Slm kk hanimlari..Bir gunum sorunsuz gecmiyor ama yine de sukur rabbime..Benim 6 yillik bir arkadasim var bu hanim esinden ayrilmis tek basina yasiyor.Ben elimden geldigince yardim ettim kendime pazardan ne aldiysam ona da koydum elbiselerimi verdim para yardiminda esya yardiminda bulundum Allah bilsin sevap diye yaptim.İlk baslarda elbiselerimi kiyafetlerimi vermiyordu geri yok diye sesimi cikarmiyordum ama istedigimde suratini asiyordu vya bi esyami isteyemiyordum geriye.Cani ne zamsn sikilsa manevi anlamda yaninda olmaya calistim ama bu durumu duzeltmeye baslayinca beni ezmeye kendini bir numaraymis gibi gostermeye basladi..İste benimvhayatimi sorgulamaya falan baslaedi tabii bu 4 yil sonraya tekabul ediyor.En son dun kardesim telini kirmis faturamin ustunden alabilit miyim diye dusunuyordum bu birden atladi kendi kardesine aldi bu arada duzensiz fatura yatirdigim icin ben alamadim kardesime bu aldi nispet eder gibi kardesim cok sevincek diyo kardesini aradi ben sana telefon aldim hahaha o kadar uzuldum ki ki yurtdisinda okuyo kardesim sonra ayyyy sana nispet oluyo sana da ama diyo guluyo uzuntumden basima agri girdi.
ben dil kursu aliyorum srn aliyosa ben de alirim diyo bi soyluyovbi vazgeciyo almaktan ben uni mezunuyum o liseyi bitirmemis ben hep git aciktan oku diyorum sen okudun da ne oldu ben zengin birini bulcam diyo bana fazla kilon var bakimsizsin diyo anlamadim esimle cok sorunum var burali degilim can yoldasi olmaya calistim hata mi ettim? mesela onun bi isi olur sabahtan aksama kadar kostururum o benimvisim olsa yorgunum bilmem ne der.Ornegin bugun temizlik yapicaktim aradi cay icelim mi diye benim isim vr dedim belimden rahatsizim bu arada tamam icelim ben yardim ederim sana dedi bende tmm dedim sonra yanina gittim bi saat gectievgitmem lazim hadi gidelim dedim ben cok yorgunum valla sana kolay gelsin dedi ...Ne zaman iliskimi kessem yalvariyo ben de uzuluyorum halime.... napcamvben yaaa