- 20 Mayıs 2023
- 1.298
- 693
- 53
- Konu Sahibi Kulubun1uyesi
-
Umarım bahtlari güzel olur umutsuz olmayalım elbette biz dünyaya gelenler olarak işimiz çok zorBende düşünüyorum, düşünmeyen de yoktur sanırım, çocuklarımız kimlerle karsilasacak, nasıl yetiştireceğiz, bu kadar kötülükle nasıl baş edeceğiz diyorum ama bı taraftan da o kadar umutsuz olmayı yüreğim kaldırmıyor.
Yüz dövmesi normal mi ya sağlıklı bir beyin bu kararı nasıl alabilir jsjdjdj yoksa benim içinde sorun yok 2 tane dövmem varDövmeye niye taktık peki? Gözyaşı dövmesi hariç isterse alnına enayi yazdırsın ben okeyim.
Dövmeye niye takildiniz ki bu kadar okudunuz mu tamamen yoruma istinaden mi yazdınız. Dövmeyle bir sorunum yok ki benimde varDövme yapınca noluyo? Evet kişinin kendi bedeni kendi kararı isterse canım anam yazdırsın
yüzünü boynunu saçma sapan dövme yaptıran veletleri kasdettim yahuDövme ben ne alaka
Ya bende yaptırdım karşı değilim jajdjdValla bunları düşünecek olursak abooovv yaşamak zulüm olur .
Ben dövmeliyim eşim dövmelişimdi çocuğuma nasıl yaptırma diyeyim şey gibi elimde sigara oturup karşısına sigara içme die nasihat etmek gibi bisey olur bu herhalde
Normal abi alla allaaaYüz dövmesi normal mi ya sağlıklı bir beyin bu kararı nasıl alabilir jsjdjdj yoksa benim içinde sorun yok 2 tane dövmem var
MerveeeNormal abi alla allaaa
At aşko buraya atMerveeekesfetime düşen kızı sana aticam dm den hshdhdhf
çoğalmazsak nolacak bi avuç insan kalacakYa bende yaptırdım karşı değilim jajdjd
Bir öğretmen olarak en zorlandığım ; zorba çocuklara müdahale etmek. Durdurak yok. Disiplin yok. Sınır yok. Çok haklısınız kaygılarınızda ve gözlemlerinizde. Bende korkuyorum ileride ki neslimde ne ile karşılaşacağıma. Çevremdeki çocukların bir çoğu ( 2-3 yaş) ekran bağımlısı. Böyle savrula savrula gelen bir nesil görüyorum. Bugün bir kez daha kendimi tebrik ettim yetiştirdiğim çocuk için.Selam kadinlar kulübü herkese merhaba.
Bu konuda konuşmak istedim sizlerle üzgünüm umutsuzum ve kaygılıyım herkes kadar.
Biliyorum bu insan nesli yakında bitmeyecek ama keşke son insanlar falan olsaydık diye düşünüyorum. Muhteşem olurdu sanki azalarak yok olsaydık.
Yani iyi hoş kendi neslimi gormek güzeldir elbet ama dış dünya artık o kadar gözümü korkutuyor ki. Ufacık çocuklar okulda akran zorbalığından neler yapıyor. Nasıl bir hayata doğacak bu çocuk. Bir çok insan cinnet geçiriyor intihar ediyor çevremizde de var. Çok üzülüyorum.
Ya da bu çocuk ilerde nasıl birisi olacak mesela kötü çocukları doğuran da bir anne.. Çocuklarıyla başa çıkamayan önüne geçemeyen nice insanlar var.
İnsanlara bakıyorum aile hayatları yok, sosyal ilişkileri samimi değil.. gençler benim bedenim benim kararım diyerek yüzüne gözüne dövme yaptırıyor savruk bir hayat yaşıyor. İyilik değil de kötülük çoğalıyor sanki.
Aman doğsun da büyür diyemiyorum ya. Benim kanımdan birinin varlığı kadar sorumluluğu streslerini düşünüyorum. İnsanlar aile kavramı içinde bu kadar mutsuzken mesela neden doğurup duruyor. Çevremdeki bütün ilişkilerde irili ufaklı bir çok sorun var aile içi. Ve her ailede en az bir çocuk problemli ve o çocuğun problemleri maalesef tüm aileyi sarsıyor etkiliyor. (Bu arada evli değilim) Neyse fikirlerinizi merak ediyorum.....
Yurt dışında 12 yaşına kadar yasak olan ülkeler var. Bilmiyorum suça meyilli çocuklar için daha ciddi yaptırımlar olmalı çocuğun birisi yoğun bakımda diğeri beyin kanaması geçirmiş halı sahada ve serbest bırakıldı lafını duyunca tüylerim diken diken oluyor. Eğitim evde başlar ama anneleri babaları bile saygısız olan çocuklara hiçbir şey veremeyiz ki. İğreniyorum. Öğretmene saygı da kalmadı işiniz çok zor. Çocuklar kendini yetişkin sanıyor her yaştan insanı kendiyle denk sanıyor çok saygısızlar.Bir öğretmen olarak en zorlandığım ; zorba çocuklara müdahale etmek. Durdurak yok. Disiplin yok. Sınır yok. Çok haklısınız kaygılarınızda ve gözlemlerinizde. Bende korkuyorum ileride ki neslimde ne ile karşılaşacağıma. Çevremdeki çocukların bir çoğu ( 2-3 yaş) ekran bağımlısı. Böyle savrula savrula gelen bir nesil görüyorum. Bugün bir kez daha kendimi tebrik ettim yetiştirdiğim çocuk için.
Ay biz son olalım bitsin işte güzel olmaz mı zaten çok kalabalıkçoğalmazsak nolacak bi avuç insan kalacak
Dur be ikiz çocuk bekliyorumAy biz son olalım bitsin işte güzel olmaz mı zaten çok kalabalıkbaksana dünyanın çivisi çıktı ne gerek var
Zaten çocuk ailenin yansımasıymış. Bunu da anne olunca emin oldum. İyi veya kötü istisnalar haricinde çocuk ailenin yansıması.Yurt dışında 12 yaşına kadar yasak olan ülkeler var. Bilmiyorum suça meyilli çocuklar için daha ciddi yaptırımlar olmalı çocuğun birisi yoğun bakımda diğeri beyin kanaması geçirmiş halı sahada ve serbest bırakıldı lafını duyunca tüylerim diken diken oluyor. Eğitim evde başlar ama anneleri babaları bile saygısız olan çocuklara hiçbir şey veremeyiz ki. İğreniyorum. Öğretmene saygı da kalmadı işiniz çok zor. Çocuklar kendini yetişkin sanıyor her yaştan insanı kendiyle denk sanıyor çok saygısızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?