- 10 Ağustos 2009
- 26.196
- 18.337
- 823
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Numarası duruyor bi whatsapp kaldı diğer hesaplardan silindi ama içim el vermiyor yaaAnladım, Bundan sonra istese de sana ulaşamayacağı şekilde kes irtibatı, Senden haber alma ihtimali bile kalmasın mümkünse.
Allah hayırlısını versin.
Sana bi haber bile vermeye gerek duymadan ayrılık kararı alan ve uygulayan bencil bi adam, Bi daha düşün istersen.Numarası duruyor bi whatsapp kaldı diğer hesaplardan silindi ama içim el vermiyor yaa
Düşünecek bi şey yok yazık sana dedim ve bi daha mesaj atamadı yüzü kalmadı ben 26 o da 28 yaşında ben çalışıyorum o da oKulunu uzatmış zor bi bölümmüş ilişki de istemiyormuş bana bu yaptığı şok olmama yetti.Sana bi haber bile vermeye gerek duymadan ayrılık kararı alan ve uygulayan bencil bi adam, Bi daha düşün istersen.
Yaşın kaç.
Ilk tartıştığımızda ben dedim olmucaksa ayrılalım diye o istemedi konuyu kapattı şimdi de aramayarak napmaya çalıştığı belli olduSize bitti demesine gerek var mı. Biri bitti diyecekse siz yapın
Şöyle diyim bi 4 ,5 gün önce tartışmıştık ilişkiye ayak uydurması için benden zaman istedi ama o lafından sonra şu günlerde ne aradı ne yazdı bende bi kaç kez aradım açmayınca üstüne düşmedim ve bu gün dayanamayıp aradım ve ilişkiyi okuldan dolayı kaldıramıyormuş yani bitti demek bu açıkca demese deBen sorunuzu anlamadım açıkçası. Neye karar veremiyorsunuz? Net degil mi tavırları
Evet devam etsek iyiye gider diye düşünüyordum ama olmadıEğer gerçekten bitirmek isteseydiniz onun kabul edip etmemesi umrunuzda olmazdı.Bitti der siler atardınız heryerden.Belliki sizde bir umut düzelir de aramızda düzelir diye ayrılmamışsınız.Ama benden söylemesi bu adamdan bir halt olmaz.
Düşünecek bi şey yok yazık sana dedim ve bi daha mesaj atamadı yüzü kalmadı ben 26 o da 28 yaşında ben çalışıyorum o da oKulunu uzatmış zor bi bölümmüş ilişki de istemiyormuş bana bu yaptığı şok olmama yetti.
Çekilmez.Dayanamadım aradım açmadı mesaj attım sms yani açar mısın konuşcaz diye kütüphanedeymiş doğru mu bilmiyorum tabi neden böyle yaptığını sordum ilişki kaldıramamış yaa cevap bunu yazdı çıldırcm yazık dedim bunu şu zamana kadar demedin de ben mSJ atınca dedim off
Malesef nankör çok canım kendinden başkasına değer vermeyeceksin sen kendine değer vereceksinki kıymetli olasinBu insanlar neden böyle birine değer vermek suç mu ne kadar ah etsem az!
Ufff ben okurken sınır oldum sen nasıl dayanıyorsn boşver gitsin ayrıl yahu zor gelmiş bazi şeyler belli kiMerhabalar. Yardımınızı bekliyorum karar veremiyorum artık1 ay önce tesadüfen benim yaşadığım yere gelip tanışıp bi şeylere başlayalım dediğim biri var ben izmirde o da istanbulda yaşıyor şu an farklı yerdeyiz ben uzaklığı sorun ettim ama sorun olmaz dedi ilk zamanlar her şey iyidi fakat dışarıya çıktığında haber alamıyordum bi kaç kez uyardım tamam haber vericem dedi ama yine bi gün çıktı dışarı ve ben haber alamayınca deliye döndüm yazıyorum arıyorum cevap yok sonra beni aradığında tartıştık bana kızdı o da dedi ki bu haber verme durumuna bi alışıyım dedi soğuk konuştu ve hiç yazmamaya başladı zaman istedi bu durum için kendini toparlamak için 4 gündür hiç haber alamıyorum bi kez whatsapptan yazdım görüldü oldu cevap vermedi bi gün sonra yazdım yine ve 4 gündür o yazdığımı okumadı çok sinirliyim bitti de demiyor ben bitirelim demiştim kavgada onu da kabul etmemişti Zor tutuyorum kendimi aramamak için napmalıyım sizce aramalı mıyım yoksa tamamen bırakıp bütün her yerden silmeli miyim çok kararsızım bi öneri istiyorum.
Kendime de değer veriyorum ama karşımdaki insanlar hep nankör nerde hata yapıyorsam artık.Malesef nankör çok canım kendinden başkasına değer vermeyeceksin sen kendine değer vereceksinki kıymetli olasin
Üstü kapalı bi şey dedi o da bitti demek herhalde ilişki ağır gelip kaldıramadığından bahsettiğine göreUfff ben okurken sınır oldum sen nasıl dayanıyorsn boşver gitsin ayrıl yahu zor gelmiş bazi şeyler belli ki
Valla hiç uğraşma dünyada bi o yok hayatına devam et neler gelir karşına Sen kalbini sabit tut muhakkak değer veren biri çıkarÜstü kapalı bi şey dedi o da bitti demek herhalde ilişki ağır gelip kaldıramadığından bahsettiğine göre