ben bazen cokkk aptal oluyorum

Helal olsun ne becerıklısın.
Ben mangalda yakamam , atesın basında da bekleyemem . Etıde evırıp cevıremem

E yapmasaydınız. Yapıp edip sonra vay ben yaptım denilmesini gerçekten anlamıyorum. Kocam ortada yok demişsiniz başka gezegene gitmedi ya arasaydınız gel mangalı yak çocuklar acıktı diye. Misafirler sizin aile içi dinamiklerinizi bilemez belki hep siz yakıyorsunuz diye düşünmüşlerdir, benim teyzem eniştemden güzel mangal yakar mesela. Kaş göz yapacağınıza eşinizi gördüğünüzde al mangalın başına sen geç deseydiniz. Kayınpedere deseydiniz örneğin hadi mangal yakalım diye. Zaten ateşi yakıp mangalı hazırladıktan sonra et çevirmek zor değil. Ne yapmalıyım diye sormuşsunuz konuşabilirsiniz, kendi kendinizi yiyeceğinize söyleyin ne yapılmasını istediğinizi

otursaydın çocuklarınada tavda pişirseydin onlar bekleyemicek die tez canlısınız sanırım

Mangal nasil yakilir ki?
Ben bilmiyorum mesela gidipte basina yakmaya calismam.sizde bilmiyormussunuz nasil yaptiniz sasirdim.
Bu durumda cocuklar ac olsa en fazla aperatif biseyler hazirlardim.digerleride baslarinin caresine bakardi

Kadın işi erkek işi olmasından çok , kadın tek başına mangal başında harıl harıl et pişirip aç kalırken , hizmet ederken o oturup keyifle yemek yiyebilen dangozlara ne denir , bilmem.

Aile içinde neyse de misafirlerin yanında pek hoş görünmüyor dışarıdan bakınca kadına yapılan bu muamele.Ben misafir olsam ben yapayım bile derdim , erkek veya kadın biri pişirip ayakta beklerken rahatça yemek yiyemezdim.Bence haklısın.

Ben hiç yakmadım (annemi ve halalarımı vs de hiç yakarken görmedim)
iyi de geçip siz de otursaydınız. bırakın kim yakarsa yaksın. sanırım çocuklarınız acıktığı için kıyamadınız.

kaş göz etmeyin. açık açık söyleyin isteğinizi. yoksa herkes yapan var nasıl olsa diyor. her konuda böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…