yeni gördüm gülüm topiğini
sen bence ilk önce kafandan diyeti çıkar sağlıklı beslenicem diye kendine telkinde bulun sonra bismillah de başla
ilk önce bir defter ayarla kendine baştan sona her yerini ölç not al tarihini de at sonra aynen sporuna devam et düzenli beslen çikolataya dayanamıyorum demişsin nefsinle savaş vereceğine gündüzleri öğle yada öğleden sonra sade kahve yanına 2-3 kare çikolatanı ye akşam hala canın çekerse süte tarçın kat sıcak sıcak iç şekerli isteğini takk diye keser
sporu fazla yapanlarda kas oranı artmaya başlar tartıda eksi görmesen bile mutlaka incelirsin çünkü yağlar eriyip kaslar geliyor o yüzden düzenli aralıklarla haftada 15 günde yada ayda 1 tüm ölçülerini defterine yaz farkı gördükçe şevkin yerine gelir moralin asla düşmez ve duygusal yeme krizlerine tekrar girmezsin
her öğün öncesi 1-2 bardak su içmeye çalış ve yoğurdu mutlaka her yemekle ye bak görürsün nasılda işe yarayacak sen yeter ki diyetteyim şu bana yasak bu yasak diye beynini fark etmeden onlara odaklama sen diyette değilsin sağlıklı besleniyorsun yasak olmayınca yeme isteğinden de eskisi gibi olmuyor zaten