Kız İsteme ben babama nasil soyleyecem ya .s

berenNaz95

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2015
5
0
28
Ya arkadaslar 2 yildir universite okudugum sevgilim var 19 yasindayim . Ve babama soylememi ve nisan kesmek istedigini soyluyor. Bir kez cesaret aldim soylemek icin ama var diyemedim seninle tanismak isteyen biri var dedim babamda isteyen evin adresi belli gelir ister dedi . Bende korkudan daha okuyorum ben dedim.s sustu felan . Yine sevgilim demeye basladi . Yoksa oyuncak degilim ben diyor oyaldigimi dusunuyor. Ama ben babamla hic boyle seyler konusmadim daha once. Korkuyorum mu hayir demesinden mi bilmiyorum ama kalbim küt küt ve korkuyorum en az 1 hafta snra konusmam gerek :KK43:

Bence ver babanin telefonunu sevgiline, sevgilinin babasi arasin hayirli bi is icin gelicez desin. En munasibi bu, hem haberi varmis zaten. Gelip istesinler mi diye sen sorma bence.
Bu arada yasin kucuk evlenmek icin, soyleyeyim dedim.

Hemen evlenme degil zatn . Ailem bilsin istiyor ciddi oldugunu . Babam konusmaz bulusmak istedigini birinin dedigimde ben kimseyle bulusmam dedi. Benim soylemem daha dogru olur ama bende o cesaret olur mu bilmem :KK43:

Hadi daha isiniz yok derse ne diyecem :) bikere yanlis anladi okul arkdasim arayinca okumaya gidiyrsun sen dedi kizdi felan . Nerde cikti kim bu derse ne diyecem :KK43: arada kaldim ya.s

Hemen evlenme degil zatn . Ailem bilsin istiyor ciddi oldugunu . Babam konusmaz bulusmak istedigini birinin dedigimde ben kimseyle bulusmam dedi. Benim soylemem daha dogru olur ama bende o cesaret olur mu bilmem :KK43:
Niye konusmasin ki hic denedin mi sanki?
Bence dedigim gibi yap, asil sen soylersen sana patlar. Birak babasiyla muhatap olsun, emin ol bu cok daha iyi olur.

canım bende babamdan cok korkardım o konuda. babadan korkmak yersız bır durum cunku evlılık elınde sonunda olacak bır olay. tabıkıı sevınerek onay vermesını bekleme sen onun bıırıcık kızısın ve senden ayrılmak cok koyar ona. el mahkum razı gelecektır sıkıntı yapma kendıne. ama bu konuda annene buyuk rol dusuyor cunku olayı detaylıca anlatacak kısı odur. baskasından duyacagına annen soylesın, sonra senı karsısına alıp konusur ıllakı..

Ne alaka ya? Bunu da ilk defa duydum. Daha 19 yasinda ne tanismasi? Hemen evlenmeyeceginize göre?
Babanizi dinleyin derim..

X