ben anlayamadım kızlar ya yardım lütfen :( yardımmm lütfennn

lady_marmalade

Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2015
173
69
9 hafta 5 günlük hamileyim, ve doktora bir gittiğimde mayısın 30,31 çoçuk rahme düşme tarihi diyor bir gittiğimde haziran 3 ve ya 4 ü diyor. bir türlü anlayamadım. benim adetim son adet yani 9 mayıs benim çoçuğum ne zaman rahme düştü benim hamile kaldığım ay hangisi tecrübeli olanlar yardımcı olur mu?

o kesin degil gec yada erken döllenme diye birsey var cnm bebegin saglikli olsun ileriki gunlerde zaten tahmini dogum tarihi verecektir

9 hafta 5 günlük hamileyim, ve doktora bir gittiğimde mayısın 30,31 çoçuk rahme düşme tarihi diyor bir gittiğimde haziran 3 ve ya 4 ü diyor. bir türlü anlayamadım. benim adetim son adet yani 9 mayıs benim çoçuğum ne zaman rahme düştü benim hamile kaldığım ay hangisi tecrübeli olanlar yardımcı olur mu?
Son adet tarihinden itibaren 40 hafta olarak hesaplanıyor. Rahime düşme tarihi kesin bilinemez ama adetin 14. Veya 16. Günleri yumurtlama ihtimali yüksek oldugu için o dönemler olabilir.
Adet döngünüz kaç gündü ?

şimdi hamile kalma ayım mayısmı oluyor yani? dr ztn kesin olarak konuştu bu sefer
Son adet tarihiniz 9 Mayıssa evet hamile kaldığınız ay Mayıs ayıdır. Rahme ne zaman düştüğü bu kadar önemli bi detay mı sizce. Hamileliğiniz hesaplanırken son adetinizin ilk günü baz alınır bu arada.

Canım ultrasonda bebeğin büyüklüğüne göre haftası çıkıyor. Ona göre son adet tarihini değiştirebiliyorlar. Ya öne alıyor ya da geriye atıyorlar. Tabi Sat.la uyumlu çıkıyorsa karışmıyorlar. Senin son adet tarihin bebişin boyutuyla uyumluysa hamile kaldığın ayın mayıs ayı olması muhtemel

X