Ben aptal miyim???

witch hunt

1gunluk SucukluKuruFasulye
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2010
10.523
29.498
798
Slm kk hanimlari..Bir gunum sorunsuz gecmiyor ama yine de sukur rabbime..Benim 6 yillik bir arkadasim var bu hanim esinden ayrilmis tek basina yasiyor.Ben elimden geldigince yardim ettim kendime pazardan ne aldiysam ona da koydum elbiselerimi verdim para yardiminda esya yardiminda bulundum Allah bilsin sevap diye yaptim.İlk baslarda elbiselerimi kiyafetlerimi vermiyordu geri yok diye sesimi cikarmiyordum ama istedigimde suratini asiyordu vya bi esyami isteyemiyordum geriye.Cani ne zamsn sikilsa manevi anlamda yaninda olmaya calistim ama bu durumu duzeltmeye baslayinca beni ezmeye kendini bir numaraymis gibi gostermeye basladi..İste benimvhayatimi sorgulamaya falan baslaedi tabii bu 4 yil sonraya tekabul ediyor.En son dun kardesim telini kirmis faturamin ustunden alabilit miyim diye dusunuyordum bu birden atladi kendi kardesine aldi bu arada duzensiz fatura yatirdigim icin ben alamadim kardesime bu aldi nispet eder gibi kardesim cok sevincek diyo kardesini aradi ben sana telefon aldim hahaha o kadar uzuldum ki ki yurtdisinda okuyo kardesim sonra ayyyy sana nispet oluyo sana da ama diyo guluyo uzuntumden basima agri girdi.
ben dil kursu aliyorum srn aliyosa ben de alirim diyo bi soyluyovbi vazgeciyo almaktan ben uni mezunuyum o liseyi bitirmemis ben hep git aciktan oku diyorum sen okudun da ne oldu ben zengin birini bulcam diyo bana fazla kilon var bakimsizsin diyo anlamadim esimle cok sorunum var burali degilim can yoldasi olmaya calistim hata mi ettim? mesela onun bi isi olur sabahtan aksama kadar kostururum o benimvisim olsa yorgunum bilmem ne der.Ornegin bugun temizlik yapicaktim aradi cay icelim mi diye benim isim vr dedim belimden rahatsizim bu arada tamam icelim ben yardim ederim sana dedi bende tmm dedim sonra yanina gittim bi saat gectievgitmem lazim hadi gidelim dedim ben cok yorgunum valla sana kolay gelsin dedi ...Ne zaman iliskimi kessem yalvariyo ben de uzuluyorum halime.... napcamvben yaaa

Bu arada telden giriyorum yazim yanlisim cok kusura bakmayin..

Aptallık ile ilgisi yok çok saf temiz kalplisin karşında ki kırılmasın diye kendini kırıyorsun ama parçalanmaya başlamışsın artık. Uzaklaş ondan o yalvarır eder biraz umursamaz olmayı öğren hem zengin koca bulacam diye kendini telef etmeye başlasın sana nasıl yanaşmaya başlar bak görürsün zengin erkekler de onu bekliyordu zaten. Geniş rahat bir bayan arkadaşın ben öyle hissediyorum.

ufakrtan ufaktan sıyrıl psikolojine iyi gelmeyen insan kardeşin dahi olsa hayat felsefem bu yönde... tavsiye ederim... yada yaptıklarına karşı hissiyatsız ol.... yoksa yıpranırsın....

bende de var öyle bir arkadaş mesela ben annemi kaybetmişim ağar bir şey bu kalkmış bana diyo ki şimdi annemin kıymetini daha iyi biliyorum... yaraya tuz basar gibi... var yani böyle insanlar... az görüşmek iyidir :)

Yorum yok demek ki sorunun tek cevabi evet ben aptalim...

Hayir demeyi bilmek gerek ...ahh bi ogrensem

evet aptalsın. kendimden biliyorum. ama ben araya mesafe koymaya başlıyorum sende yap. ve inan manevi olarak çok iyi hissedeceksin. o sana kendini acındırıp yumuşamaya başladığın o an var ya. kendini o anlarda kontrol etmeye çalış sakın ama sakın yumuşama zaten o kendine başka arkadaş bulduğunda senin yüzüne bakmayacak buna fırsat verme sen yavaştan kes ilişkisini.

Öfff böyle insanlarla neden arkadaşlık yapıyorsunuz ki?
Kendinizi üzmek için mi?
Boşverin araya mesafe koyun görüşmeyi kesin belli ki kompleksli bir insan bu...

iyi niyetlisiniz arkadaşınızda iyi niyetiniz kullanıyor.verdiğiniz değerin karşılığını görmüyorsanız sizde değer vermeyin.

Yol verin gitsin şuna yahu.
"Arkadaşım" diye bahsetmeniz bile kabahat.

Böyle saygısız insanlara nasıl tahammül ediyorsunuz anlamıyorum.
Kendinizi sevin biraz lütfen.

Bir söz var: Bir insana hakettiğinden fazla değer verirsen ya onu kaybedersin ya da kendini kahredersin diye En iyisi sen insanlara hkettiği değerin yarısından fazlasını verme. Yazık sana. Bir de emsaliyle müşerref olmayanın sesi semadan gelirmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…