Aslında gece bieron veriyorum hatta emzirmeye çalıştığımda fazla süt gelmesiğinden kendi de biberondan içmek istiyor. O konuda zorlanmam sanırım fakat gece beslenmesini kesmek gerekiyor yoksa böyle sürekli uyanır yine. Sabaha karşı emziriyorum sadece. Yatmadan da muhallebi tarzı mutlaka veriyorum. Yok anlam veremiyorum artık tıka basa dolu da olsa yine de uyanıyor. Bazen ne emmek istiyo me biberon istiyo sadece uyanıyo. Su verip yatırıyorum ama o uyuyana kadar ben sinirleniyorum. 3 saat uyumadı dün

sabah da 7 de uyandı.
Merhaba. Uyku eğitimi vermiyorum bebeğime ben. 3 aylıkken tek başına uyumayı öğrettim o da odada bırakıp gitmek değil. Hep temas halindeydim. 6 aya kadar kendi kendine uyudu dişlerden dolayı bütün düzeni bozuldu. Şuan benim problemim bebeğimin sabaha kadar uyumaması. Yanımda da yatırdım,sallayarak da uyutuyorum hiç kendi başına uyusun diye uğraşmıyorum bazen kendiliğinden de dalıyor. Benim derdim uykusuz kalmam sabaha kadar uyusun diye uğraşmam. Yani bilmiyorum size normal mı geliyor 16 aylık bebeğim gecenin 4 saati uyumaması? Bence değil ve bu durumun beni rahatsız etmesi gayet doğal çünkü ikimiz de uykusuz kalıyoruz sonra mızmızlık sinir ikimize de buruyor :)