Jameya eşin nerde? Neden yardım etmiyor sana.
Benim oğlumda 12 aylık olacak 10 gün sonra. Gece 2 de uyandı,uyutmak mümkün değil,kıvranıyor vs. Saat 5 gibi eşim geldi aldı ben uyudum,sonra ben kalktım kahvaltı yaptık,eşim uyudu 1-2 saat.
Birbirimizi idare ettik yani yapacak birşey yok. El kadar bebe,bir derdi var ve anlatamıyor,idare edeceğiz yapacak birşey yok ki.
Bak benim kızım,Allah eksikliğini göstermesin,7 yasına girecek eylülde ama huysuz,mızmız ,yemeyen,içmeyen sürekli ağlayan bir bebekti. Hatta kahvaltıya giderdik,bir bakardım karşı masada bebekler pusette oturmuş denize karşı,yada mışıl mışıl uyuyor ama kızım,yemek yemediği bir yana bizi de masada oturtmazdı,sırayla iki lokma yer kalkar gezdirirdik. Hatta derdim onlar bebekse bu ne diye?Yetmezse memee diye yapışıp tişörtümü çekerdi,arabaya gider emzirirdim ,2 çeker bırakır sonra yine isterdi.
Tatilde de böyle bir sabah kahvaltısında,kadın halimize acımış olmalı,geldi dedi ki,ne olur verin ben oyalayayım,ikinizde oturup yiyemediniz birşey,oturun eşinizle kahvaltı yapin. Durmaz ama alın dedim,inan kadına baktı bana baktı 2 dakika durmadı ve oyalayamadılar. Ağladı.
Böyle böyle büyüdü geçti gitti o günler. Bak şimdi oğlum aynı. Ayakta duruyor ama yürümüyor,bebek arabasına da oturmuyor bu ara,hep kucakta.
Dün artık oturtup mutfak tezgahına,önüne tencere tava ne varsa koyup oyalayip 2 lokma yemek yedim. akşam üzeri saat 4 dü,ben daha ağzıma lokma koymamıştım.
Ne yapayim yani. biliyorum böyle böyle büyüyecekler. Evet yoruluyorum,yıpranıyorum ama yapacak birşey yok ki.
Sana daha öncede yazdım yine yazıyorum, günü kurtarmaya bakıyorum ben,sende öyle yap.
Karartma içini,hep böyle mi olacak vs diye
İnan ki geçiyor. Eşinden biraz daha destek istemeye bak,aile,akraba kim varsa rica et arada gelip baksınlar sende uyu.
Sağlıkla büyüt.