Ben artık bir insanın değişebileceğini düşünmuyorum.

Cvpplssss

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2025
50
55
3
Her kavgadan sonra yeminler sözler. Yok değişmiyor abi. Kendi yalnızken bir yere gitsin keyfine diyecek yok ama yanında biz varken oflamalar puflamalar herseye kızması trafıkte ona buna küfürler.. Bosanmak koşanmak kolay değil evet ama böyle de nereye kadar? Napıcam gercekten artık bıktım. Gücüm yetse bayıltana kadar döveceğim öyle doluyum ki .. Çocugun yanınsa buyumesin konu diye sadece sustum hiç bişey demedim beyefendi ona da kızıyor robot muyum ben ya insanım kızabiliyorum üzülebiliyorum bem bu durumda bile sessiz kalmayı başarabiliyorken beyimiz asla surat yapma ben ne dersem o olsun diyo. Sen de hiç küsmeden kızmadan tamam kocacım diyeceksin kafasında. Bir iş buldum evden çalışabileceğim bir iş bunun için kosturuyorken sürekli çelme takıp işimi zorlastırıyor. Pes etmicem benim ve yavrumun geleceği için belki de bu dağ ayısı adamdan kurtulabilmem için şuan yapabileceğim tek iş bu. Sesimi çıkarmayısım alttan alışım hep bu yüzden.

Ne kadar dolmuşsunuz. Evet maalesef kimse değişmez, değişmiş gibi görünür bir süre, geçen haftalarda en yakın arkadaşım 10 yıllık ilişki sonrası nişanlısı tarafından bir sabah ansızın terk edilince bir kere daha anladık biz de. İşinizi gücünüzü oturtup hayatınızı kurun, bu ayıdan uzakta.

Ayrıca size yaptığı çok ağır psikolojik şiddet. Ne münasebet susup oturacakmışsınız, belli etmeyecekmişsiniz? Paşama bak sen ya. Benim bahsettiğim rezil de kızı terk ettikten sonra misafirlerine bir şey belli etmeden kahvaltı hazırlamasını falan beklemişti. Ay yine tetiklendim bak.

Ayrıca size yaptığı çok ağır psikolojik şiddet. Ne münasebet susup oturacakmışsınız, belli etmeyecekmişsiniz? Paşama bak sen ya. Benim bahsettiğim rezil de kızı terk ettikten sonra misafirlerine bir şey belli etmeden kahvaltı hazırlamasını falan beklemişti. Ay yine tetiklendim bak.
İnanım kac saattir çarpıntım var

yazdıklarınızı okuyunca gerçekten çok üzüldüm , maalesef kimse değişmiyor bir süre değişmiş gibi görünüyor, ama içindeki o karakter o yapı baki

bi insan yedisinde ne ise kesinlikle yetmisinde de o. kimse degismez konu ne olursa olsun kimse ikinci bi sansi hak etmez. sevgili, koca, arkadas fark etmez. sizi bu kadar yipratan bi adamla da nolursa olsun hayat gecmez umarim bi an once kurtulursunuz

ne kadar kolay kac kurtul boşan ayrıl denebiliyor ya.
elbette yaşadığınız çok sinir bozucu ama sakin olmayı deneyin. fevri kararlar vermeyin.
bir de çocuğunuz var yuva kolay kurulmuyor. bu yüzden eskiler yıllarca evli kalabiliyorlar.
maddi özgürlüğünüz sizi ilişkide güçlendirecek ve birşeyleri düzeltecektir.
sakin kalın...

İnsanların dediğine bakmayın. Sahip olduğunuz şey yuva değil sadece bir evlilik. Artık sadece kendinizi ve evladınızı düşünün. Kendi ruhunuzu doyurun. Koca olacak adam da ne hali varsa görsün (şayet boşanmayacaksanız)

Haklısınız,insanların belli bir yaştan sonra değişmesi zordur.Bu tarz insanlardan benim çevremde de çok var,hepsi ailelerinin ömrünü yedi.Belinizi doğrulttuğunuz an kendinizi ve çocuğunuzu kurtarın.

Back
X