• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

" ben bi gidip tecavüz edeyim "

doktor_hanim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2013
15
10
0
Gaziantep
neler oluyor yahu? dünyanın çivisi çıkmış. el kadar bebişlere oyun cağında çocuklara, erkek çocuklarına, hayvanlara dahi tecavüz ediyorlar bu nasıl bir ş*refsizlik :@

26 kişinin tecavüz ettiği kızı bilirsiniz. edenler arasında bi tane ortalık adamı yok neredeyse hepsi okumus asker muhendis bilmem ne.
okumak cahilliği alır eşşeklik baki kalır demişler.
hani o adına bi sıfat bulamadıgım hakimin rızası var diyip kimseye ceza vermediği o kız varya, oturabilmesi için doktorlar 4 kez ameliyat etmiş kanım dondu bunu okuyunca.

2 yıl once 4 asker tecavüz etmiş bi kıza bugunlerde yine serbest bırakıldılar. Allah belalarını verecektir de bu dunyada da böyle serbest kalamazlar! suna bak elimizden hiçbişey gelmiyo nefret ediyorum bundan :(
ne demek ya 26 kişiyi tecavüz sucundan serbest bırakmak ne deemeekk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 gun oncede bi tane adam yolda sana kuş vericem diyip 8 yasındaki erkek cocugunu evine alıp taciz etmiş. cocuk da anlatmıs ailesine cezaevine attılar. bu kadar mı düştünüz :@ hem teke tek olunca suc da toplu tecavüz edince grup indirimi mi var niye serbest kalıyorlar :@:@

baklava ekmek calan yavrucaklara hapis vermeyi bilirlerde, biyerlerine sahip olamayan mahluklara bişey yapmazlar.
sabır Allahm sabır...

O kadar haklısınız ki kanım donuyor böyle haberleri okuyunca, gencecik kızların,küçücük yavrucakların hayatlarını mahvediyor bu insan müsveddeleri. Hatta öyle bir acizliğe düşmüşler ki küçücük ördeğe bile.. Bilirsiniz yakın geçmişte oldu bu olay, kayın validesi ile kayın pederi ihbar ettiler de öyle duyuldu. Allah'ım ördek ya. Ne kadar canı var o hayvancağızın. Allah inşallah yaptıklarını fitil fitil getir burunlarından..

Bu insanlik nereye gidiyo allahim yha herkes sapitmis artik ee tabi insanlar bakiyoki ceza yok suc sayilmiyo nasil olsa yapsamda bisey olmiycak insan kiligini burunmus bu hyvanladada vicdan yok allah korkusu yok yapiyolar boyleleri icin bence hic infaz kalkmamaliydi artik cocuklarimizi nasil koriycamizi sasirir olsuk allahim evlatlarimizi korusun.

neler oluyor yahu? dünyanın çivisi çıkmış. el kadar bebişlere oyun cağında çocuklara, erkek çocuklarına, hayvanlara dahi tecavüz ediyorlar bu nasıl bir ş*refsizlik :@

26 kişinin tecavüz ettiği kızı bilirsiniz. edenler arasında bi tane ortalık adamı yok neredeyse hepsi okumus asker muhendis bilmem ne.
okumak cahilliği alır eşşeklik baki kalır demişler.
hani o adına bi sıfat bulamadıgım hakimin rızası var diyip kimseye ceza vermediği o kız varya, oturabilmesi için doktorlar 4 kez ameliyat etmiş kanım dondu bunu okuyunca.

2 yıl once 4 asker tecavüz etmiş bi kıza bugunlerde yine serbest bırakıldılar. Allah belalarını verecektir de bu dunyada da böyle serbest kalamazlar! suna bak elimizden hiçbişey gelmiyo nefret ediyorum bundan :(
ne demek ya 26 kişiyi tecavüz sucundan serbest bırakmak ne deemeekk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 gun oncede bi tane adam yolda sana kuş vericem diyip 8 yasındaki erkek cocugunu evine alıp taciz etmiş. cocuk da anlatmıs ailesine cezaevine attılar. bu kadar mı düştünüz :@ hem teke tek olunca suc da toplu tecavüz edince grup indirimi mi var niye serbest kalıyorlar :@:@

baklava ekmek calan yavrucaklara hapis vermeyi bilirlerde, biyerlerine sahip olamayan mahluklara bişey yapmazlar.
sabır Allahm sabır...
aynn cnm baştan sona haklısın bu ne biçim bir edepsizlik ne biçim bir terbiyesizliktir nasıl bir hayvanlıktır nasıl bir vicdana sahipsiniz de 26 kişi bir insan bunu yapabiliyorsunuz allhın belalları hem bi de o 8 yaşındaki çocuğa ne demeli iyi ki eve gelip annesine anlatmış yoksa o hayvan daha kaç çocuğa yapardı allahım böyle kötü insanların şerrinden korusun bütün insanları .ya böylelerine adalet verdiği cezaya ne demeli nerde adalet nerde ??????????

Haklısınız tamamen.
Yanlız diger olayda benim tahminim bunlar bu işi para karşıığı yapan kişilerden olmalı diye düşünüyorum. Azçok adliye camiası içinde olduğum için bazen olayların arkasınıda görmeye çalışıyorum.Yani kanunlar yetersiz olabilir ama hakimleri de suçlamayalım tamamen
Sonuç olarak 14 yaşındada olsa bu işi meslek edinen kişiler var. Bunları o işi yapmaya neler itiyor ona bakmalı
ve bunun çözümünü daha net sağlmak gerekiyor. Bu çocuklarıda serbest bırakmamak gerekiyor.Devletin
bunları hem psikolojik hemde aileden ayrı koruma altına alması gerekiyor. (Bu arada yaş küçükse rızanın çok da önemi yok diye biliyorum ama olayı tam olarak hatırlayamadım ve ne ceza aldıklarınıda tam olarak bilemiyorum. yinede yanlış anlaşılmasın)
Ama 14 yaşında bir hayat kadını ile beraber olan erkeğe ne denir tabi onuda bilemiyorum. Kendi çocuklarını
hiç bi gözlerinin önlerine getirmiyor bu insanlar bilmiyorum.
Gerçekten bazen erkekler nekadar midesiz diyorum ve sırf bu uçkur düşkünlükleri yüzünden nefretle doluyorum.
Ördeğe bile tecavüz edeni duydum ya artık hiçbir şeye şaşırmamm herhalde..

Sorun nedir nasıl çözülür. .. Çocuklarımızı iyi ahlaklı yetiştirmeye çalışmalıyız..Ben izlemedim ama annesinin erkek çocuğuna büyüdüğünde kızlara sarkıntılık yapmasını zevkle söyleten bir kadından bahsediyorlardı bi topikdede .. Birazda anneler yapıyor sanırım. Kızlarımızı edepli oğlanlarımızı da ahlaklı yetiştirmek için çabalamalıyız sanırım Bu yüzden okullarda Ahlak derslerinin daha geniş kapsamlı ve ilkokuldan başlaması gerektiğinide düşünüyorum görgü ve ahlak dersi ..(ama şimdiki hükümet bunu koysa bunada bir kulp bulunur. )

Son düzenleme:
Haklısınız tamamen.
Yanlız diger olayda benim tahminim bunlar bu işi para karşıığı yapan kişilerden olmalı diye düşünüyorum. Azçok adliye camiası içinde olduğum için bazen olayların arkasınıda görmeye çalışıyorum.Yani kanunlar yetersiz olabilir ama hakimleri de suçlamayalım tamamen
Sonuç olarak 14 yaşındada olsa bu işi meslek edinen kişiler var. Bunları o işi yapmaya neler itiyor ona bakmalı
ve bunun çözümünü daha net sağlmak gerekiyor. Bu çocuklarıda serbest bırakmamak gerekiyor.Devletin
bunları hem psikolojik hemde aileden ayrı koruma altına alması gerekiyor. (Bu arada yaş küçükse rızanın çok da önemi yok diye biliyorum ama olayı tam olarak hatırlayamadım ve ne ceza aldıklarınıda tam olarak bilemiyorum. yinede yanlış anlaşılmasın)
Ama 14 yaşında bir hayat kadını ile beraber olan erkeğe ne denir tabi onuda bilemiyorum. Kendi çocuklarını
Gerçekten bazen erkekler nekadar midesiz diyorum ve sırf bu uçkur düşkünlükleri yüzünden nefretle doluyorum.

Sorun nedir nasıl çözülür. .. Çocuklarımızı iyi ahlaklı yetiştirmeye çalışmalıyız..Ben izlemedim ama annesinin erkek çocuğuna büyüdüğünde kızlara sarkıntılık yapmasını zevkle söyleten bir kadından bahsediyorlardı bi topikdede .. Birazda anneler yapıyor sanırım. Kızlarımızı edepli oğlanlarımızı da ahlaklı yetiştirmek için çabalamalıyız sanırım Bu yüzden okullarda Ahlak derslerinin daha geniş kapsamlı ve ilkokuldan başlaması gerektiğinide düşünüyorum görgü ve ahlak dersi ..(ama şimdiki hükümet bunu koysa bunada bir kulp bulunur. )
sanki siz biraz olayı siyasete dökmüşsünüz .... nasıl 26 kişi bi kıza saldırıo ama kız kahpe olabilri diosunuz nasıl bir zihniyete sahipsiniz şaşırdım gerçekten :/

Bütün küfürler kifayetsiz kalıyor artık.
13 yaşında ki bir çocuk tecavüze uğruyor ve mahkeme kendi rızası deyip tahliye ediyor tutukluları. Bunlarda vicdan yok, o çocuğa resmen hakaret edliyor. Kendi rızasıylaymış!
Topluma nasıl kazandıracağız o yavrucakları. Üzerlerinde bu damga varken.. ''Kendi Rızası''
Bizim hükümetimiz başka bir mesele olsa adalet sarayını yerinden oynatır yine de tutuklatır o insaları (üniversitede okuyup sadece düşüncesi için cezaevinde olanlar, düşünce özgürlüğünü kullanıp düşüncelerini dile getirenler..)
Böyle kanı bozuk, insanları en yükseğe çıkartır. Çok gördük bu ülkede tecavüzcülerin katillerin hortumcuların milletvekili olduğunu.
Yakında bunları da başımıza getirirler.
Bir de çok dindar bir hükümetimiz ve çok dindar halkımız var.
Acaba hangi dini sığdırmaya çalıştıkları kitapta hayvana çocuğa bir bireye tecavüz etmek hayatıyla oynamak günahtan sayılmıyor ?

Haklısınız tamamen.

genelleme yapmadım zaten bu işi namusuyla serefiyle yapan insanlar var sonucta benmde babam adliyeden emeklidir.
yanlıs hatırlamıyosam kız hayat kadınlıgı yapmıyodu sıradan bi cocuktu ha öyle bile olsa 16 yasında onu bu yola sürükleyenler basta olmak üzere bu işi yapıyo ha ben işimi görim diyenler masum degildir asla.
ve kayıtlarda bu işi yapan adamın bi lafı var " kızım kusura bakma seytana uydum benmde senin yasında kızım var ramazanda gel karnını doyurim" bunu bi hayat kadınına söyleyebilecegini sanmıyorum. bu işlere alışık olsa yavrucak oturablmek için defalarca ameliyat olmazdı.
evet bi laf vardı , bana ne giyecegimi ögretme ogluna tecavüz etmemeyi ögret.
tabiki kızlarımızı iyi yetiştirmeliyiz ama erkek cocuklarınıda bilinçlendrmek, annesinin de bi kadın oldugunu hatırlatmak gerek

Bütün küfürler kifayetsiz kalıyor artık.
13 yaşında ki bir çocuk tecavüze uğruyor ve mahkeme kendi rızası deyip tahliye ediyor tutukluları. Bunlarda vicdan yok, o çocuğa resmen hakaret edliyor. Kendi rızasıylaymış!
Topluma nasıl kazandıracağız o yavrucakları. Üzerlerinde bu damga varken.. ''Kendi Rızası''
Bizim hükümetimiz başka bir mesele olsa adalet sarayını yerinden oynatır yine de tutuklatır o insaları (üniversitede okuyup sadece düşüncesi için cezaevinde olanlar, düşünce özgürlüğünü kullanıp düşüncelerini dile getirenler..)
Böyle kanı bozuk, insanları en yükseğe çıkartır. Çok gördük bu ülkede tecavüzcülerin katillerin hortumcuların milletvekili olduğunu.
Yakında bunları da başımıza getirirler.
Bir de çok dindar bir hükümetimiz ve çok dindar halkımız var.
Acaba hangi dini sığdırmaya çalıştıkları kitapta hayvana çocuğa bir bireye tecavüz etmek hayatıyla oynamak günahtan sayılmıyor ?

bunu dindar halk diye sınırlandırmamak gerekiyor. Dinin arkasına sığınıp çok şey yapılıyor tamam ama ben neden dini kattığınızı anlayamadım ?

zaten bunu yapan insanlar yolunu şaşırmış insanlar

bi sırtlarını sıvazlamadıgımız kalıyor ne cezası..
bu ulkede cocuk gelin sıfatı kullanılıyorsa ne kadar düşüleceginin örnegidir. evlenmek o birey uzerindeki cinselligi dogru kılmaz.
kimbilir suan bile kimler bedenlerinin kullanılmıslıgından azap cekiyordur.
cok uzuluyorum cok..

Tecavuz edenleri hadim et bakalim tecavuz ne kadar azaliyor???!!!
Cezalar agirlastirilmali...
Kadina her turlu siddetin cezasi caydirici olmali

sadece kadına yönelik olmamalı hadım cezası. hırsızlık, hayvanlara tecavüz, cinayet gibi gibi ama kesinlikle hadım olmalıydı. Bak bakalım ondan sonra böyle oluyorlar mı

sanki siz biraz olayı siyasete dökmüşsünüz .... nasıl 26 kişi bi kıza saldırıo ama kız kahpe olabilri diosunuz nasıl bir zihniyete sahipsiniz şaşırdım gerçekten :/

Yok aslında hiç siyası değilim. Hayatımda bu ortamdada hiç siyaset yapmadım....Yazılarımada bakabilirsiniz. Söylemek istediğim başka birşeydi ama siz oradan algılamak istediniz
Adliye camiası içeisinde oludğum için durum gördüğünüzden farklıda olabilir demek istiyorum. Bu tür konular devamlı konuşulur..Bazen bende şaşırırım. bazen bu yaşlarda bu işleri yapanlarıda gterirler ve görürüm onlar hayatlarından şikayetci olmazlar sen üzülürsün onlar için..Adliye içerisinde fink atarlar neşeli neşeli . Ben üzülürüm onlar için..
Kasdettiğim adli olaylarda herzaman herşey basına yansıdığı şekilde olmuyor . Yoksa ben 14 yaşında evlenmeye izin verilmesine dahi karşıyım..Bu olayıda bilmediğimi zaten söyledim..
Çocuklarımızı ahlakli yetiştirelim dedim Sanırım buda yanlış bir söylem değil. yazdıklarımı ya tamamen okumadınız yada anlamak istedğiniz kadarını anladınız..

tartışma olmasın lütfen .

ben bu konuda fikirlerimizi sunalım destek olalım diye actım konuyu. eleştiriler olsun ama tartısmaya donusmesin lutfen :)

bunu dindar halk diye sınırlandırmamak gerekiyor. Dinin arkasına sığınıp çok şey yapılıyor tamam ama ben neden dini kattığınızı anlayamadım ?

zaten bunu yapan insanlar yolunu şaşırmış insanlar

Bir kaç sene önce yine bu tarz bir mesele vardı hacı hoca diye tabir edilen halk arasında hani şu çok dindar tekkeleri olan insanlardan birisi kadınlara tecavüz ediyormuş. Ben bu tarz kesimden bahsettim. Daha çok örneği var. Aynı olayın benzer şekilllerini defalarca haberlerde okudum. Bu hayatta en çok nefret ettiğim şeylerden birisi dinin kullanılması.amaç ne olursa olsun

Son düzenleme:
Bir kaç sene önce yine bu tarz bir mesele vardı hacı hoca diye tabir edilen halk arasında hani şu çok dindar tekkeleri olan insanlardan birisi kadınlara tecavüz ediyormuş. Ben bu tarz kesimden bahsettim. Daha çok bunun örneği var. Aynı olayın benzer şekilllerini defalarca haberlerde okudum. Bu hayatta en çok nefret ettiğim şeylerden birisi dinin kullanılması.amaç ne olursa olsun

kesinlikle. Dinin arkasına sığınıp tüm pislikleri yapan çok insan var. bu olay bence dinle ilgili değil de vicdanla ilgili. ahlakla ilgili

tecevüzcüleri adli tıpta aklayıp,savcılıktan salıyorlar:50:kadınları -kadınlığı aşağılamalarıyla ilgili ama ülkenin %50 sinden fazla kadın çatır çatır vergi ödüyoruz.işin garibi,namus meraklısı memleketten çıt çıkmıyor!belki bu gezi direnişleri bu halka yeniden onurlu olmayı hatırlatır???

Back
X