Ben artık napmalıyım karar veremiyorum bi akıl verin.

ozgclk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2014
58
9
86
Merhabalar. Yardımınızı bekliyorum karar veremiyorum artık :( 1 ay önce tesadüfen benim yaşadığım yere gelip tanışıp bi şeylere başlayalım dediğim biri var ben izmirde o da istanbulda yaşıyor şu an farklı yerdeyiz ben uzaklığı sorun ettim ama sorun olmaz dedi ilk zamanlar her şey iyidi fakat dışarıya çıktığında haber alamıyordum bi kaç kez uyardım tamam haber vericem dedi ama yine bi gün çıktı dışarı ve ben haber alamayınca deliye döndüm yazıyorum arıyorum cevap yok sonra beni aradığında tartıştık bana kızdı o da dedi ki bu haber verme durumuna bi alışıyım dedi soğuk konuştu ve hiç yazmamaya başladı zaman istedi bu durum için kendini toparlamak için 4 gündür hiç haber alamıyorum bi kez whatsapptan yazdım görüldü oldu cevap vermedi bi gün sonra yazdım yine ve 4 gündür o yazdığımı okumadı çok sinirliyim bitti de demiyor ben bitirelim demiştim kavgada onu da kabul etmemişti Zor tutuyorum kendimi aramamak için napmalıyım sizce aramalı mıyım yoksa tamamen bırakıp bütün her yerden silmeli miyim çok kararsızım bi öneri istiyorum.

Yol ver gitsin yaa uğraşma böyle tiplerle inan sonra daha beter olur. Birde sen üstüne dustukce kendini nimetten sayar emin ol. Bu erkekler üç aşağı beş yukarı %90'ı aynı nane. İnşallah sen geriye kalan %10 'luk kadir kıymet bilen biriyle beraber olursun. Kafana takmaya değmez inan

Yol ver hiç uğraşmaya değmeyecek bir tip.

Merhabalar. Yardımınızı bekliyorum karar veremiyorum artık :KK43: 1 ay önce tesadüfen benim yaşadığım yere gelip tanışıp bi şeylere başlayalım dediğim biri var ben izmirde o da istanbulda yaşıyor şu an farklı yerdeyiz ben uzaklığı sorun ettim ama sorun olmaz dedi ilk zamanlar her şey iyidi fakat dışarıya çıktığında haber alamıyordum bi kaç kez uyardım tamam haber vericem dedi ama yine bi gün çıktı dışarı ve ben haber alamayınca deliye döndüm yazıyorum arıyorum cevap yok sonra beni aradığında tartıştık bana kızdı o da dedi ki bu haber verme durumuna bi alışıyım dedi soğuk konuştu ve hiç yazmamaya başladı zaman istedi bu durum için kendini toparlamak için 4 gündür hiç haber alamıyorum bi kez whatsapptan yazdım görüldü oldu cevap vermedi bi gün sonra yazdım yine ve 4 gündür o yazdığımı okumadı çok sinirliyim bitti de demiyor ben bitirelim demiştim kavgada onu da kabul etmemişti Zor tutuyorum kendimi aramamak için napmalıyım sizce aramalı mıyım yoksa tamamen bırakıp bütün her yerden silmeli miyim çok kararsızım bi öneri istiyorum.
watsapa bitti yaz engelle bu kadar basit

Böyle biri için mi uğraşcaksın. Bırak o koşsun peşinden.

Ayy böyle biri için mi sinirleniyosun üzülüyosun yapma Allah aşkına hiçte bisey yazma o yazarsa bitti deyip engeli basarsin hiç uzmem tatlı canımı senin yerinde olsam takmam bile

Ayy böyle biri için mi sinirleniyosun üzülüyosun yapma Allah aşkına hiçte bisey yazma o yazarsa bitti deyip engeli basarsin hiç uzmem tatlı canımı senin yerinde olsam takmam bile

Dayanamadım aradım açmadı mesaj attım sms yani açar mısın konuşcaz diye kütüphanedeymiş doğru mu bilmiyorum tabi neden böyle yaptığını sordum ilişki kaldıramamış yaa cevap bunu yazdı çıldırcm yazık dedim bunu şu zamana kadar demedin de ben mSJ atınca dedim off

Yol ver gitsin yaa uğraşma böyle tiplerle inan sonra daha beter olur. Birde sen üstüne dustukce kendini nimetten sayar emin ol. Bu erkekler üç aşağı beş yukarı %90'ı aynı nane. İnşallah sen geriye kalan %10 'luk kadir kıymet bilen biriyle beraber olursun. Kafana takmaya değmez inan

Dayanamadım aradım açmadı mesaj attım sms yani açar mısın konuşcaz diye kütüphanedeymiş doğrumu bilmiyorum tabi neden böyle yaptığını sordum ilişki kaldıramamış yaa cevap bunu yazdı çıldırcm yazık dedim bunu şu zamana kadar demedin de benmSJ atınca dedim off

Dayanamadım aradım açmadı mesaj attım sms yani açar mısın konuşcaz diye kütüphanedeymiş doğru mu bilmiyorum tabi neden böyle yaptığını sordum ilişki kaldıramamış yaa cevap bunu yazdı çıldırcm yazık dedim bunu şu zamana kadar demedin de ben mSJ atınca dedim off
Uğraşmaya bile değmez bence uzatma boşver uzakta olan insana kolay güven olmaz bas engeli bak ne kadar rahat edeceksin yıpratma kendini bırak gitsin

Çok ilgilenmissin oda kendini nimetten sarmış

Uğraşmaya bile değmez bence uzatma boşver uzakta olan insana kolay güven olmaz bas engeli bak ne kadar rahat edeceksin yıpratma kendini bırak gitsin
Face falan ordan sildim de whatsapp da duruyor bunu nasıl yapıyorlar anlamıyorum ..

Aramamalıydın. Afedersin ama bi yerleri tavan yapmış.
Watsaptanda sıl engelle hatta hiç bi şekilde cevap verme sende yoluna bak.

Kendi kendine karar vermiş benim haberim yok aradım ve durumu öğrendim malesef
Anladım, Bundan sonra istese de sana ulaşamayacağı şekilde kes irtibatı, Senden haber alma ihtimali bile kalmasın mümkünse.
Allah hayırlısını versin.

izin vermiyo yazmışsın. ya sen ayrılabilir miyim diye izin mi istiyosun. bitti yaz engelle

Arama sorma totosunu kaldırma. Haber bile verme bitirmek için sil engelle gitsin

Merhabalar. Yardımınızı bekliyorum karar veremiyorum artık :KK43: 1 ay önce tesadüfen benim yaşadığım yere gelip tanışıp bi şeylere başlayalım dediğim biri var ben izmirde o da istanbulda yaşıyor şu an farklı yerdeyiz ben uzaklığı sorun ettim ama sorun olmaz dedi ilk zamanlar her şey iyidi fakat dışarıya çıktığında haber alamıyordum bi kaç kez uyardım tamam haber vericem dedi ama yine bi gün çıktı dışarı ve ben haber alamayınca deliye döndüm yazıyorum arıyorum cevap yok sonra beni aradığında tartıştık bana kızdı o da dedi ki bu haber verme durumuna bi alışıyım dedi soğuk konuştu ve hiç yazmamaya başladı zaman istedi bu durum için kendini toparlamak için 4 gündür hiç haber alamıyorum bi kez whatsapptan yazdım görüldü oldu cevap vermedi bi gün sonra yazdım yine ve 4 gündür o yazdığımı okumadı çok sinirliyim bitti de demiyor ben bitirelim demiştim kavgada onu da kabul etmemişti Zor tutuyorum kendimi aramamak için napmalıyım sizce aramalı mıyım yoksa tamamen bırakıp bütün her yerden silmeli miyim çok kararsızım bi öneri istiyorum.
Tamamen sil en mantıklısı bu

Back
X