zor bişey canım
hele güven olmadan çok çok zor
iyi düşün bence
eğer sana bu güveni verdiyse
çok seviyosan unutmaya çalış
ama tek başına değil
onada anlat
konuş,oda ikna etsin seni..
dün konuştuk işte canım anlamıyomuş hala niye güvenmediğini dün yine defalarca kez özürlerdiledi.artık yapmam asla diyo.seviyorum ama unutamıyorum bunu.
haklısın canım unutulcak bişey değil
ama 4 yıl boyunca bu güveni sağlamış olmalıydı
kaç yaşında şimdi karşı taraf ?
aldatılırız affederiz susarız , seneler sonrada UNUTAMIYORUM diye adamın beynini yeriz kendimizi strese sokarız. Çocuktun affettin madem , şimdi büyüdün susup unutacaksın. 4 yıl öncesinin hesabını sormak için geç kalmadınmı?
çok geç kaldım hemde 4 yıldır soruyorum zaten ama artık yapamıcam sanırım.çok seviyorum beni onun kadar kimse sevmez biliyorum ama aklıma geldikçe
bu psikolojinin nekadar zor oldugunu biliyorum ben.. güvensizlik artı sevgi..
nasıl oluyosa...4 yıl önce 2. görüşmede bunu görmüşsün
ama ozamanlar sevgi aşk yoktu aranızda cnm bnm.
hatta belkide ciddiyetle alakası yoktu hem ozamanlar oda çocukmuş senin gibi oda yanlışının farkına varmıştır...
bu 4 yıl içinde buna benzer birşeyini görmediysen şuanda bu hesaplaşma neden??
böle biyere varamazsın,ne onla olur nede onsuz...sadece acı çekersin,tadın kalmaz ..
bu düşünceyi atmalısın kafandann gerçekten baglandıysa sana
zaten yapmaz bu saatten sonra.. bu saplantıdan acilen kurtul..
Evlendiğinde adamın peşinden koşacaksın. sürekli herşeyini didikleyeceksin. birgün sana pişmiş bir şekilde bu hareketlerinden sıkıldığını söyleyecek. yine susacaksın ama için susmayacak. yada evlendin diye daha da şarlayacaksın. bu ortamda büyüyen çocuklarınız olacak.. bir kadına merhaba dese bununladamı aldatıyo diye paranoyalar başlayacak... bunları kabul edeceksen devam et.. ama ilişkinizin akibeti bu yönde..
4 yıl geçmiş.bu 4 sene içinde hep yanında olmuş herkesin sırt çevirdiği dönemde yanında olmuş seni çok seviyor sen de onu seviyorsun.artı kızla hiç görüşmemiş.bence hatalısın.eğer geçen bu 4 senelik süreçte senin güvenini kazanmışsa geçmişteki bu hatayı unutmalısın.
herkes hata yapar önemli olan hatalari af etmektir karsindaki insan gercekten pisman ve sende unutmaya hazir isen bence sahip cik iliskine unutma bi iliskiyi bitirmek ne kadar basitse yeniden baskasina güvenip sevmeside o kadar zor ne kendine nede seni seven insani paranoyalarla yipratma ve unutmaya calis hatasini....
yorumun için çok teşekkür ederim.galiba haklısın hatta aynı cümleleri bana bi arkadaşımda kurmuştu daha ne istiyorsun ben onun kadar aşık bi erkek daha görmedim diyede baya bi kızmıştı bana.
teşekkürler
önemli degil canim gercekten sevgisine inaniyorsa tadini cikar sevilmenin ve mutlulugun insAllah bir daha ayni seyleri yasamasin ve mutlu olursunuz bi ömür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?