ben anne olabilecek miyim??

ilk-nur

Oglum ile yeniden dogdum..
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
308
139
33
bayanlar bu konu da üzgün çok çok arkadaşımız var biliyorum dertleşmek istiyorum çünkü eşime çok belli edemiyorum , gerçi belli ediyorum eşim beni de çok üzüyorsun dediğine göre ama bence belli etmiyorum bile her saniye aklımda hiç olmayacakmış gibi hissediyorum doktora da gidemedik daha bu ay içinde gidicez insallah 1,5 yıl oldu hala bebişimiz olmadı çok kötüyüm ben birbirimize destek olalım ne dersiniz ?
:KK51:o_O:KK14:

Kim acaba çocuğum olmayacak mı diye düşünüyorsa... olmuyor yada geç oluyor.
Çağırıyorsunuz yani

Dr bile gitmemişsiniz daha. Belki de sorun yok sadece psikolojik. Kendinizi şartlamayın bence. 1,5 yıl çok uzun bir süre değil.

bayanlar bu konu da üzgün çok çok arkadaşımız var biliyorum dertleşmek istiyorum çünkü eşime çok belli edemiyorum , gerçi belli ediyorum eşim beni de çok üzüyorsun dediğine göre ama bence belli etmiyorum bile her saniye aklımda hiç olmayacakmış gibi hissediyorum doktora da gidemedik daha bu ay içinde gidicez insallah 1,5 yıl oldu hala bebişimiz olmadı çok kötüyüm ben birbirimize destek olalım ne dersiniz ?
İnşallah en kısa sürede bir çocuğunuz olur,ama doktora gitmeyi ihmal etmeyin.

benim eltimde 5 yıldır istiyor hiçbir sorunda yok ne eşinde ne kendinde siz daha yeni evli sayılırsınız moralinizi bozmayın hemen sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin Rabbim inş

Benim artık çocuğum olmayacak dediğim ay hamile olduğumu öğrendim.
Gerçekten stres hamileliği zorlaştırıyor.
Bir de umutsuz olmamak gerekiyor.

teşekkür ederim yorumlarınız için arkadaslar ama ben çok takıyorum kafaya hastane isi de esim yüzünden erteleniyor bana kalsa bugün gidicem ama önce ben gideyim diyor onun da isleri yoğun bi türlü gidemiyor kısmet olmuyor doktora gitmek.. üzülüyorum bende ee tabi kafaya takmak çok etkiliyor biliyorum ama yapamıyorum psikolojim bozuldu artık düsünmekten önüne de geçemiyorum belki de terapiye gitmeliyim bilmiyorum..

Bizde istiyoruz 6 ay oldu doktora gittim geçen ay sağ tarafta yumurtalık tembelliği var dedi, yumurta takibine aldı gittim geldim söylediği günler doktora yeterli büyüklüğe geldiğinde ilişki günlerini söyledi ama olmadı 6 şubatta kırmızı kartı yedim bakalım bu ay neler olacak Allah tan hayırlısı diyorum her zaman doktora neden görünmediniz 1,5 senedir mi istiyorsunuz bebek?

Hersey kafada biter son yillarda istatislik olarak hic bir saglik sorunu olmadigi halde ciftlerin cocugu olmuyo doktorlarin yorumu psikolojik..yani surekli o dusunce kafanizda
Ayrica yeni evli ayilirsiniz doktorada gitmemissiniz bence icin rahat etsin istiyosan bi doktora git ve kafanda kurma

Benim yengeme doktor senin asla çocuğun olmaz dedi ve şuanda anne.Rabbim ne zaman derse o zaman olur.İnşallah olur rabbim yüzünüzü güldürür :)

Bizde istiyoruz 6 ay oldu doktora gittim geçen ay sağ tarafta yumurtalık tembelliği var dedi, yumurta takibine aldı gittim geldim söylediği günler doktora yeterli büyüklüğe geldiğinde ilişki günlerini söyledi ama olmadı 6 şubatta kırmızı kartı yedim bakalım bu ay neler olacak Allah tan hayırlısı diyorum her zaman doktora neden görünmediniz 1,5 senedir mi istiyorsunuz bebek?
canım evlendiğimizden beri korunmuyoruz bir buçuk yıla denk geliyor bu da ama yok yok yok her ay bata bir hafta kala özellikle kafayı yiyorum 1 martta olmam gerek ama ben simdiden deliriyorum resmen üsün düsün düsün kendime sinir oluyorum yaa

canım evlendiğimizden beri korunmuyoruz bir buçuk yıla denk geliyor bu da ama yok yok yok her ay bata bir hafta kala özellikle kafayı yiyorum 1 martta olmam gerek ama ben simdiden deliriyorum resmen üsün düsün düsün kendime sinir oluyorum yaa

Bende çok takıyordum cnm deli gibi düşünüyordum geçen aya kadar buraya konular bile açtım defalarca şuan biraz daha iyiyim doğrusunu soylemek gerekirse gebelik topiklerine bakıyorsan bakmamanı öneririm çok etkiliyor oradaki konularda aklında olsun canım. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah rabbim çok aratmadan isteyen herkese nasip etsin anne olmayı inşallah :KK51:

Benimde 3,5 yıldır olmuyor 4. yılımıza gireceğiz ilk evlendiğim aydan beri istiyorum hiç korunmadık bebek istiyorum diye strese girdikçe bence olmuyor ben kendime öğretemedim stres yapmayı inşallah siz öğrenirsiniz. Kafadan atmak çok önemli diyor herkes bencede öyle inşallah ilk önce bi kafamızı rahatlatırız.

bazen olmaması olmasından daha hayırlı...(kendimi düşünerek yazdım)
ama ikinizde mutlu bir çiftseniz ve ikinizde yürekten istiyorsanız inşalah Allahım nasip etsin.

Ins
Benimde 3,5 yıldır olmuyor 4. yılımıza gireceğiz ilk evlendiğim aydan beri istiyorum hiç korunmadık bebek istiyorum diye strese girdikçe bence olmuyor ben kendime öğretemedim stres yapmayı inşallah siz öğrenirsiniz. Kafadan atmak çok önemli diyor herkes bencede öyle inşallah ilk önce bi kafamızı rahatlatırız.
Inşallah kafamızdan atarız ama bende atamiom:KK43:(

eşin vakit bulamıyosa, sen git önce doktora bi sorun var demekki olmuyo 1.5 yıldır, bi yrden başlamak lazım tedaviye
bizimde 20 ay oldu :KK43:

Bizim de 7-8 ay oldu, olmuyor :110: ben önümüzdeki ay kesinlikle doktora gidip tedaviye başlıcam. Eşim de spermiyogram verecek. Evde oturup kafaya takmakla olmuyo, bi kadın dogumcuya gitmek lazım...

X