Ben artık kafayı yedim ya 😞

Çok zor içinde bulunduğunuz durum ne diyim bilemedim ki sizinki hiç uyumamaya dönüşmüş bizde öyleydik bu ara yeni düzeldik gibi ama 1 haftadır çocuklar hastaydı ne uykum kaldı ne bişey sabahlıyoruz sürekli bazen eşim işe gidebilmek adına artık salona atıyor kendini garibim yoksa oda mahvoluyor 😞😞
Hiç uyumuyor her yolu denedim ya. Oturdum Allahım sen beni unuttun mu hiç mı acımıyosun diye söyleniyorum. Ne yapayım ben bilmiyorum. Yanıma koydum yok,sallıyorum yok emzirdim yok. Şimdi bıraktım yatağına çıktım odasından. Tükendim ya ben. Benim eşim de salonda şuan. Nasılsa her türlü uyumuyor

Siz çocuğun kan degerlerine baktırdınız mı? Arkadaşımın kızı yürürken yani 15 17 18 20 aylıkken uyumuyordu . O biberonla hep süt veriyordu. Inek sutu. Kansızlık çıkmıştı çocukta. Kansızlık uyutmayabilir. Inek sutude kansızlık yapar :(
Umarim düzelir. Arkadasim artık çığrından çıkmıştı. Bende hic uyumazmisim. Hala uyumuyorum:(

Okudum simdi anne sütü alıyormuş cocuk. Cok mu yoruluyor. Yorgunken de uyuyama olabilir. Ya da yorulmuyor mu hic? Enerjsiini mi atamıyor. Yazık ama size de üzüldüm :(

yalnız değilsin inan ağlaya ağlaya yazıyorum uyumuyor 1 saat aralıksız uyusa bayram edeceğim. Tek derdi emmek göğüslerim yara oldu artık aç değil eminim. İnsan kılığından çıktım ne gece ne gündüz uyumuuor😔

Bebeğim dişlerini tamamladı ama yine uyumuyor yine uyumuyor. Ben gerçekten deliriyorum. Sabaha kadar kaç kez uyutmaya uğraşıyorum say say bitmiyor. Şuan saat 1 den beri uyutup koyuyorum yine uyanıyor ya hayattan soğudum ölmek istiyorum artık. Yine 2 gün güzel uyudu yine başladı. Hayatıma lanet ediyorum yemin ederim ben böyle iğrenç bir durum görmedim. Çok şikayetçiyim evet çünkü bi deri bi kemik kaldım sinirlerim alt üst. Uykusuzluktan ruh gibiyim aylardır. Elimden gelen bütün herşeyi yaptım düzelmiyor. Sabahlamak resmen huy olmuş. Bağırıyorum artık bıktım senden senin uykundan diye. Bu ne boktan bir durum böyle :( çocuk yaptığıma pişman oldum asla 2 ci çocuğu düşünmeye cesaret edemem. Biraz önce yerine götürdüm yine başladı ağlamaya gittim yerinde yatırayım dedim kalkıp duruyor. Dayanamadım ufak bi cinnet geçirdim resmen yastığın üzerine sertçe bıraktım. Ben insanlıjtan çıkıyorum artık. Bütün çocuklar da böyle demeyin çevremde 15 aylık olup da çocuğu böyle olan kimse yok mışıl mışıl uyuyorlar.
Kendi çaresizliğimle benzer durum ve çözüm ararken okudum yazdıklarını 6 aylık oğlum iki diş çıkardı yeni ama yine uyumuyor. Kolik bi bebekti klasik ve hiç durmadığı için maalesef sallayarak sakinleştirdik hep. Kurtulamıyorum bu illetten. Ama önceden en azından sallanarak uyur gecede bi kaç kez emmeye kalkar tekrar uykuya dalardı. Gün geçtikçe daha rezil bi hal alıyo uykularımız. Saat başı kalktı sanırım dün gece emdi tekrar hareketlendi salla emzir salla emzir salla emzir nasıl sabah ettim bilmiyorum. Ellerimde kollarımda kaşıntılı kızarıklıklar yaralar oluştu ve doktor çok mu yoruldun çok mu stres yaptın dedi şaka gibi. İnsanlar desteksiz iki üç çocuğuyla her işini yaparken ben annen destekçim olmasına rağmen tek bi çocukla nasıl bu hala geldim. Gündüzleri de uyumuyor toplam iki iki buçuk saat ancak. O da iki saatte de bir yarım saat.

Siz çocuğun kan degerlerine baktırdınız mı? Arkadaşımın kızı yürürken yani 15 17 18 20 aylıkken uyumuyordu . O biberonla hep süt veriyordu. Inek sutu. Kansızlık çıkmıştı çocukta. Kansızlık uyutmayabilir. Inek sutude kansızlık yapar :KK43:
Umarim düzelir. Arkadasim artık çığrından çıkmıştı. Bende hic uyumazmisim. Hala uyumuyorum:KK43:
Bugün baktırdım kan değerlerine çok ciddi bir kansızlık yok ama var biraz. Belki de o yapıyor dediğiniz gibi. Onun dışında bir problemi yok

Okudum simdi anne sütü alıyormuş cocuk. Cok mu yoruluyor. Yorgunken de uyuyama olabilir. Ya da yorulmuyor mu hic? Enerjsiini mi atamıyor. Yazık ama size de üzüldüm :KK43:
Anne sütünü son zamanlarda çok azalttım. Gece beslenmesini kestim,atak dönemi. Bilmiyorum valla belki atak yüzündendir. Bugün doktora götürdüm hiçbir problemi yokmuş hafif kansızlık çıktı sadece.
Aslında programı gayet normal bir bebeğe göre. Yorulma ideal bana göre son günlerde uyumadığından daha fazla yorgun olabilir çünkü gece uyumamasına rağmen sabahın köründe uyanıyor :) sonra erken saatte bitkin düşüyo. Bana çok yazık valla beynim patlayacak gibi hissediyorum.

Kendi çaresizliğimle benzer durum ve çözüm ararken okudum yazdıklarını 6 aylık oğlum iki diş çıkardı yeni ama yine uyumuyor. Kolik bi bebekti klasik ve hiç durmadığı için maalesef sallayarak sakinleştirdik hep. Kurtulamıyorum bu illetten. Ama önceden en azından sallanarak uyur gecede bi kaç kez emmeye kalkar tekrar uykuya dalardı. Gün geçtikçe daha rezil bi hal alıyo uykularımız. Saat başı kalktı sanırım dün gece emdi tekrar hareketlendi salla emzir salla emzir salla emzir nasıl sabah ettim bilmiyorum. Ellerimde kollarımda kaşıntılı kızarıklıklar yaralar oluştu ve doktor çok mu yoruldun çok mu stres yaptın dedi şaka gibi. İnsanlar desteksiz iki üç çocuğuyla her işini yaparken ben annen destekçim olmasına rağmen tek bi çocukla nasıl bu hala geldim. Gündüzleri de uyumuyor toplam iki iki buçuk saat ancak. O da iki saatte de bir yarım saat.
6 ay bizim dönüm noktamız olmuştu :) herşey çok güzelken kendi kendine uyuyan bir bebekken,6 ay atağı ve diş yüzünden alt üst oldu. Ne yaptıysam uyutamayacak hale gelmiştim. O şimdi atak döneminde saat başı benim kızım da uyanıyordu emmeye. O geçici birşey. 1 ay içinde eski düzenine dönüyor sabredin. Benimkini bilmiyorum ne olduğunu :) :) bare size moral vereyim.
Ben yapayalnız büyütüyorum. Hiçbir desteğim yok.
Çok zor gerçekten halimiz :))

yalnız değilsin inan ağlaya ağlaya yazıyorum uyumuyor 1 saat aralıksız uyusa bayram edeceğim. Tek derdi emmek göğüslerim yara oldu artık aç değil eminim. İnsan kılığından çıktım ne gece ne gündüz uyumuuor😔
Ne kadarlık sizin bebeğiniz? Bana bugün doktor dedi ki “kendi bebeğim olmasa o kadar uykusuz kalması imkansız derdim ama benim kızım da böyleydi hiçbirşey yapamadım” dedi :) yani doktor olmasına rağmen çözüm bulamamış kendiliğinden düzelmiş. Umarım bizim de bebeklerimiz biz delirmeden daha fazla yıpranmadan düzelir.

Siz çocuğun kan degerlerine baktırdınız mı? Arkadaşımın kızı yürürken yani 15 17 18 20 aylıkken uyumuyordu . O biberonla hep süt veriyordu. Inek sutu. Kansızlık çıkmıştı çocukta. Kansızlık uyutmayabilir. Inek sutude kansızlık yapar :KK43:
Umarim düzelir. Arkadasim artık çığrından çıkmıştı. Bende hic uyumazmisim. Hala uyumuyorum:KK43:
Bu arada süt kansızlık yapıyor inek sütü.
Ben hiç vermedim kansızlık yapıyor diye ama ona rağmen varmış.

Bu arada süt kansızlık yapıyor inek sütü.
Ben hiç vermedim kansızlık yapıyor diye ama ona rağmen varmış.
Evet baska şeyler tetiklemistir oyleyse. Bazen sanirim oluyor insanlarda da donem donem oluyor ya hani, inek sutu vermemeniz harika. Doktora görünmesine sevindim. Dedigim gibi kansizliktan uyumuyor olabilir ama gecer insallah. Uzmeyin kendinizi. Gecmis.olsun. uyur . Simdiki çocukları bazi dalga boylari da etkiliyor. Televizyon,bilgisayar,tablet. Onlardan da uyumuyorlar. Cok normal artik 2019 senesindeyiz ve gercekten cogu cocuk uyumuyor.

Merhaba. Ben de uyku konusunda çok sorunlar yaşadım. Kendi yaşadıklarımdan ve senin anlattıklarından yola çıkarak tavsiyeler verebilirim.
Öncelikle sakin olmalısın. Sakinim yine olmuyor demişsin ama illaki gerginliğini hissediyorlar. Ben ne zaman gergin olsam iki misli uyku sorunu yaşadım. Bir gece şunu uyguladım. Saatlerdir uyutmaya çalısıyorum uyumuyor ya gerginlik tavan yapmış bende. Aldım kızı. Açtım çizgi film izlettirdim. Kendim uzandım koltuga sakinledim. Sonra uyuttum. Sonra bende şu rahatlık oluştu uyumazsa uyumasın çizgi film açar koyarım önüne. Psikolojık olarak kendimi rahatlattım kandırdım bi nevi. 2 kerw falan bunu uygulamısımdır. Gerginliğimi almak için kendimi kandırıyorum bi nevi.
Sıcakta uyuyamadıgını fark ettim. Odasını soğuk yap. Klima yan odada çalışıyor bizde.
Yemesi problemliydi ek gıda almıyordu 15 aylıkken bu problemimiz azaldı birkaç sevdiği şey var doyurucu onları yediriyorum. Kısır bulgur mercimek baklagil yedir mutlaka hem doyurucu hem faydalı.
3 saat gündüz uykusu benim kızım uyumuyor. 1 ya da 2 saat uyuyor 15 aylık benimki. Çok mu acaba uykusunu alıyor sanki gündüz. 3 saat kesintisiz uyku fazla gibi siz onu 2 saate çekin bence.
Gece emmesini kesmişsiniz buna tepki de uyumuyor uyuyamıyor olabilir. Bence gece beslenmesine geri dönün.
Benim kızım sadece emerek uyudugu için babası falan uyutamaz. Sizinki nasıl uyuyordu şimdi değişen ne oldu neden uyumuyor bu soru da önemli gibi.
Yumurta alerjisi de olabilir 10 15 gün içinde yumurta olan şeyleri ve yumurtayı vermeyin. Belki 3 günde hemen etkisini göstermemiş olabilir. Ya da verdiğiniz bir krakerde yumurta olmuş olabilir. Buna da dikkat edin. Yazın zaten yumurtaşar çabuk bozulabiliyor. Yaz gelince hiç yumurta yiyesim gelmez. Bence yazın yedirmeyin havalar soğuyunca verirsiniz. Bu benim sahsi fikrim tabi.
Yatagı dar geliyor olabilir. Yer yatagı yapın yuvarlana yuvarlana yatsın. Bir yorgan serip siz bir ucuna o bir ucuna yatabilirsiniz. Heöen ağladıgında alıp tekrar uyutması kolay olabilir sizin konforunuz için bu tavsiyem. Ben öyle yapıyorum. Benimki geniş yer istiyormuş sonradan farkettim mesela.
Ben de her gece dua ederdim Allahım nolur bu gece uyusun diye uyumazdı yine. Duam kabul olmadı diye sitemkar olurdum bazen. Sonra dua etmemeye basladım işte çizgi filmle kendimi rahatlatmam dua etmemem. Dua ettikçe beklentiye giriyorum olmayınca da sitem ediyorum. Neden Allahım dualarımı kabul etmiyorsun diye. Beklentiye girmemek bende gerginliğimi azalttı.
Çok uzattım farkındayım ama detaylı yazmak istedim. Nasıl birşey oldugunu bildiğim için. Buraya konu da açmıştım . hatta konum taşındı diye muneye sitem bile etmişliğim vardı. Allah yardımcın olsun.

Bir şeyi unutmuşum onu da yazayım tam olsun. Salıncak mevzusu. Benim minnoş ayakta sallanmaya karsı. Küçüklüğünden beri bu böyle öyle böyle değil ama nasıl feryat figan ağlamalar asla sallatmaz kendini. Kaç kişinin aa ben çok güzel çocuk uyuturum diyip aldı sallaya sallaya uyutamayıp bu nasıl çocuk demişliği vardır. Parkta sallanırken uyuklamasına binaen biz de evimizin ortasına park tipi salıncak kurduk. Uykusu kaçtıysa ya da geç olup hala uykusu gelmemişse salıncakta sallıyorum. Bazen çok kurtarıco oluyor. Belki sizinki de ayakta sallanmaya alışık olmadıgı için sallanmak istemiyodur. Uyku eğitimi verdiğinizi söylemiştiniz. Yani sallanmaya alısık olmayabilir diye düşündüm.

Her cocuk bir degil işte😟
Böyle dusunerek kendınızı demorolize etmeyin.
Nasıl demorelize olmayayım ki? Ben bu çocuk doğduğundan beri bi tadını çıkaramadım stresten. Dişi bitmedi atağı bitmedi uyku sorunları bitmedi. Habire daha da zorlaşıuor herşey. Sabaha kadar uyuyamayıp nasıl mutlu anne olunur var mı öyle anne? Varsa demek ki ben sorunluyum :(

Merhaba. Ben de uyku konusunda çok sorunlar yaşadım. Kendi yaşadıklarımdan ve senin anlattıklarından yola çıkarak tavsiyeler verebilirim.
Öncelikle sakin olmalısın. Sakinim yine olmuyor demişsin ama illaki gerginliğini hissediyorlar. Ben ne zaman gergin olsam iki misli uyku sorunu yaşadım. Bir gece şunu uyguladım. Saatlerdir uyutmaya çalısıyorum uyumuyor ya gerginlik tavan yapmış bende. Aldım kızı. Açtım çizgi film izlettirdim. Kendim uzandım koltuga sakinledim. Sonra uyuttum. Sonra bende şu rahatlık oluştu uyumazsa uyumasın çizgi film açar koyarım önüne. Psikolojık olarak kendimi rahatlattım kandırdım bi nevi. 2 kerw falan bunu uygulamısımdır. Gerginliğimi almak için kendimi kandırıyorum bi nevi.
Sıcakta uyuyamadıgını fark ettim. Odasını soğuk yap. Klima yan odada çalışıyor bizde.
Yemesi problemliydi ek gıda almıyordu 15 aylıkken bu problemimiz azaldı birkaç sevdiği şey var doyurucu onları yediriyorum. Kısır bulgur mercimek baklagil yedir mutlaka hem doyurucu hem faydalı.
3 saat gündüz uykusu benim kızım uyumuyor. 1 ya da 2 saat uyuyor 15 aylık benimki. Çok mu acaba uykusunu alıyor sanki gündüz. 3 saat kesintisiz uyku fazla gibi siz onu 2 saate çekin bence.
Gece emmesini kesmişsiniz buna tepki de uyumuyor uyuyamıyor olabilir. Bence gece beslenmesine geri dönün.
Benim kızım sadece emerek uyudugu için babası falan uyutamaz. Sizinki nasıl uyuyordu şimdi değişen ne oldu neden uyumuyor bu soru da önemli gibi.
Yumurta alerjisi de olabilir 10 15 gün içinde yumurta olan şeyleri ve yumurtayı vermeyin. Belki 3 günde hemen etkisini göstermemiş olabilir. Ya da verdiğiniz bir krakerde yumurta olmuş olabilir. Buna da dikkat edin. Yazın zaten yumurtaşar çabuk bozulabiliyor. Yaz gelince hiç yumurta yiyesim gelmez. Bence yazın yedirmeyin havalar soğuyunca verirsiniz. Bu benim sahsi fikrim tabi.
Yatagı dar geliyor olabilir. Yer yatagı yapın yuvarlana yuvarlana yatsın. Bir yorgan serip siz bir ucuna o bir ucuna yatabilirsiniz. Heöen ağladıgında alıp tekrar uyutması kolay olabilir sizin konforunuz için bu tavsiyem. Ben öyle yapıyorum. Benimki geniş yer istiyormuş sonradan farkettim mesela.
Ben de her gece dua ederdim Allahım nolur bu gece uyusun diye uyumazdı yine. Duam kabul olmadı diye sitemkar olurdum bazen. Sonra dua etmemeye basladım işte çizgi filmle kendimi rahatlatmam dua etmemem. Dua ettikçe beklentiye giriyorum olmayınca da sitem ediyorum. Neden Allahım dualarımı kabul etmiyorsun diye. Beklentiye girmemek bende gerginliğimi azalttı.
Çok uzattım farkındayım ama detaylı yazmak istedim. Nasıl birşey oldugunu bildiğim için. Buraya konu da açmıştım . hatta konum taşındı diye muneye sitem bile etmişliğim vardı. Allah yardımcın olsun.
Ben uyku konusunda hep hep sorun yaşadım. Diş çıkardı uyumadı,gazı vardı uyumadı, psikolojik kabızlık oldu uyumadı,atak zamanı uyumadı. Benim bebeğim 12 de bile uyusa sabahın 8 inde ayakta o yüzden gündüz uykusunu aldın diye bırakıyorum.2,5 3 saat normal uyumadı için heleki gece uyumuyorsa. Ben sakin de kalıyorum inanın hiç bir faydası yok ama sakinleşmem artık imkansız yani sabaha kadar uğraşıyorum gündüz uğraşıyorum. Nasıl sakşn kalabilirim ki uykusuzken.
Gece beslenmesini kestim belki ona da tepkili dediğiniz gibi ama emzirmeye de çalıştım istemiyor yatırmadan önce hem yediriyorum hem mamasını içiyor. Sabaha karşı anca emiyor 5 gibi.
Gece sizin dediğiniz çizgi film gibi bişey açsam alışkanlık haline dönecek o yüzden geri uyutmaya çalışıyorum.
Alışkanlık olsun istemiyorum. Yoksa benim de aklıma gelmedi değil.

Bebeğim dişlerini tamamladı ama yine uyumuyor yine uyumuyor. Ben gerçekten deliriyorum. Sabaha kadar kaç kez uyutmaya uğraşıyorum say say bitmiyor. Şuan saat 1 den beri uyutup koyuyorum yine uyanıyor ya hayattan soğudum ölmek istiyorum artık. Yine 2 gün güzel uyudu yine başladı. Hayatıma lanet ediyorum yemin ederim ben böyle iğrenç bir durum görmedim. Çok şikayetçiyim evet çünkü bi deri bi kemik kaldım sinirlerim alt üst. Uykusuzluktan ruh gibiyim aylardır. Elimden gelen bütün herşeyi yaptım düzelmiyor. Sabahlamak resmen huy olmuş. Bağırıyorum artık bıktım senden senin uykundan diye. Bu ne boktan bir durum böyle :KK43: çocuk yaptığıma pişman oldum asla 2 ci çocuğu düşünmeye cesaret edemem. Biraz önce yerine götürdüm yine başladı ağlamaya gittim yerinde yatırayım dedim kalkıp duruyor. Dayanamadım ufak bi cinnet geçirdim resmen yastığın üzerine sertçe bıraktım. Ben insanlıjtan çıkıyorum artık. Bütün çocuklar da böyle demeyin çevremde 15 aylık olup da çocuğu böyle olan kimse yok mışıl mışıl uyuyorlar.

gündüz uyku düzeni nasıl acaba , saatleri felan düzenlimi , sabah erken uyandırıyormusunuz ? önemli durumlar benim bebeğim ilk doğduğundan beri aylarına göre uyumaları gereken saat dilimini geçiyorsa mutlaka uyandırıyorum , sizde uyandırmayı deneyin ... ama bazen gerçekten bebeğin kendi yapısından kaynaklı uyumayan bebek de var , bu durumda babanın yada aileden birilerinin sizi dinlendirmesi gerekli :( bizde insanız uykusuzluk , açlık , yorgunluk bir süre sonra geriyor sinirlerimizi ....

gündüz uyku düzeni nasıl acaba , saatleri felan düzenlimi , sabah erken uyandırıyormusunuz ? önemli durumlar benim bebeğim ilk doğduğundan beri aylarına göre uyumaları gereken saat dilimini geçiyorsa mutlaka uyandırıyorum , sizde uyandırmayı deneyin ... ama bazen gerçekten bebeğin kendi yapısından kaynaklı uyumayan bebek de var , bu durumda babanın yada aileden birilerinin sizi dinlendirmesi gerekli :KK43: bizde insanız uykusuzluk , açlık , yorgunluk bir süre sonra geriyor sinirlerimizi ....
Ne uyandırması uyuyor mu ki uyandırayım :)
Hiç bir zaman fazla uyuduğunu görmedim. Gece 1 de de uyusa hep 8 de uyandı en geç. Bu aralar zaten 6:30 7 den geç uyanmıyor.
Gece uyumamasına rağmen uyumuyor anlayacağınız. Gündüz tek uyku yapıyor bu aralar 1,5 saati geçmiyor uykusu. Uyanık kalma saati en fazla 5 saat geçmememe rağmen uyku yok.

gündüz uyku düzeni nasıl acaba , saatleri felan düzenlimi , sabah erken uyandırıyormusunuz ? önemli durumlar benim bebeğim ilk doğduğundan beri aylarına göre uyumaları gereken saat dilimini geçiyorsa mutlaka uyandırıyorum , sizde uyandırmayı deneyin ... ama bazen gerçekten bebeğin kendi yapısından kaynaklı uyumayan bebek de var , bu durumda babanın yada aileden birilerinin sizi dinlendirmesi gerekli :KK43: bizde insanız uykusuzluk , açlık , yorgunluk bir süre sonra geriyor sinirlerimizi ....
Eşim yardımcı olmaya çalışıyor ama onda da durmak istemiyor çoğu zaman. Beni en çok yıpratan bu zaten. 1 haftadır akşam yemeği yemeden yatıyorum uykusuz kalınca yemek yiyemiyorum. :KK43:

Eşim yardımcı olmaya çalışıyor ama onda da durmak istemiyor çoğu zaman. Beni en çok yıpratan bu zaten. 1 haftadır akşam yemeği yemeden yatıyorum uykusuz kalınca yemek yiyemiyorum. :KK43:

Allah yardımcınız olsun çok zor bir durum ama sabır diyip ,devam edeceksiniz kimi çocuk da ne yazıkki uyku yok ( biz yetişkinler de aynı değilmi kimine 5 saat yeterken kimi 10 saat uyuyunca kendine anca geliyor ) bebeklerinde yapısı bu demekki , bişey merak ettiğimden sormak istiyorum bir arkadaşım ben hamile iken erken uyu ki bebek de doğunca erken uyusun derdi , bende saçmalama ne alaka derdim , o zaman da 22 de uyurdum hem iş hem ev yorardı 21-max 22 de sızardım şimdi oğlumda aynı max 22 da uyumuş oluyor sabah 7 yada 8 gibi uyanır , acaba cidden etkisi varmı ? sizin nasıldı gebelikte uyku düzeniniz ?

Allah yardımcınız olsun çok zor bir durum ama sabır diyip ,devam edeceksiniz kimi çocuk da ne yazıkki uyku yok ( biz yetişkinler de aynı değilmi kimine 5 saat yeterken kimi 10 saat uyuyunca kendine anca geliyor ) bebeklerinde yapısı bu demekki , bişey merak ettiğimden sormak istiyorum bir arkadaşım ben hamile iken erken uyu ki bebek de doğunca erken uyusun derdi , bende saçmalama ne alaka derdim , o zaman da 22 de uyurdum hem iş hem ev yorardı 21-max 22 de sızardım şimdi oğlumda aynı max 22 da uyumuş oluyor sabah 7 yada 8 gibi uyanır , acaba cidden etkisi varmı ? sizin nasıldı gebelikte uyku düzeniniz ?
Merhaba.
Bahsettiğiniz şey doğru birşey değil,efsane :) bebeğinizin uyku saati,düzeni o olmjş. Ben en erken 2 de uyurdum hanileyken. Bebeğim 9:30 da uyku saati geldiğinde uyumak istiyor uyuyor ama gece uyanıyor işte. Son iki gündür iyi belki düzelir zamanla.

Back
X