- 30 Mayıs 2015
- 14.300
- 13.970
- 298
Öyle tabi ki. Bazen şimdi bile arkadaş gibi sanki :) yani uykumu alabildiğimde ikimiz de sakiniz.Üzülme,biliyorum zor ama inan büyüyecek sen rahat edeceksin.
Kızdı değil mi bebeğin? Kızlar büyüyünce anneye arkadas gibi oluyorlar. Alışverişte unuttuklarımı hatırlatır,arabada kardeşini oyalar,elim kolum oldu benim şu an.
Hala cadılık var biraz,inatçılık ama o huysuz bebek değilmiş gibi geliyor şu an bana,sanki ezelden beri böyleymiş gibi.
Yardım konusunda benimde eşimden başka kimsem yok şu an. Çalışıyor zaten,akşam yada sabaha karşı ilgilenebiliyor ,benim oğlumda bana yapışık şu an. Oynuyor babasıyla ama beni görünce hemen sapıtıyor, bana gelmek istiyor.
Kızmıyorum biliyorum ki kızımın yaşına gelince canı istemezse yanıma bile gelmek istemeyecek, tadını çıkarıyorum yapacak birşey yok.
Biliyorum hayatin mahvoldu,hep daha kötüye gidecek gibi hissediyorsun ama inan bana okula başlayınca rahat edeceksin. Kendine vaktin kalacak. Az sabır.
Sakin olduğunda bal gibi bebek. Uyuduğunda herşey çok farklı gerçekten :))
Dün uyudu bende dinlendim herşey toz pembe şuan

Benim de eşimden başka kimsem yok,bu çok yorucu oldu zaten.
İnşallah büyüdüğünde bunları unutacağımı biliyorum zaten. Ama üst üste geldi bütün uyku sorunları. Düzeldi düzelecek derken 43 kilo olmuşum

Kız bu arada