Ben beceremiyorum bu işi..

Bu nedir ya okurken ben bile kasıldım yani adamı yalan söylemeye iten sizsiniz bu kadar tepki verirseniz o da söylemez evde içmiyorsa neden sorun olsun ki bu çok fazla abartmışsınız hele boşanmaya kadar gitmesi çok gülünç adamı delirtmişsiniz koskoca adam size saygısı olmasa evde de içerdi ben buyum derdi çocuk mu karşınızda ki bu ne kasmadır bu ne diktatörlük anlayamadım ben yani keşke iyi boşanalım deseydi sizin gibisine madem kolay öyle çatarsınız gerçekten zor birisine mumla ararsınız

kime göre hoş olmamış ben konuyu okuyup yorum yapıyorum. eski konuları bile ele alsak bir adamın bir nefes sıgara için cinnet geçirdiğini görüp buna rahmen devam eden bir kafa neyin kafası acaba...
Herkesin hatası olur konu sahibi de öyle ama,kocasi bu konuda everest e tirmanmis bir bey olup kabahatiyle oturuyor.

Herkesin hatası olur konu sahibi de öyle ama,kocasi bu konuda everest e tirmanmis bir bey olup kabahatiyle oturuyor.
Bakın bwnim amacım muhalefet olmak değil ama bukadar everest olayı varsa bosansın ha adam pislik bırakmiyorsa omu anlarım işte
Diğer türlü böyle bir durum var olup birde üstüne birbirlerine bunları yaşatan insanları anlamam ben

İyi kötü yorumlara teşekkür ederim..

Kusursuz bir insan olduğumu iddia etmiyorum ama benim için yalanın
küçüğü, büyüğü, pembesi, moru yok.
Eskiden anlayabilirdim artık kaldıracak gücüm yok.
Bu yüzden belki de çoğu kişi için abartılı bir tepkide bulundum.

Anlayanım az zaten ben bile bu karmaşık duygularımı anlamakta zorlanıyorum bazen.

Bugün alışverişe çıkmış işe giderken cebinden tadelle çıkardı verdi.
Üzerinde affet yazıyor. Zorla öptürdü kendini.
O gidince neler almış bakayım dedim çekmeceden sabret çıktı.
16465671_669879733194785_7779019829935079424_n.jpg

Sabırsız olduğumu düşünüyor sanırım :)
Daha ne yapsam sabırlılar sınıfına girerim bilmem.

Uzattım hala, içimden iyi konuşmak gelmiyor yalan değil.
Her tarafım kırık dökük.

Az evvel uzun uzun yazdım son kez.

Cidden düşünüyorum çok güzel bir kadın değilim, mükemmel bir hanım değilim tamam.
Ama gerçekten iyi bir insanım ben yaa.
Seni asla kandırmadım hiç bir konuda. Benden yana için rahat uyuyorsun.
Bana huzurlu hayatı çok görmen neden?
İnsan sevdiğine bunu yapar mı?

Cevap:

Yapmam daha sen dünyanın en iyi eşisin.
Emin ol..

Onunla ilgili son hayal kırıklığı konum olur umarım..
İnşallah...

Yahu lütfen sigara konusunda baskı yapmayın. Çünkü bu siz istediniz diye bırakılacak bir şey değil. İçmeyen anlamıyor tabi.

Zorla yalana itiyorsunuz. Çok tanıdığım var yıllardır eşinden gizli sigara içen. Neden bu baskı?

+10000

Back
X