Gelinlik Modelleri ben beyendim,ya siz?

krpz

Guru
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2009
400
187
333
merhaba arkadaşlar, a.s.
temmuz 11-12 de düğünüm var Allah kısmet ederse,
uzun süredir netten model araştırıyorum ama daha hiç denemedim,mağazalara girip bakmadım... bilmiyorumkismile
geçtiğimiz hafta sonu bulunduğum ilçedeki rastgele bi mağazaya girdim,katologlara bakarken dikkatimi çekti bu model,fotoğrafını çekip sizlerle paylaşmak,fikirlerinizi almak istedim,önümüzde ki hafta model gelicek bende denicem o zaman... hihoyyyt
eğer bu modeli tercih edersem arkadaki fermuarı kaldırıp korsajlı deniyo sanırım ipli filan hem kilo alıp verirsem garanti de olur,onunla değiştirtirim diye düşündüm,ayrıca o üstündeki işlemelerde de inci hakimmiş,bende düğünümde inci bi takım almak istiyodum zaten... :teytey:
yorumlarınız benim için çok değerli,değişiklikle alakalı bi fikriniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim...
hepinizi kocaman öpüyorum... opuyorumnanaktan​

çok güzel asil ve şık cnm ben acaip begendim:)güle güle giyin:)

yiiihuuuuu.... :teytey:
çok sağolun kızlar,heyecanlanıorummmmmm,gelse de denesemm... boshayallersmile​

önüyle arkası alakasız geldi bana
arkası düz olsa bence daha şık olur
ama önden gayet asil duruo

önüyle arkası alakasız geldi bana
arkası düz olsa bence daha şık olur
ama önden gayet asil duruo

sanırım eteği hareketlendirmek adına yapılmış bişi sanırım canım,bakalım gelsin görcez artık vereliniortak​

çok beğendim özellikle ön tarafı çok güzel ama arkadaki o kabartı gibi bişey varya o hoş değil bence düz olsa arkası daha hoş....

güle güle giyinnnn :)))

mutluluklar canim gelinlik güzel ama eksik buldugum ise Fotorafdaki mankende cok kisa boylu görünüyo (ki degil) bu gelinligin ön kismindan kaynaklaniyo kanimca.birde arkasi yarim kalmis gibi duruyo o havali yer yere kadar olsa bide kuyrugu olsa tamamdir bayanssulusmile

çok sağolun kızlar,hepsini değerlendiricem deneyince :ecrin_bebek:

çok beğendim kaydirigubbakcemile5 hatta modelini hemen kaydettim canım,arkasını yeni gördüm :)dediğin gibi ipli olsa güzel olur birde arkası düz olsa daha iyi gibi geldi bana ve etek uçlarına da üstündeki işlemesinden koydur daha hoş durur

Son düzenleme:
bende kaydettim hemencik :)))

ön tarafı çok şık duruyo yaa :)

canım gelinlik önden cok hoş duruyor ama sırt tarafı düz yerine çapraz bağlamalı olsa daha hoş olabılırdi tabi giyecek olan sensin mutluluklar dılerim:)

canım gelinlik önden cok hoş duruyor ama sırt tarafı düz yerine çapraz bağlamalı olsa daha hoş olabılırdi tabi giyecek olan sensin mutluluklar dılerim:)

canım bende arkasını dediğin gibi yapmak kaydıyla sevicem bu gelinliği zaten vereliniortak​

bence fermuar yerine inci düğmeler olsa daha bir bütünlük sağlar gelinlikle tabiki secim senin canım güle güle giy mutluluklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…