ben artık düşünemiyorum

melindax

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2010
266
4
46
Balıkesir
4 yıllık büyük bi aşk.herkesin imrenerek baktığı.çok ama çok aşıktım.hala öyleyim.ama yaşanılanlar unutulmuyor.tam 4 yıl önceydi tanıştık sevgili olmuştuk artık.1 kez görüştük ısındık birbirimize sevdik.2. görüşmemizde içimde bi kurt vardi.kadinların 6.hissi kuvvetli olurmuşya öyle işte.aldatıyodu sanki beni.telefonuna bakabilirmiyim dedim zorlada olsa verdi.mesajlarına bi baktım başka bi kız:(ama öyle sevgili değiller kız buna yüz vermemiş sevgilim sulanmış ben sana aşığım falan diye.direk kalktım masadan.arkasından armaalar mesajlar.ama istemiyorum dedim.aradan 3 ay geçti ne aradı ne sordu.bu sefer ben aradım meraktı belkide çocukluktu daha 16 yaşındaydım.konuştuk oda çok üzülmüş hatta bi defter yapmış ozaman çektiği tüm vicdan azabını bana ne kadar aşık olduğunu gün be gün yazmış.etkilendim geri döndüm.ama beni aldatmasını asla unutmadım.sürekli bir ayrılıp bir barıştım.
en kötü zamanlarımda beni bırakmadı öyle şeyler yaşadımki asla yanımdan ayrılmadı.etrafımızda kimse kalmadı ama sevgilim hep yanımdaydı.ailesi hep yanımdaydı.babam yok benim gerektiğinde baba oldu.abi oldu bana. kocam olduama olmuyo işte yapamıyorum.unutamıyorum beni aldatmasını.dün yine birlikteydik konu birden oraya geldi yine defalarca özürlerdiledi beni çok değiştirdin sen dedi.bi daha asla yapmam ben kızlara kafamı döndürüp bakmıyorum bile dedi.ama olmuyo artık .olanlar aklıma geldikçe kendimi yiyip bitiryorum.çocukluğun verdiği cahillikle affettim şimdi olsa asla affetmem.bidaha yapmaz biliyorum o güveni sağladı ama ya yaparsa bi kere yaptı yine yapar demektende kendimi alamıyorum.biraz önce bi süre görüşmeyelim düşünmeye ihtiyacım var dedim.peki dedi ben sana o güveni sağlayamadıysam git dedi.yazın sözlenicektik.ama artık olmaz sanırım.
siz olsaydınız napardınız?
çok aşık çok aşıksınız ama 4 yıl önce yaşanmış bi aldatma olayı var.madem unutmıycaktın niye affettin diyceksiniz ama dedimya çocukluk cahillik...

Son düzenleme:
zor bişey canım
hele güven olmadan çok çok zor
iyi düşün bence
eğer sana bu güveni verdiyse
çok seviyosan unutmaya çalış
ama tek başına değil
onada anlat
konuş,oda ikna etsin seni..

zor bişey canım
hele güven olmadan çok çok zor
iyi düşün bence
eğer sana bu güveni verdiyse
çok seviyosan unutmaya çalış
ama tek başına değil
onada anlat
konuş,oda ikna etsin seni..

dün konuştuk işte canım anlamıyomuş hala niye güvenmediğini dün yine defalarca kez özürlerdiledi.artık yapmam asla diyo.seviyorum ama unutamıyorum bunu.

dün konuştuk işte canım anlamıyomuş hala niye güvenmediğini dün yine defalarca kez özürlerdiledi.artık yapmam asla diyo.seviyorum ama unutamıyorum bunu.

haklısın canım unutulcak bişey değil
ama 4 yıl boyunca bu güveni sağlamış olmalıydı

aldatılırız affederiz susarız , seneler sonrada UNUTAMIYORUM diye adamın beynini yeriz kendimizi strese sokarız. Çocuktun affettin madem , şimdi büyüdün susup unutacaksın. 4 yıl öncesinin hesabını sormak için geç kalmadınmı?

bu psikolojinin nekadar zor oldugunu biliyorum ben.. güvensizlik artı sevgi..
nasıl oluyosa...4 yıl önce 2. görüşmede bunu görmüşsün
ama ozamanlar sevgi aşk yoktu aranızda cnm bnm.
hatta belkide ciddiyetle alakası yoktu hem ozamanlar oda çocukmuş senin gibi oda yanlışının farkına varmıştır...
bu 4 yıl içinde buna benzer birşeyini görmediysen şuanda bu hesaplaşma neden??
böle biyere varamazsın,ne onla olur nede onsuz...sadece acı çekersin,tadın kalmaz ..
bu düşünceyi atmalısın kafandann gerçekten baglandıysa sana
zaten yapmaz bu saatten sonra.. bu saplantıdan acilen kurtul..

aldatılırız affederiz susarız , seneler sonrada UNUTAMIYORUM diye adamın beynini yeriz kendimizi strese sokarız. Çocuktun affettin madem , şimdi büyüdün susup unutacaksın. 4 yıl öncesinin hesabını sormak için geç kalmadınmı?

çok geç kaldım hemde 4 yıldır soruyorum zaten ama artık yapamıcam sanırım.çok seviyorum beni onun kadar kimse sevmez biliyorum ama aklıma geldikçe:14::14:

çok geç kaldım hemde 4 yıldır soruyorum zaten ama artık yapamıcam sanırım.çok seviyorum beni onun kadar kimse sevmez biliyorum ama aklıma geldikçe:14::14:

Evlendiğinde adamın peşinden koşacaksın. sürekli herşeyini didikleyeceksin. birgün sana pişmiş bir şekilde bu hareketlerinden sıkıldığını söyleyecek. yine susacaksın ama için susmayacak. yada evlendin diye daha da şarlayacaksın. bu ortamda büyüyen çocuklarınız olacak.. bir kadına merhaba dese bununladamı aldatıyo diye paranoyalar başlayacak... bunları kabul edeceksen devam et.. ama ilişkinizin akibeti bu yönde..

bu psikolojinin nekadar zor oldugunu biliyorum ben.. güvensizlik artı sevgi..
nasıl oluyosa...4 yıl önce 2. görüşmede bunu görmüşsün
ama ozamanlar sevgi aşk yoktu aranızda cnm bnm.
hatta belkide ciddiyetle alakası yoktu hem ozamanlar oda çocukmuş senin gibi oda yanlışının farkına varmıştır...
bu 4 yıl içinde buna benzer birşeyini görmediysen şuanda bu hesaplaşma neden??
böle biyere varamazsın,ne onla olur nede onsuz...sadece acı çekersin,tadın kalmaz ..
bu düşünceyi atmalısın kafandann gerçekten baglandıysa sana
zaten yapmaz bu saatten sonra.. bu saplantıdan acilen kurtul..

canım beni gerçekten çok iyi anlamışsın.yapmaz biliyorum. o benim öyle zamanlarımda yanımda olduki akrabalarımız herke aileme bana sırtını dönerken o hep yanımızdaydı.ailesi hep yanımdaydı.her fedakarlığı yaptı benim için.hayatını bile tehlikeye attı.çok seviyo ondan eminim ama olanları unutamıyorum.kızla hiç görüşmemiş bile dediğine göre

Evlendiğinde adamın peşinden koşacaksın. sürekli herşeyini didikleyeceksin. birgün sana pişmiş bir şekilde bu hareketlerinden sıkıldığını söyleyecek. yine susacaksın ama için susmayacak. yada evlendin diye daha da şarlayacaksın. bu ortamda büyüyen çocuklarınız olacak.. bir kadına merhaba dese bununladamı aldatıyo diye paranoyalar başlayacak... bunları kabul edeceksen devam et.. ama ilişkinizin akibeti bu yönde..

haklısın...:5::43:

4 yıl geçmiş.bu 4 sene içinde hep yanında olmuş herkesin sırt çevirdiği dönemde yanında olmuş seni çok seviyor sen de onu seviyorsun.artı kızla hiç görüşmemiş.bence hatalısın.eğer geçen bu 4 senelik süreçte senin güvenini kazanmışsa geçmişteki bu hatayı unutmalısın.

4 yıl geçmiş.bu 4 sene içinde hep yanında olmuş herkesin sırt çevirdiği dönemde yanında olmuş seni çok seviyor sen de onu seviyorsun.artı kızla hiç görüşmemiş.bence hatalısın.eğer geçen bu 4 senelik süreçte senin güvenini kazanmışsa geçmişteki bu hatayı unutmalısın.

çok güveniyorum bi daha yapmıcagını biliyorum.ama bide bu olay aklıma gelmese:58:

herkes hata yapar önemli olan hatalari af etmektir karsindaki insan gercekten pisman ve sende unutmaya hazir isen bence sahip cik iliskine unutma bi iliskiyi bitirmek ne kadar basitse yeniden baskasina güvenip sevmeside o kadar zor ne kendine nede seni seven insani paranoyalarla yipratma ve unutmaya calis hatasini....

herkes hata yapar önemli olan hatalari af etmektir karsindaki insan gercekten pisman ve sende unutmaya hazir isen bence sahip cik iliskine unutma bi iliskiyi bitirmek ne kadar basitse yeniden baskasina güvenip sevmeside o kadar zor ne kendine nede seni seven insani paranoyalarla yipratma ve unutmaya calis hatasini....

yorumun için çok teşekkür ederim.galiba haklısın hatta aynı cümleleri bana bi arkadaşımda kurmuştu daha ne istiyorsun ben onun kadar aşık bi erkek daha görmedim diyede baya bi kızmıştı bana.
teşekkürler:16:

yorumun için çok teşekkür ederim.galiba haklısın hatta aynı cümleleri bana bi arkadaşımda kurmuştu daha ne istiyorsun ben onun kadar aşık bi erkek daha görmedim diyede baya bi kızmıştı bana.
teşekkürler:16:

önemli degil canim gercekten sevgisine inaniyorsa tadini cikar sevilmenin ve mutlulugun insAllah bir daha ayni seyleri yasamasin ve mutlu olursunuz bi ömür :16:

Back
X