ben anoreksiymi$im :(

merhaba kizlar
ben 2 çocuk annesiyim,kuçuk 3 ya$inda sayilir ..
kizken 50 kiloydum dogumlarad 75 e çikdim du$tum derken en son 62 de kaldim 2.5 yil boyunca ..
eylul dede diyete ba$ladim (yuruyû$de yapiyorum ) $u an 54-55 arasinda gidip geliyorum..
buraya kadar hersey normal
çevremdeki insanlar bana hastaymi$im gibi davraniyor
yok solgunmu$um, yok seda sayana bi kiz çikmi$ diyet yapmi$ anoreksi olmu$ midesi kuçulmu$ :)
yok çocuklara kim bakacakmi$ :44:

herkes agiz birligi etmi$ gibi konu$unca bende kendimden $uphelenmeye ba$ladim
ideal kilomda oldugumu biliyorum ama psikolojik baski goruyorum resmen :(((

hani turk filmerinde herkes birinin ba$ina toplanir ate$in mi var solgunsun vs der adam bayilir gide sonra :)) onun gibi olcam yakinda:27:

1.63 boyum var selvi falan deilim bu arada:1:

Kıskanmışlar onlar :1::ssz:
Keyfine bak bence gayet normalsin:16:

surekli yediklerini cikariyor musun? hic yemek yiyemiyormusun? bi deri bi kemik misin?

muhim olan saglikli olmak kac kilo oldugun cokta onemli degil...bana kalirsada gayet normal kilodasin...ahhh herkesin derdi baska...biri almaya calisir biri vermeye...

surekli yediklerini cikariyor musun? hic yemek yiyemiyormusun? bi deri bi kemik misin?

muhim olan saglikli olmak kac kilo oldugun cokta onemli degil...bana kalirsada gayet normal kilodasin...ahhh herkesin derdi baska...biri almaya calisir biri vermeye...

yok Allah korusunn
hastalik ve hamilelik di$inda çikarmam yediklerimi :17:
fazla kiloda sagligi tehdit ediyor diye zayifladim zaten ama derdimi anlatamiyorum çevremdekilere
bide kilolu olmak hakkinda fazla ileri geri konu$amiyorum , çunku kar$imdaki insan zayif deil:44:
bana zayif dediler diye ben kiriliyimda onlara kilolu dedim diye du$unup kirilmasinlarr :))

yok Allah korusunn
hastalik ve hamilelik di$inda çikarmam yediklerimi :17:
fazla kiloda sagligi tehdit ediyor diye zayifladim zaten ama derdimi anlatamiyorum çevremdekilere
bide kilolu olmak hakkinda fazla ileri geri konu$amiyorum , çunku kar$imdaki insan zayif deil:44:
bana zayif dediler diye ben kiriliyimda onlara kilolu dedim diye du$unup kirilmasinlarr :))

bos ver yaa oylelerini, herkes kendine baksin..kilolu insanlarda kendilerinden memnunlarsa sorun yok..tabii saglikli olmak en muhimi dedigim gibi...ama herkes kendi dusunecek mecburen..anoreksi hastalari cikarirlar cogu zaman birsey yiyemezler ve cikardiklari yuzunden tum hayatlari zehir olur oylelerine...cinsel hayat sifirdir... sen keyfine bak arkadasin dedigi gibi :34:

bos ver yaa oylelerini, herkes kendine baksin..kilolu insanlarda kendilerinden memnunlarsa sorun yok..tabii saglikli olmak en muhimi dedigim gibi...ama herkes kendi dusunecek mecburen..anoreksi hastalari cikarirlar cogu zaman birsey yiyemezler ve cikardiklari yuzunden tum hayatlari zehir olur oylelerine...cinsel hayat sifirdir... sen keyfine bak arkadasin dedigi gibi :34:

ayy bak bunlari okuduguma çokk sevindimm
bunlari gidip bana anoreksi diyenlere anltaacgimmm :51:

Başlığı görünce doktor dedi sandım. Elalem dedi diye bişeyler olacaksak düşünemiyorum yani...

hiç takılma canım kıskançlık göstergesi bunlar...:)
ben 50 kiloyla hamile kaldım doğuma giderken 59 kiloydum...doğumu yaptım bir ay geçmeden yine 50 ye düştüm :)
hala genç kız gibi duruyorum...çok sorarlar bana bekarmısın diye :) evli olduğumu duyup da şaşanlar çok var..hatta 3 yaşında oğlum var inanmazlar..kardeşinmi derler..:)
ben memnunum zayıf ve dipdiri olmaktan...bu arada boyum 172 ve şuan kilom 54...biraz zayıfım almak istiyorum kilo ama eşimde boşver iyisin böyle diyor.. :)
canım benim 80 civarı kilon olsa bu seferde çok kilolusun diyecekler...elin ağzı ile eşeğin kuyruğunu kesersen ya uzun olur ya kısa...sen normal olduğunu düşünüyorsan mutlu mesut yaşa kime ne...

ayy bak bunlari okuduguma çokk sevindimm
bunlari gidip bana anoreksi diyenlere anltaacgimmm :51:

tatalım piskolojık bişey olabılırmı bu senın halın???
ben uzun sure senın gıbıydım daha kotusu yolculuga cıkmadan bısey yıyemezdım yoldayken cıkarırdım bır haftada zor kendıme gelırdım en ufak bır uzuntu hemen kılo verırdım cok sukur atlattım hepsını ama cıddı zayıftım ozellıkle unv bırıncı sınıfta aılemden ayrıldıgım donemler ıkı ay hıc bır sey yemedım sanırım sadece cubuk kraker sonra doktora gıttım mıdem bulanıyor derdım ne benım dıye o da bana bı ılac verdı mıden bulandıkca ıc dedı ıctım ve bır haftaya getı meger bonıbon gıbı bı ılacmıs heosı piskolojıktı benımkılerın sımdı kılo vereyım dıyorum:))))

korkacak bişey yok iki ihtimal var ya birden kilo verdiğin için vücudun alışamadı belki o yüzden biraz çelimsiz görünüyorsun ya da kadınların genelinde olan bir huy kıskançlık yüzünden böyle söylüyorlar.
Sen dengeli ve düzenli beslenmene devam et protein ağırlıklı beslen yağsız süt ,yumurta ve eti eksik etme, gerçi diyet yaptığın için bilirsin bunlar kilo aldırmaz ama çok faydalıdır tabi eğer yemene engel başka bi hastalığın yoksa kolestrol gibi.Egzersizle de destekle vücudun daha diri görünür bol bol su iç.E işte daha ne senden sağlıklısı mı var? ne anoreksiyası?

ya bu psikolojik baski manyak bi$ey :37:
kilomun bu boya ideal oldugunu bildigim halde korkutuyolar beniii

Bak sana komik bişey söyliyim. Aynı gün içinde bir yakınımız çok zayıf olduğumu en az 5 kiloya ihtiyacım olduğunu söyledi. Bir süredir beni görmeyen bir arkadaşım da "kızım nolmuş sana bu tip ne göbeğe bak yuhhhh" diye yorum yaptı. :1: Aynı ben aynı gün aynı kıyafet.

Birileri söyler, konuşur, eleştirir. Burada önemli olan ne istediğini bilmek.

1.63 boya o kilo iyi ki .... yani çok zayıf değilsin 45 kilo falan olsa al diyecem ama yani senin kilon normal .
enim boyum 1.70 valla 55 olmaya çalışıyorum ... 55 in üzeri şişman duruyor bende düşün .... herkesin vücut yapısı ve kemik yapısı farklı ..:14:

Son düzenleme:
o senın akrabaların benı gorse ne derlerdı acaba 30 kıloya yakın kılo aldım 3-4 ay sonra ben 47 kılo ıle hastaneye yattım
esım bızı terk etmıstı ve sıkıntıdan ne yemek yıyebılıyodum nede bısey sureklı kusuyordum
düşünki ben uzun boyluyum bır derı bır kemık popo bacak yok asla..
abartmıslar yanı
benımde kucugum 3 yasında suanda 58 kıloyum 171 boyundayım
deformasyon yok :51:

çok te$ekurler arkada$lar .. valla ne bulsam yiyorum
az once tatliyi abarttim midem fenaaa
ne var sanki o kadar tatli yiycekk:50:

Böyle bir algı oluşturmanızın nedeni vücudunuzdan kilo verdiğinizde yüzünüzünde zayıflaması olabilir. Bu yüzden insanlara yorgun ve fazla zayıf gözükebilirsiniz(öyle olmasanızda). Onlarda haliyle birazcık kilo al diyebilirler.

Bana da biri yüzün çökmüş solmuşsun dese hemen aynaya koşar yüzümü gözümü incelerim :27:
Eşim gelince çok mu solmuşum derim :27:
Evham olayı bende de mevcut :55:
Buarada kilon gayet iyi :13:
Kıskanıyorlardır zayıflığını.:34:
Ben de şuan 62 kiloyum ve 56-57 ye düşmek istiyorum :15:
Eyvah yoksa ben de mi anoreksiyayım :18:

:27:

Böyle bir algı oluşturmanızın nedeni vücudunuzdan kilo verdiğinizde yüzünüzünde zayıflaması olabilir. Bu yüzden insanlara yorgun ve fazla zayıf gözükebilirsiniz(öyle olmasanızda). Onlarda haliyle birazcık kilo al diyebilirler.

evet ayenn boyle
o gun çok solgunsun dediler , uykusuzdum biraz onunda payi vardir belki
çirkin olmu$um
kocam begeniyo ama onlar begenmesede olur:)))))
saglik hersyeden onemli bence , çirkin guzellik aramayacak kadar korkuuyorum hasta olmakdan

Back
X