- 14 Mayıs 2009
- 22.263
- 12.552
- 298
Allahtan acil $ifalar diliyorum canimçok gittim milyon tane ilaç hap şurup test hepsini denedim..acıkma diye bir his kalmadı bende uzun yıllardır böyleyim
bitkisel bi $eyler denedinmi...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahtan acil $ifalar diliyorum canimçok gittim milyon tane ilaç hap şurup test hepsini denedim..acıkma diye bir his kalmadı bende uzun yıllardır böyleyim
merhaba kizlar
ben 2 çocuk annesiyim,kuçuk 3 ya$inda sayilir ..
kizken 50 kiloydum dogumlarad 75 e çikdim du$tum derken en son 62 de kaldim 2.5 yil boyunca ..
eylul dede diyete ba$ladim (yuruyû$de yapiyorum ) $u an 54-55 arasinda gidip geliyorum..
buraya kadar hersey normal
çevremdeki insanlar bana hastaymi$im gibi davraniyor
yok solgunmu$um, yok seda sayana bi kiz çikmi$ diyet yapmi$ anoreksi olmu$ midesi kuçulmu$ :)
yok çocuklara kim bakacakmi$ :44:
herkes agiz birligi etmi$ gibi konu$unca bende kendimden $uphelenmeye ba$ladim
ideal kilomda oldugumu biliyorum ama psikolojik baski goruyorum resmen((
hani turk filmerinde herkes birinin ba$ina toplanir ate$in mi var solgunsun vs der adam bayilir gide sonra :)) onun gibi olcam yakinda
1.63 boyum var selvi falan deilim bu arada![]()
Allahtan acil $ifalar diliyorum canim
bitkisel bi $eyler denedinmi...
surekli yediklerini cikariyor musun? hic yemek yiyemiyormusun? bi deri bi kemik misin?
muhim olan saglikli olmak kac kilo oldugun cokta onemli degil...bana kalirsada gayet normal kilodasin...ahhh herkesin derdi baska...biri almaya calisir biri vermeye...
yok Allah korusunn
hastalik ve hamilelik di$inda çikarmam yediklerimi
fazla kiloda sagligi tehdit ediyor diye zayifladim zaten ama derdimi anlatamiyorum çevremdekilere
bide kilolu olmak hakkinda fazla ileri geri konu$amiyorum , çunku kar$imdaki insan zayif deil:44:
bana zayif dediler diye ben kiriliyimda onlara kilolu dedim diye du$unup kirilmasinlarr :))
bos ver yaa oylelerini, herkes kendine baksin..kilolu insanlarda kendilerinden memnunlarsa sorun yok..tabii saglikli olmak en muhimi dedigim gibi...ama herkes kendi dusunecek mecburen..anoreksi hastalari cikarirlar cogu zaman birsey yiyemezler ve cikardiklari yuzunden tum hayatlari zehir olur oylelerine...cinsel hayat sifirdir... sen keyfine bak arkadasin dedigi gibi![]()
ayy bak bunlari okuduguma çokk sevindimm
bunlari gidip bana anoreksi diyenlere anltaacgimmm![]()
ya bu psikolojik baski manyak bi$eyBaşlığı görünce doktor dedi sandım. Elalem dedi diye bişeyler olacaksak düşünemiyorum yani...
ya bu psikolojik baski manyak bi$ey
kilomun bu boya ideal oldugunu bildigim halde korkutuyolar beniii
bende kilo almaya çalışanlardanım ahhhhhh ahhhhh bir kilo alabilsem bir iştahım açılsa neler vermezdim
Böyle bir algı oluşturmanızın nedeni vücudunuzdan kilo verdiğinizde yüzünüzünde zayıflaması olabilir. Bu yüzden insanlara yorgun ve fazla zayıf gözükebilirsiniz(öyle olmasanızda). Onlarda haliyle birazcık kilo al diyebilirler.