Gercek hayatta insanları kırmamak adina gelip burada insanlara ters ters cevaplar veremezsiniz ama. "Bu yonunden baksak mi" gibi ergen ergen çemkirmeyin bana. Üslupsuzsunuz! Sünepe dediğiniz adamin birakin yüzüne bakmayı, çok özür dilerim koynuna giriyorsunuz, ben esim hakkında beni sinirlendirdiginde icimden kotu birsey düşünsem gidip itiraf edip özür diliyorum ki düşündüğüm şeyler "gıcık" falan. Derler ki iğneyi kendine çuvaldızı başkasına; konu sizin ters cevaplariniz yüzünden çığ gibi büyüdü.
Durumunuz varsa almayıverin kurban etinden evinize, takribi 7 senelik evliyim, her sene esime bu sene löseve bagislasak olmaz mi diyorum, istersen oraya da bagislayalim ama memleketteki kurbana karışmam diyor. Benim eşim sünepe değil ama atasına saygılı gözüyle bakıyorum. Fakir bulmaksa olay memlekette de gayet güzel dağıtılıyor, bir kere bile bana az geldi, gelmedi, fazla geldi, yok bana orasını verdiniz, burasını verdiniz demedim, demem de, durumum var istersem gider marketten alirim, yeter ki ihtiyaç sahiplerinin işi görülsün.
Benden size hemcins tavsiyesi, bu üslupla hayatinizdaki kisiyi kendinizden soğutursunuz, 3-5 sene sonra aldatılınca ağlamayın, aldatılmasaniz bile sürekli mutsuz, ruhsuz, huzursuz bir evde yaşarsınız ki ne beti ne bereketi olur o evin.