ben azmadimmmmmmm

dream24

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
1.529
448
323
Yeter dayanamıyorum artık babama dayanamiyorum 2 ay tatile geldim ama bin pişmanım. .........iki gün tatile giderim derim azdın mi denizde mi söndürencen İstanbula arkadaşım çağırır azdın mi başına bir hal mi gelsin.... git görev yaptığın yere s. ..tr. niye ben normal bir ailem yok....akıl sagligimi kaybedeceği aile atsam atılmaz napayım. ...çıldırtalar sen meslek sahibi olmuşsun ama aynı azginligin devam ediyorumus Allah benim belamı versin benim bir tane sevgilim olmadı bile gezip tozamadim genç kızligimi yaşamadım.... 20 senedir para biriktirip evden çıkartmazlar

Canım ne diyeyim şimdi aile işte. He deyip geçiceksin madem durum bu bir bahane yaratıp tatillerde falan daha az gelip gidersin olmadı. Yani iyi ki başka şehire gitmene müsade etmişler boşver. Nasılsa her şeyi "azmana" yoruyorlar sende evde otur başın ağrımaz bari.

Yeter dayanamıyorum artık babama dayanamiyorum 2 ay tatile geldim ama bin pişmanım. .........iki gün tatile giderim derim azdın mi denizde mi söndürencen İstanbula arkadaşım çağırır azdın mi başına bir hal mi gelsin.... git görev yaptığın yere s. ..tr. niye ben normal bir ailem yok....akıl sagligimi kaybedeceği aile atsam atılmaz napayım. ...çıldırtalar sen meslek sahibi olmuşsun ama aynı azginligin devam ediyorumus Allah benim belamı versin benim bir tane sevgilim olmadı bile gezip tozamadim genç kızligimi yaşamadım.... 20 senedir para biriktirip evden çıkartmazlar[/QUOTanne babalarimiz
Yeter dayanamıyorum artık babama dayanamiyorum 2 ay tatile geldim ama bin pişmanım. .........iki gün tatile giderim derim azdın mi denizde mi söndürencen İstanbula arkadaşım çağırır azdın mi başına bir hal mi gelsin.... git görev yaptığın yere s. ..tr. niye ben normal bir ailem yok....akıl sagligimi kaybedeceği aile atsam atılmaz napayım. ...çıldırtalar sen meslek sahibi olmuşsun ama aynı azginligin devam ediyorumus Allah benim belamı versin benim bir tane sevgilim olmadı bile gezip tozamadim genç kızligimi yaşamadım.... 20 senedir para biriktirip evden çıkartmazlar
Anne babalarimiz gencliginde nasillarsa cocuklarinida oyle zannedebiliyorlar. Yani benim evladim bana ceker benim yaptigim hatalari yapar gencligimde sunu sunu yaptim aman kiza dikkat edeyim diyebilirler iclerinden. Benim yaptigim hatalrin aynisini babamda yapmis sonra karsima gecmis bana sutten cikmis ak kasik gibi oyle yapma boyle yapma bilmem ne. Demiyorlar sakliyolar onlarin gencligi o kadarda saf temiz degildi herhalde onlarda hatalardan ögrendi bi cok seyi

Muhafazakar bir aile yapısıysa, bunu değiştirmek pek mümkün değil.
Denize girme isteğinize azdın mı? diyeceklerini tahmin etmek lazım artık bi yerden sonra. Denize girecekseniz oraya gitmeden bi hafta önce veya dönüşte bir bahane bulup erken ayrılıp denizi olan bir şehre tatile giderek sorunu çözün.
Orada o kadar uzun kalmayın.
Ve bir sevgili bulun, nasıl olsa her türlü kızıyorlar. En azından "keşke" niz olmaz.

Yahu adam namusuna kufrediyo niye evinde kaliyosun madem meslegin var evin var kalk git bu igrenc laflari ne yutuyosun tobe estafur
Mutlu aile tablosunu bozmamak için ..annem için ..ne varmış halimde....evim varmış. ..sağlığım varmış. ..kasiniyorum ona görede ...annem alışmış yolda otobüste hakarete uğrar. ... ama aile tablosu bozulmasın....arkamdan o kadar laf ederler ki kötü olan aile akraba çevresinde yalnız kalan ben olurum.

Laftan anlamayana bir şeyleri anlatmak çok zor. Hele bu babansa ve bu tür şeyler söylüyorsa. Söylenecek çok şey var sıkma canını ya hayatını kurmuşsun, daha fazla hakarete maruz kalma. Sinir bozucu haklısın duyma, görme ya da bir daha görüşme. Beynine müdahalede bulunmaycaksın böyle gelmiş böyle gider baban.

Mutlu aile tablosunu bozmamak için ..annem için ..ne varmış halimde....evim varmış. ..sağlığım varmış. ..kasiniyorum ona görede ...annem alışmış yolda otobüste hakarete uğrar. ... ama aile tablosu bozulmasın....arkamdan o kadar laf ederler ki kötü olan aile akraba çevresinde yalnız kalan ben olurum.
Benim namusuma laf edenin alnini karislarim ne tablosu ya

Ben senin babani cozemedim, muhafazakar bir adam olsa kizina boyle sifatlari yakistirmaz, utanir dile getiremez. Fazla genis bir adam olsa tatiline gezip tozmana karismaz, normal baba olmadigi da kesin, sahsina munhasir bir adam...
Ben olsam o utanmiyorsa ben de utanmam senin de aklin fikrin o islerde baba derim siritarak, azcik da o mahcup olsun (olursa tabi) sonra da donerim evime, bidaha gidip aylarca kalmam yaninda.

Back
X