- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.426
- 598
Ha şunu bileydin,ne de güzel dedin.Yani aynen öyle sadece beş dakika bekle dedim bu yani dediğim hamile olsam napicakti acaba.Gerci böyle bi adamdan baba olmaz da neyse
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ha şunu bileydin,ne de güzel dedin.Yani aynen öyle sadece beş dakika bekle dedim bu yani dediğim hamile olsam napicakti acaba.Gerci böyle bi adamdan baba olmaz da neyse
Yok canım ya komplekse benzemiyor.daha çok bursa güvenip yayılmış izlenimi veriyorKorunuyorum ama şu da var ben ona gerekirse giderim mesajını da verdim.İsin aslı şu devletin bana verdiği burstan sonra beni ezme cabasında bi de bana surekli sunu da sen al diyip duruyor sanırım komplekse girdi
Zaten hemen senin benim yapmaya başladi hatta kitap almıştık onu da borç saydı ve burs yatinca ödedimYok canım ya komplekse benzemiyor.daha çok bursa güvenip yayılmış izlenimi veriyor
Ya aslında reddetmek de değil sadece birazdan olsun dedim ve beni su ara surekli umursamiyor.Ben sevişmek istesem umurunda olmaz ama o istediyse illaki olacak yani.Ve olup bittikten sonra da hemen oyun başınaAllah bin kere yardımcınız olsun ne diyim..
Tamam dini açıdan eşler birbirini reddetmemeli doğru değil, ama sizinde dediğiniz gibi insanın hayvandan farkı olması lazım.. bu yaptığı tecavüze girer. onu geçtim sizi bu psikolojiyle sınamaya ne hakkı var o kim ki ya birinin bu adamı sarsması lazım
Okumasaydınız nolucaktıZaten hemen senin benim yapmaya başladi hatta kitap almıştık onu da borç saydı ve burs yatinca ödedim
Ya aslında reddetmek de değil sadece birazdan olsun dedim ve beni su ara surekli umursamiyor.Ben sevişmek istesem umurunda olmaz ama o istediyse illaki olacak yani.Ve olup bittikten sonra da hemen oyun başına
İki üç yılı geçmiş ailesi öyle diyorHmm anladım.. her halükarda sizi bu psikolojiyle sınamamalı
Ne zamandr oyun bağımlısı böyle
İki yılı geçmiş ailesine goreHmm anladım.. her halükarda sizi bu psikolojiyle sınamamalı
Ne zamandr oyun bağımlısı böyle
İki üç yılı geçmiş ailesi öyle diyor
İki yılı geçmiş ailesine gore
Hiç mi tanıyamadın evlenmeden önce.Kumar oyunuyor sanırım.Ve sen bu adama akşama ne pişireyim diyorsun.Öyle bi noktaya geldim ki buraya bunu size anlatmak için mi yazıyorum kendime anlatmak için mi bilmiyorum.Eski konularımdan bilenler vardır eşim ilgisizdi 8 ayı yeni doldurmamıza rağmen hala da öyle.Ama buna yeni huyları eklendi.Artik oyuna hatri sayılır miktarlarda paralar yatırıyor ve benden saklamaya çalışıyor geçen hafta bunu gördüm ve iki gün tartıştık.Bazen alınması gerekiyor demek ki diyor eskisi gibi kendini affettirme çabası da yok yani.
Bugün de icimi daraltan biseyler oldu.Esim benimle zorla birlikte olmak istedi ben hayır dememistim sadece birazdan demiştim.Ama o bunu dinlemedi.Sonra da dalga geçer gibi ne oldu diyor.Su an yine oyun başında.
Biraz önce de babası aramış elinizi öpmeye gelelim bi kandilinizi kutlayalim diyo neymiş biz unutmuşuz.Bugun bi beş dakika uğradılar ve inanın aklimdan çıkmış kasıtlı bisey değil yani yaptığım.Ve bazen öyle şeyler yapıyor beni öyle kırıyor ki kasıtlı yapsam da hakkım.Ben de unutmuşum dedim geçtim hala laf ediyor.Neyse kapattık telefonu.Oglu da var ilk ona sitem etmesi gerekmez mi ne zaman böyle bi şey olsa bana der.
Su an kp nin davranışları önemsiz geliyor eşimin yaptıklarının yanında kabul ama onlardan da bezdim artik.Bana surekli kapan deneylerinden,babama alttan alta laf sokmalarindan biktim.İyilikle karşılık vermeye çalıştım olmadı,laf sokmaya çalıştım olmadı,kötülüklerine iyilik yapmaya kalktim yine yok.Eşimle de öyle güzellikle söyledim yok,kavga ediyoruz yok gerçekten yoruldum.Kapiyi çekip çıkmak istiyorum.Esime de çok kirginim bu kadar bencil olduğu için,kirici davrandığı için çok kirginim.Bu bi bugünkü konu için de değil yani yemek konusunda da öyle.Esim çok yemek seçer.gündüz mesaj atarım ne yapayım diye bilmem der aksam gelir yemeği az yer yemiycem der.Tartisirsak kesinlikle yemez vs.Babasinin gece 12 de yat artık demesini normal bulur.Sanane be adam evli barkli adam yatacağını da sana mı sorsun ne demeye arıyosun.
Her neyse bu uzun oldu ama bu bi iç döküş böyle bi hikaye işte.Herkese hayırlı kandiller.
Canım sendeki kp faktöründen bende de vardı.eşimle bu yüzden tartıştığımız bile oldu.ben bişey desem düşünürdü yapmak için ama babası bişey dese düşünmeden yapardı.ta ki babasından büyük bir darbe yiyene kadar.ben hep derdim ona,anne baba evet ama artık biz varız ,biz anne baba olcaz kendimize bakalım,onların evi barkı herşeyi ayrı bizim ayrı derdim.napim yanlış bişey yapmıyorum babamın sözünü dinliyorum derdi.şimdi de diyoki çok haklıymışsın insana babası bile kazık atarmış.artık senden başkasını ciddi bir durum söz konusu (hastalık vb. gibi) olana kadar önemsemiyorum dedi.bir de ben babasıyla görüştüm.konuştum güzelce.bizim düzenimize lütfen müdahale etmeyin diye.gayet olgun karşıladı konuşmamaı ve şuan okadar rahatız maşaALLAH.Öyle bi noktaya geldim ki buraya bunu size anlatmak için mi yazıyorum kendime anlatmak için mi bilmiyorum.Eski konularımdan bilenler vardır eşim ilgisizdi 8 ayı yeni doldurmamıza rağmen hala da öyle.Ama buna yeni huyları eklendi.Artik oyuna hatri sayılır miktarlarda paralar yatırıyor ve benden saklamaya çalışıyor geçen hafta bunu gördüm ve iki gün tartıştık.Bazen alınması gerekiyor demek ki diyor eskisi gibi kendini affettirme çabası da yok yani.
Bugün de icimi daraltan biseyler oldu.Esim benimle zorla birlikte olmak istedi ben hayır dememistim sadece birazdan demiştim.Ama o bunu dinlemedi.Sonra da dalga geçer gibi ne oldu diyor.Su an yine oyun başında.
Biraz önce de babası aramış elinizi öpmeye gelelim bi kandilinizi kutlayalim diyo neymiş biz unutmuşuz.Bugun bi beş dakika uğradılar ve inanın aklimdan çıkmış kasıtlı bisey değil yani yaptığım.Ve bazen öyle şeyler yapıyor beni öyle kırıyor ki kasıtlı yapsam da hakkım.Ben de unutmuşum dedim geçtim hala laf ediyor.Neyse kapattık telefonu.Oglu da var ilk ona sitem etmesi gerekmez mi ne zaman böyle bi şey olsa bana der.
Su an kp nin davranışları önemsiz geliyor eşimin yaptıklarının yanında kabul ama onlardan da bezdim artik.Bana surekli kapan deneylerinden,babama alttan alta laf sokmalarindan biktim.İyilikle karşılık vermeye çalıştım olmadı,laf sokmaya çalıştım olmadı,kötülüklerine iyilik yapmaya kalktim yine yok.Eşimle de öyle güzellikle söyledim yok,kavga ediyoruz yok gerçekten yoruldum.Kapiyi çekip çıkmak istiyorum.Esime de çok kirginim bu kadar bencil olduğu için,kirici davrandığı için çok kirginim.Bu bi bugünkü konu için de değil yani yemek konusunda da öyle.Esim çok yemek seçer.gündüz mesaj atarım ne yapayım diye bilmem der aksam gelir yemeği az yer yemiycem der.Tartisirsak kesinlikle yemez vs.Babasinin gece 12 de yat artık demesini normal bulur.Sanane be adam evli barkli adam yatacağını da sana mı sorsun ne demeye arıyosun.
Her neyse bu uzun oldu ama bu bi iç döküş böyle bi hikaye işte.Herkese hayırlı kandiller.
Korunuyorum ama şu da var ben ona gerekirse giderim mesajını da verdim.İsin aslı şu devletin bana verdiği burstan sonra beni ezme cabasında bi de bana surekli sunu da sen al diyip duruyor sanırım komplekse girdi