Bebeğim dişlerini tamamladı ama yine uyumuyor yine uyumuyor. Ben gerçekten deliriyorum. Sabaha kadar kaç kez uyutmaya uğraşıyorum say say bitmiyor. Şuan saat 1 den beri uyutup koyuyorum yine uyanıyor ya hayattan soğudum ölmek istiyorum artık. Yine 2 gün güzel uyudu yine başladı. Hayatıma lanet ediyorum yemin ederim ben böyle iğrenç bir durum görmedim. Çok şikayetçiyim evet çünkü bi deri bi kemik kaldım sinirlerim alt üst. Uykusuzluktan ruh gibiyim aylardır. Elimden gelen bütün herşeyi yaptım düzelmiyor. Sabahlamak resmen huy olmuş. Bağırıyorum artık bıktım senden senin uykundan diye. Bu ne boktan bir durum böyle

çocuk yaptığıma pişman oldum asla 2 ci çocuğu düşünmeye cesaret edemem. Biraz önce yerine götürdüm yine başladı ağlamaya gittim yerinde yatırayım dedim kalkıp duruyor. Dayanamadım ufak bi cinnet geçirdim resmen yastığın üzerine sertçe bıraktım. Ben insanlıjtan çıkıyorum artık. Bütün çocuklar da böyle demeyin çevremde 15 aylık olup da çocuğu böyle olan kimse yok mışıl mışıl uyuyorlar.