Yeter dayanamıyorum artık babama dayanamiyorum 2 ay tatile geldim ama bin pişmanım. .........iki gün tatile giderim derim azdın mi denizde mi söndürencen İstanbula arkadaşım çağırır azdın mi başına bir hal mi gelsin.... git görev yaptığın yere s. ..tr. niye ben normal bir ailem yok....akıl sagligimi kaybedeceği aile atsam atılmaz napayım. ...çıldırtalar sen meslek sahibi olmuşsun ama aynı azginligin devam ediyorumus Allah benim belamı versin benim bir tane sevgilim olmadı bile gezip tozamadim genç kızligimi yaşamadım.... 20 senedir para biriktirip evden çıkartmazlar[/QUOTanne babalarimiz
Yeter dayanamıyorum artık babama dayanamiyorum 2 ay tatile geldim ama bin pişmanım. .........iki gün tatile giderim derim azdın mi denizde mi söndürencen İstanbula arkadaşım çağırır azdın mi başına bir hal mi gelsin.... git görev yaptığın yere s. ..tr. niye ben normal bir ailem yok....akıl sagligimi kaybedeceği aile atsam atılmaz napayım. ...çıldırtalar sen meslek sahibi olmuşsun ama aynı azginligin devam ediyorumus Allah benim belamı versin benim bir tane sevgilim olmadı bile gezip tozamadim genç kızligimi yaşamadım.... 20 senedir para biriktirip evden çıkartmazlar
Anne babalarimiz gencliginde nasillarsa cocuklarinida oyle zannedebiliyorlar. Yani benim evladim bana ceker benim yaptigim hatalari yapar gencligimde sunu sunu yaptim aman kiza dikkat edeyim diyebilirler iclerinden. Benim yaptigim hatalrin aynisini babamda yapmis sonra karsima gecmis bana sutten cikmis ak kasik gibi oyle yapma boyle yapma bilmem ne. Demiyorlar sakliyolar onlarin gencligi o kadarda saf temiz degildi herhalde onlarda hatalardan ögrendi bi cok seyi