Ben artık dayanamıyorum

Umutluyumhalaa

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2016
94
11
88
Bunları ağlayarak yazıyorum şuan. Eşimin bir şeyler sakladığını biliyorum farkındayım ama kanıtım yok ve kesinlikle de elde edemiyorum. Ben naptım ya ne günah işledim de bunlar başıma geliyo. Şuan bitirirsem beni paranoyak olmakla suçlayacaklar. İnstagramına benim yanımda girmiyo seni deli etmek için böyle yapıuorum diyo. Az önce beş gün sonra vericem dedi. Benim yerimde kim olsa çoktan boşanmıştı ama brn salak gibi boşanamıyorum neden çünkü ben ezik aptal safım. Eşimin bi bana değer verdiği yok kendimi aciz biri gibi görüyorum

Arkadaşın sakin ol kıskamnçlık krizi seninki velev ki öyle değil rahat bırak sıkma bırak rahatlasın hata yapsın
Böyle birine katlanmakta zordur eğer gerçek değilse sabır diliyorum eşine

bu hisler normal mutlu edilmiyorsun bir şey saklamıyor olsa bile. mutsuz bir evliliktense mutlu bir boşanmışlık daha iyidir psikolojik destek alırsan bunu başarabileceğini düşünüyorum. geçmiş olsun şimdiden

Adam belli ki sizi aldatıyor siz de madem boşanmayacaksınız onun yaptıklarının aynısını yapın.

Bir sakin olun önce. Tek sebep instagram mı? Başka şüpheleriniz var mı?
Başka şüphelerim yok aslında şifresini saklıyo instahramına yanımda girmiyo. Cinsel hayatımızz iyi eşim istekli bana karşı iyi davranıyo zaten iyi davranması beni şüphelendiriyo. Ama o çok rahat ona o kadar söylendim sasece gülüyo sadece başka bişi yaptığı yok gülüyo yanağımdan makas alıyo o mu deli ben mi anlayamadım ama benim iyi olmadığım kesin

Niye 5 gün sonra anca mı temizleyecekmiş instagramını?
Güvenmediğin kişiyle evlilik yürütme.

Sakin ol önce bi sen bu telefon şifresine amma taktın beş gun sonra ne varmış neden o zaman verecekmiş

Offf kelimelerin bittigi noktadasiniz gercekten. Siz erkek olsaniz kendiniz gibi bir esiniz olsun ister misiniz zir zir aglayan ikide bir dellenen,telefonunuzda ne var diye durmadan basini uzatan? Ay yazarken bunaldim

Eşin senle evliyken eski sevgilisiyle mesajlaşmış, sen bunı öğrendikten sonra takıntı yapmışsın. Haklısın takmakta. Affetmeseydin ruh sağlığın bozulmazdı. Kendini affettirmesi senden bir şey saklamaması gerekiyor. O çabalamıyorsa sen de çabalama.

Offf kelimelerin bittigi noktadasiniz gercekten. Siz erkek olsaniz kendiniz gibi bir esiniz olsun ister misiniz zir zir aglayan ikide bir dellenen,telefonunuzda ne var diye durmadan basini uzatan? Ay yazarken bunaldim

Eşi daha önce eski kız arkadaşıyla yazışmış,konu sahibi de affetmiş.Ama belli ki güven gitmiş bir kere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…