Ben bıktım bu sünepe kocadan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oyle denmiyo işte. Benim sümsük kocam anlamiyo ama uyaniklik yapiyolar. Annenizin bilegi agriyo. Ee gelirsiniz bize yardim ederseniz. E tamam. Sizin etleri e aradan cikaririz. Sünepe koca da he tamam oldu diyiverdi. O an gidip hayir diyemedim muhabbete dalip. Her zaman her seyi soyleyemiyosun. Eve geldik etler eve gelecek dedim baksriz diyo bana hala sumsuk sunepe. Deli oluyorum bunun sunepeligine. Disarda erkek anasinin babasinin yaninda sumsuk.
Peki bu bayram ne yapacaksiniz

Şu an çok sinirlisiniz, korktum bi şey yazmaya 🤭 Evli değilim, bilemem ama tepkiyi, insanların yüzüne ve o an vermek gerekiyor bence kendi kendimizi yiyeceğimize. Koca da değişmez bence. Buradaki kadınların paylaşımınlardan bunu anladım. Sabır diliyorum 💕

Şu an çok sinirlisiniz, korktum bi şey yazmaya 🤭 Evli değilim, bilemem ama tepkiyi, insanların yüzüne ve o an vermek gerekiyor bence kendi kendimizi yiyeceğimize. Koca da değişmez bence. Buradaki kadınların paylaşımınlardan bunu anladım. Sabır diliyorum 💕
Evlendiginde anlarsin o tepkiler oyle aninda verildiginde basina neler geliyo diye. Ben de insanin yuzune konusurdum evlenmeden once. Ama evlenince sumsuk de kocan olunca olmuyo

Yine bir boşa heder olan kurban hayvanı meselesi.
Tek bir kişinin bile aklında soru işareti veya gönülsüzlük varsa boşuna kesilmiş oluyor o hayvan,yazık günah canına,kasaplar et dolu madem alınsın oradan dağıtılsın.
Oyle zaten. Gercekten oyle. Karnim burnumda hamileyim ve yemin ederim ilk 3 ay yasadigim stresle simdi yasadigim ofke arasinda hic fark yok. Hepsi de ayni insanlar yuzunden. Kurbani gectim karnimdaki cocuga da yazik ya.

Yine bir boşa heder olan kurban hayvanı meselesi.
Tek bir kişinin bile aklında soru işareti veya gönülsüzlük varsa boşuna kesilmiş oluyor o hayvan,yazık günah canına,kasaplar et dolu madem alınsın oradan dağıtılsın.
Kurban eti olmaktan çıkar gönülsüz kesilen et.

Evlendiginde anlarsin o tepkiler oyle aninda verildiginde basina neler geliyo diye. Ben de insanin yuzune konusurdum evlenmeden once. Ama evlenince sumsuk de kocan olunca olmuyo
Niye olmasın ya? Hani adam sümsük ya hani siz çok iyisiniz ya, çatır çatır olur valla.

Anne, baba kuzusu. Sozlerinden cikamaz asla. Bi duruşu bile yok karşılarında. İnsani cildirtir. Bana uyaniklik yapmaya kalktiklarinda kayinpederle kayinvalide hepten deliriyorum. Birkac gun once diyo ki ananizin bilegi agriyo beraber keseriz. Biseyi de yok. Agriyosa da birkac gune gecmeyecek mi ? Ben istemiyorum orda kesmek. Etleri yediler bitirdiler gecen bayram. Mecbur kasaptan aldik. Bizimkinden verelim bile demediler. Gelirsiniz yeriz oldu. Ben kendi misafirlerime et cikarmak icin para odedim. Yine ayni seyi yasatacaklar bana.
Dik durup kararlı duracaksınız herşeye evet demeyeceksiniz, eşinize ve ailesine gereken cevabı verip sınır koyacaksınız, yoksa bu ömür geçmez...

Dik durup kararlı duracaksınız herşeye evet demeyeceksiniz, eşinize ve ailesine gereken cevabı verip sınır koyacaksınız, yoksa bu ömür geçmez...
Yahu birbirimize girdik. Kac ay konusmadik. Azicik muhatap ol yine ayni terane. Ama benim kocamda kabahat. Benim kocam sumsuk ve sunepe. Bu degismeyecek. Asla degismeyecek

Off kolay yikilsin gitsin kolay kurulmuyosa. Valla kimsenin arkasindan aglayamam. Bana bikkinlik geldi sumsuk kocadan iki yuzlu kayinvalideden.
Olan olmuş biten bitmiş.Tamam sinir bozucu birşey.Bu saatten sonra size verdikleri değer kadar değer verirsiniz.Belli edersiniz kendi ailenize daha çok düşersiniz ben öyle yaparım anlarlar tavrinizdan.Dayak şiddet aldatma kumar içki yoksa evliliğinizi koruyun bebek de varmış yazık değil mi ?

Off nolur bos yapmayin. Erkek sevici gormek istemiyorum su an. Elestirmek icin yazmayin suraya valla kavga edecek durumda degilim.
Ne anlatıyorsun ablam sen? Senden ala erkek sevici mi olur? O sünepe adam seni paspasa oturttu süper dadı gibi, şimdi kuzu kuzu anasına et doğramaya gideceksin. Bana erkek sevici diyene bak.

Olan olmuş biten bitmiş.Tamam sinir bozucu birşey.Bu saatten sonra size verdikleri değer kadar değer verirsiniz.Belli edersiniz kendi ailenize daha çok düşersiniz ben öyle yaparım anlarlar tavrinizdan.Dayak şiddet aldatma kumar içki yoksa evliliğinizi koruyun bebek de varmış yazık değil mi ?
Mutsuzluk da var ama. Buldun da bunama olmuyo o.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X