- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.232
- 498
- Konu Sahibi hayalimdekisen
-
Kesinlikle çok doğru.seni döven sana yalancı diyen adama koca demek inan KV ne katlanmaktan daha mı kolay? .ona katlanıyorsan anasına da katlanırsın.
bunun pasiflikle ilgisi yok.. bi realite var genel olarak.. koca adam gibi durup karisina sahip cikmiyosa, kadin ya bosanmak zorunda kaliyor ya da dayak yiyor, sindiriliyor, mutsuz oluyor.. yani oyle kocam korumadi ben tavrimi koydum da cok cok mutlu evliligim oldu diyen duymadim pek.. yapsa da kocasi yaninda durmadigi icin bagimsiz ama mutsuz bi evliligi oluyo.. net.. cunku kocasina karsi icindeki guven duygusu kiriliyor..Varın gelin siz hep kocanın insiyatifine kalmayın. Her konuda kocadan beklerseniz, siz nesiniz o zaman? Belli bir kişiliğiniz yok mu kendinizi ifade edecek.
Velev ki koca örnekteki gibi pasif o zaman kaderin ellerine mi bırakacaksınız kendinizi?
O zaman bu deveyi güdeceksin ya da bu diyardan gideceksin.bunun pasiflikle ilgisi yok.. bi realite var genel olarak.. koca adam gibi durup karisina sahip cikmiyosa, kadin ya bosanmak zorunda kaliyor ya da dayak yiyor, sindiriliyor, mutsuz oluyor.. yani oyle kocam korumadi ben tavrimi koydum da cok cok mutlu evliligim oldu diyen duymadim pek.. yapsa da kocasi yaninda durmadigi icin bagimsiz ama mutsuz bi evliligi oluyo.. net..
ben ne diyorum siz ne diyosunuz..O zaman bu deveyi güdeceksin ya da bu diyardan gideceksin.
Hangisi kolaysa seçersin.
Kesinlikle yaşamına yön verecek cinsten. Minicik bir pencereden bakılmaya devam ettiği sürece ancak iki ucu tercih meselesi olarak görür insanlar.ben ne diyorum siz ne diyosunuz..
verdiginiz akil icin cok tesekkurler, zira yasamima yon verecek cinsten
Başta bu kaynanalarla yüz göz oluyorsunuz
çok muhabbette tez ayrılık getiriyor
en başta mesafeli olmanız gerekir o zaman size bu kadar hakaret edemez
Kızma ama sonuca ulaştığın bir şey yok yine.Neyse hanımlar anlaşılan soruma cvp bulamayacağım.konuyu kapattıriyorum.pasif drgilim iki yuzlulerle ugrasmaktan yoruldum sikildim.is adamda bitermis.bizde biliyoruz bunu adam basitse korkak sa bu benim sucum mu ?? Bu kadn evime gelecrk nasl davranmaliyim diye sormak istedm.İs adam da biter bunda cok cok haklisinz.ama dediginiz gibi ADAMDA.burada ben suclu degilm.adam olamayan suclu.sagolun
Kızma ama sonuca ulaştığın bir şey yok yine.
Yine yeni bir konu olacak canını sıkacak.
Olay adamda ise bunun çözümü ne sence? Ya da olayın içinde 1. Derece oyuncu iken kafanda kurguladığın bir şeyler vardır herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?