• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben benlikten çıktım

Doktorun verdiği ilaçları kendi kafanıza göre kesip buradan ne bulmayı umuyorsunuz?

Psikiyatrinin verdiği ilaçları aniden kesmek ayrıca kalp problemlerine neden oluyor... Oyuncak sanıyorlar antidepresanları antipsikotikleri bi alıp bi almamayı...

Okb icin 5 yil ilac tedavisi gormus biri olarak soyluyorum ki ilac asssla ise yaramiyor..ki sehrimdeki en iyi 3 psikiyatra gittim tonla para verdim.ilaclar birakin tedavuyi aksine sadece okbniz varsa arti olarak 3 5 psikolojik hastalik daha ekliyor ustune.ve birakmak cok zor oluyor.ustune intihara meyillilik ortaya cikiyor.bu sadece bende olan degil cevremdeki insanlarda da olan bir durum kuzenimin esi ve bir kac tanidigim ilac birakma sureclerinde intihar ettiler.tavsiyem psikiyatr degil psikologa gitmek..psikiyatr secenegi ancak sizofreni gibi daha agir bir durum varsa kullanilmali bence..

Okb icin 5 yil ilac tedavisi gormus biri olarak soyluyorum ki ilac asssla ise yaramiyor..ki sehrimdeki en iyi 3 psikiyatra gittim tonla para verdim.ilaclar birakin tedavuyi aksine sadece okbniz varsa arti olarak 3 5 psikolojik hastalik daha ekliyor ustune.ve birakmak cok zor oluyor.ustune intihara meyillilik ortaya cikiyor.bu sadece bende olan degil cevremdeki insanlarda da olan bir durum kuzenimin esi ve bir kac tanidigim ilac birakma sureclerinde intihar ettiler.tavsiyem psikiyatr degil psikologa gitmek..psikiyatr secenegi ancak sizofreni gibi daha agir bir durum varsa kullanilmali bence..
Evet bundan korkuyorum çünki içimde arada bir ölme isteği oluşuyo😞 artık ne yapacağımı şaşırdım

Benim tanıdığım insanlarda ilaç sayesinde kurtuldu.
İlaç tedavisi tetikleyebilir ama benim arkadaşıma bir kişilik bozukluğu teşhisi kondu hiçbir tedavi görmeden 2 sene sonra Anksiyete ve Depresyonu ortaya çıktı. Bunları ilaç olmasa yenemeyecekti büyük ihtimalle. Üçü birden kendisini çok kötü şeylere sürükledi.
Asla demek çok iddialı ve yanlış. İlaçtan fayda görmüyorsa doktorla konuşup doz azaltarak bırakabilir. Fayda gören insanlar var ayrıca.

Hayatımı dibe çeken bi derdim var. Vesvese.. Hanımlar ne yaptıysam kurtulamadım. Psikolojik desteklerden, konuyla alakalı yardımcı olacak bütün yazı/video/tedavi.. herşeyi denedim yok.. Tek sıkıntım kafamdaki istenmeyen düşünceler. Düşünmediğim halde birden bire gelen düşünceler. Şeytanın fısıldamaları farkındayım. Ama ben bitmiş tükenmiş gibiyim. Allah'a şükürler olsunki umudum var hala..
bunun yüzündende depresyona girdim. Hiçbirşey istemiyorum artık. Tek isteğim bundan kurtulmak. Normalde tatiller, eğlenceler şunlar bunları yapan bi insandım. Yok bitti,.. artık ben ben değilim sanki😞 yardım edecek/fikir verebilecek olan varmı. Başına gelmiş olupta kurtulan varmı
Benim bildiğim, bu ve benzer durumların yek ilacı bir uğraşı, bir hobi edinmek. Çok çok geçmiş olsun

Çok büyük bi ön yargıya sahipsiniz. Şizofreni gibi daha ağır dediğiniz konuyu anlayamadım, OKB geçmişte ruh kanseri olarak görülen bir hastalıktı. Yani bir hastalığın ağır olup olmadığına sizin mantığınızdaki gibi sanrı varlığı yokluğu ile karar verilmiyor hanımefendi.

Şurada biri kalp hastasıyım ama ilaç kullanmayacağım dese linçlenir, konu psikolojik olunca bu kadar rahat kullanmayın diyebiliyorsunıuz, çok sıkıntılı bir durum.

Çok büyük bi ön yargıya sahipsiniz. Şizofreni gibi daha ağır dediğiniz konuyu anlayamadım, OKB geçmişte ruh kanseri olarak görülen bir hastalıktı. Yani bir hastalığın ağır olup olmadığına sizin mantığınızdaki gibi sanrı varlığı yokluğu ile karar verilmiyor hanımefendi.

Şurada biri kalp hastasıyım ama ilaç kullanmayacağım dese linçlenir, konu psikolojik olunca bu kadar rahat kullanmayın diyebiliyorsunıuz, çok sıkıntılı bir durum.
Benim hastaligimi bana mi anlatiyorsunuz😅ruh kanseri olduugnu biliyorum zaten hanimefendi hayatim zindana donmus siz kime neyi acikliyorsunuz? Sizofreni gibi daha agir derken soylemek isteedigim sizofreni gibi hastaliklar ayni zamanda norolojik bir hastalik oldugu icin ilacla tedavisi mumkun ancak okb norolojik degil psikolojik bi hastaliktir.psikolojik ilaclar bu hastaligi tedavi amaci gutmemekte.amac kisiyi umursamaz kilip sahte mutluluklar vermek..

Benim hastaligimi bana mi anlatiyorsunuz😅ruh kanseri olduugnu biliyorum zaten hanimefendi hayatim zindana donmus siz kime neyi acikliyorsunuz? Sizofreni gibi daha agir derken soylemek isteedigim sizofreni gibi hastaliklar ayni zamanda norolojik bir hastalik oldugu icin ilacla tedavisi mumkun ancak okb norolojik degil psikolojik bi hastaliktir.psikolojik ilaclar bu hastaligi tedavi amaci gutmemekte.amac kisiyi umursamaz kilip sahte mutluluklar vermek..
Sizin hastalığınızı size değil, sizin hastalığınızına sahip olan kişilerin böyle yanlış düşüncelere kapılmasını istemediğim için onlara açıklıyorum. Psikolojik ilaçların hastalığı tedavi etme amacı olmadığını söylemeniz bile ayrı bi hata, çok gördüm psikolojik hastalıkları küçümseyip ilaçların etkili olmadığını düşünenleri ama siz ayrı bi yere oturdunuz şu cümlelerle.

Benim tanıdığım insanlarda ilaç sayesinde kurtuldu.
İlaç tedavisi tetikleyebilir ama benim arkadaşıma bir kişilik bozukluğu teşhisi kondu hiçbir tedavi görmeden 2 sene sonra Anksiyete ve Depresyonu ortaya çıktı. Bunları ilaç olmasa yenemeyecekti büyük ihtimalle. Üçü birden kendisini çok kötü şeylere sürükledi.
Asla demek çok iddialı ve yanlış. İlaçtan fayda görmüyorsa doktorla konuşup doz azaltarak bırakabilir.
Kisilik bozuklugunda ise yarayabilir.ama benim soylemek istedigim okb de ise yaramadigi..belki asla derken ileri gitmisimdir ancak kullandigim ve ise yaramadigi icin bu kadar netim..

Canim psikolojik ilaclar ilk 1ayı zehir eder zaten daha cok düsünursün disini sık.ama 2.ayina gectiginde mantikli düsünmeye baslarsin.saglikli düsunmeye gectikce niye kendimi üzmüsüm bu sacma düsunceler icin dersin.ilaclarini ic.ancak o zaman normale dönersin

Back
X