Ben bıktım artık kaynana ile koca arasında kalmaktan.

seni döven sana yalancı diyen adama koca demek inan KV ne katlanmaktan daha mı kolay? .ona katlanıyorsan anasına da katlanırsın.
Kesinlikle çok doğru.

Kvalide en azından yeri gelir dış kapının dış mandalı olur. Kapını kapatıp girersin içeri.

Ama koca atsan atılmaz, satsan zaten şu tipte bir profile aklı olan alıcı çıkmaz..

bunun pasiflikle ilgisi yok.. bi realite var genel olarak.. koca adam gibi durup karisina sahip cikmiyosa, kadin ya bosanmak zorunda kaliyor ya da dayak yiyor, sindiriliyor, mutsuz oluyor.. yani oyle kocam korumadi ben tavrimi koydum da cok cok mutlu evliligim oldu diyen duymadim pek.. yapsa da kocasi yaninda durmadigi icin bagimsiz ama mutsuz bi evliligi oluyo.. net.. cunku kocasina karsi icindeki guven duygusu kiriliyor..

O zaman bu deveyi güdeceksin ya da bu diyardan gideceksin.

Hangisi kolaysa seçersin.

Bakım önemli tabiki ama daha lohusalıktan çıkmamış üstüne bebeği hasta olan hangi anne bakımı düşünür ki.
Kayınvaliden düşüncesizlik etmiş. Eşimin annesi deyip size gelmesini sineye çekeceksin ama mesafeni de koruyarak...

Sende böyle koca oldukça daha çok çekeceksin gibi hem onlardan hemde seni onlara bile isteye ezdiren kocadan.

[EE="BenIpek, post: 37828974, member: 180514"]Kesinlikle çok doğru.

Kvalide en azından yeri gelir dış kapının dış mandalı olur. Kapını kapatıp girersin içeri.

Ama koca atsan atılmaz, satsan zaten şu tipte bir profile aklı olan alıcı çıkmaz..[/QUOTE]

Eşim mak mühndisi.sorum sadece suydu.evi terk mi etsem.yoksa bu kadını tekrar tekrar misafr mi etsem.Ben bosanmak uzereyken beni ikna eden ayaklarıma kapanan yalvaran aglayan zaten esim.o yuzden suan iyiyiz.tatile gidecektk kendimizi toparlamaya.melek gibi suanda tabiri caizse.dayagi kaldiracak kadar saf pasif zateb kmse olamaz.suan hersey kadndan yana.ama artk bas edemiyorm yorgunm.

Neyse hanımlar anlaşılan soruma cvp bulamayacağım.konuyu kapattıriyorum.pasif drgilim iki yuzlulerle ugrasmaktan yoruldum sikildim.is adamda bitermis.bizde biliyoruz bunu adam basitse korkak sa bu benim sucum mu ?? Bu kadn evime gelecrk nasl davranmaliyim diye sormak istedm.İs adam da biter bunda cok cok haklisinz.ama dediginiz gibi ADAMDA.burada ben suclu degilm.adam olamayan suclu.sagolun

Başta bu kaynanalarla yüz göz oluyorsunuz
çok muhabbette tez ayrılık getiriyor
en başta mesafeli olmanız gerekir o zaman size bu kadar hakaret edemez

ulaşılamaz olman lazım, yeri geldiğinde lafını söylemen lazım(saygısızlık baabında değil) ki değerli olasın. Ama şuan kayınvaliden sana her şeyi çekinmeden söyleyecek durumda gibi. afedersin çok özür dileyerek söylüyorum, kibarca ağzına şaparsan,ayarı verirsen değerli olursun. çevremde çok var böyle. gelinin karşısında gıkını çıkaramayan kv ler

ha bi de eşini aracı yaparsan -ki anne ve eş arasında kalan bi eşten bahsediyorum, tahmin edemeyeceğimden daha korkunç- daha fazla dert sahibi olursun

İnsanlarda hiç vicdan kalmamış yazık ya yeni doğum yapmış bir anneye öyle davranılır mı? faydadan çok zararı dokunmuş.madem oğlunu çok seviyo düşkün ozaman torununun yanında niye kalamamış hemen kaçar gibi gitmiş.sonuçta o çok düşkün olduğu oğlunun evladı

Kızma ama sonuca ulaştığın bir şey yok yine.

Yine yeni bir konu olacak canını sıkacak.

Olay adamda ise bunun çözümü ne sence? Ya da olayın içinde 1. Derece oyuncu iken kafanda kurguladığın bir şeyler vardır herhalde.

Yok tabi.atsan atılmaz satsan satılmaz.ne yapayım anneni reddet mi diyeyim.drdiginiz gibi is adamda bitiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…