünse başkasınıda düşünse,bir açıklama hakkımdı..sebep ne olursa olsun pişmanlığını görünce ben kesinlikle bıraktığı terde olmayacağım ama hırs haline dönüştü bu bende cnm..çünkü başta ben onun beni sevmesini sevmiştim...

canım benim, bozma moralini, biraz daha dur bakalım. eminim bi gün karsına çıkar ve sana da söz hakkı verır. böyle hıç bır acıklama yapmadan senden uzaklaşması bıraz sacma olmuş tabi, ama belli ki oturup konuşacak acıklama yapacak cesaretı yok, ya da kafasında senı tartıp uygun zamanda konuşmak istiyor. sevgisine inandığın bırı muhtemelen bu kadar kötu degıldır ve vardır elbet akla uygun bır acıklaması. bence olumlu tarafından bak bıraz da.

ne yazıkki erkekler bunu yapabiliyor..bende kısa süre önce aynı şeyi yaşamış ve çok iyi anlayan biri olarak sadece zamana bırak derim.......biliyorum hiç kolay değil ama ben kendimi dönmeyeceğine o kadar inandırdım ki dönersede sürpriz olsun..hoş dönse hiçbişey eskisi gibi de olamaz kalp bu kırıldı bi kere :çok üzgünüm:

sana sabır diliyorum canım..:Saruboceq::Saruboceq:

cocuk bicok erkegin yapmayip idare edip hala avcunda tutan kisiler gibi yalan degil gercegi soylemeyi tercih etmis. yani basbaya senden sogumus! hani baska bahaneler bulsa sen acaba neden gittide ararmi dye dusunursun ama bu apacik sogudugunu sevmedigini soylemis.

bu senden itici gelen biseyinden olmustur, baska birini sevmis de olmustur, senigercekten sevmediginin farkina varmis bosa zaman gececek demistir, bisuru sey ama dogru olan senden sogudum demesi..
bu kisi seni tekrar ararmi?
ariyacak olsa ztn bunu demez, yani bitirmis bu iliskiyi..
ama egeeer ilerde ararsada, bu sadece ve sadece boslukta oldugu zamanda olur (ki soguyan insan sonradan yeniden sevebilirmi?)
yani bn diyorum; bekleme aramas. sacma sacma kendini kucultme, bekleme telefona bakip durma:)

Son düzenleme:
cnm yorumlarınız için tşk ederim evet benden soğumuş,yada başka biri olmuş olabilir..ben buna karşılık bitsin dediğim ise ne yaptığımı,ne yapacağımı bilmiyorum diye cvp veren kendisi olduğu için,bekleme sebebim..yani tek bu sebepten dolayı,söledikerinin sağlıklı olmadığını düşündüm..ama haklısın beklemem saçma o zaten söyleyeceğini söylemiş

resminide koymusun, tatli guzel bi kizsin
elini sallasan ellisi BOsverrrrrrrrrrrrrrrrr deymes O kisi icin :) uzulme ;)

arkdaşım senin yaşadıklarını bende yaşadım erkek arkdaşım son 1 yılda bende soğudu eskisi gibi değil ve ilgisiz davranmaya başladı artık birşey ler kopuyordu o inkar etse dahi benim hislerim hep doğruydu ve hislerim doğrultusunda bir karar verip ayrıldım hemde onu deli gibi sevmeme rağmen:'( insanoğlu üzlmek gülmek hep bizim için ne var sanki üzülmesek herşeyi kolay atlatsak bu geçici fani dünyada bu kadar acı ızdırap neden neden

Simdi bu sana pat diyemi dedi ben senden sogdum falan yoksa birsuredir gerginlik varmiydu? 3uncu bir şahis olabilir canim ama bu erkekler acayip dengesizya ne istedikletini bilmiyolar bence şutla gitsin degmez uzme otatli canini bebeyim

sal ipini gitsinnnnnn:hulya:zamanla alisirsin..yeni denizlere yelken ac. hayat ondan ibaret degil sevgiyle kal..

Son düzenleme:
Back
X