Ben bıktım bu sünepe kocadan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Willy eşi şiddet dahi uygulamış buna ne diyeceksin , aaa gayet normal her erkek eşini döver falan mı 😅 Resmen bilerek saçma sapan yorum yapıyorsun
O zaman boşansın sünepe diyerek arkasından bide çocuk yaparak ne olmasını bekliyor bide bu kadın nasıl banlanmiyor yok boş yapma yok bilmem ne herkese her istediğini rahatça yazıyor

Çok tatlısınız ya 🤭🤭 inşallah hallolur sıkıntınız ama ifade ediş biçiminiz çok sempatik geldi 😂
Hayır ben komik buldum sünepe falan diye kocayı gömüşünü bir et meselesinden ve sempatik geldi sizler bunun neyini beğenmediniz arkadaşlar gerçekten merak ettim 😂
Bayuya Bayuya
halacocuksun halacocuksun
Artemisial Artemisial
Monoceto Monoceto
Rica ediyorum beğenmedim butonu var özgürüz duyarı kasmayın zaten basmışsınız bir şey dediğim yok sadece nedenini merak ettim 😂😂

O zaman boşansın sünepe diyerek arkasından bide çocuk yaparak ne olmasını bekliyor bide bu kadın nasıl banlanmiyor yok boş yapma yok bilmem ne herkese her istediğini rahatça yazıyor
Herkes her seyi yaziyor ben yazinca ban. Tahrik etmek cok kolay tabi. Cidden ✋

Hayır ben komik buldum sünepe falan diye kocayı gömüşünü bir et meselesinden ve sempatik geldi sizler bunun neyini beğenmediniz arkadaşlar gerçekten merak ettim 😂
Bayuya Bayuya
Artemisial Artemisial
Monoceto Monoceto
Rica ediyorum beğenmedim butonu var özgürüz duyarı kasmayın zaten basmışsınız bir şey dediğim yok sadece nedenini merak ettim 😂😂
Bilmem konuma herkesi etiketlemen de komik ve sevimli geldi. Ne ksdar deger veriyosunuz bana ya tesekkur ederim. İyi ki varsiniz ❤️

şuan hamilesiniz,allahın izniyle doğuracaksınız lohusa olacaksınız inanın duygular hamilelikten bin kat daha yoğun oluyor lohusalıkda işte ozaman eşiniz ve yaptıkları daha çok gözünüze batacak,daha çok can sıkacak.bence valizinizi şimdiden toplayıp baba evine dönün yoksa sizi çok zor ve yıpratıcı günler bekliyor.allah korusun sütünüz kesilir bebeğinizi emziremeyebilirsiniz bile inanın deymez bu koca için
Oyle zaten cok sinirlerim bozuluyo artik ayni mevzulardan. Hakkimi da helal etmiyorum cidden

Madem kocandan mutsuzsun kocanla konuş, terapiye gidin duzelmiyorsa ya boşanacaksın ya da kabul edeceksin. Senin sinirli olman burdaki kadınlara saygısızlık yapıp ters ters cevap verme hakkını vermiyor sana. İletişim problemin var gibi
Evet kesinlikle iletisim problemim var. Terapiye gittim. Esim gelmedi maalesef zorladim o kadar ama.

Süt dökmüş kedi mi? Kaynanasına ben gelmiyorum diyemeyen kişi ya da kocasına hop diyemeyen kişi burda millete hakaret ediyor ne ayıp. Sünepe dediğiniz adamdan haldır haldır çocuk yapmışsınız bi de lafa gelince hep böyleydi.
Ayip etmisim ofkeyle yazmisim. Belirttim de zaten. Aglaya aglaya yaziyodum. Sakinlesince zaten cevaplarim da normallesti.

Ee burda herkese atar yaptınız sonuç? Yarın gidiyor musunuz etleri doğramaya? Gidecekseniz buradakilere de böyle ayar vermeyin o ayarı yapabiliyorsanız bahane bulmadan kocanıza verin
Offf konu et de degil. Esya muamelesi gormem. Dalga gecer gibi yazip tahrik ediyosunuz sonra laf yiyince ben laf yedim oluyo.

Ama konu et gibi yazdınız aslında. Ben öyle anladım yani, sanki oraya gitcez de etimizi alcaklar gibisinden.
Konu et gibi gorunuyo ama bikkinlik gecirmem konu. Banane yoksa butun eti alsinlar. Aptal yerine konmus gibi hissediyorum ben. Tum derdim bu

Offf konu et de degil. Esya muamelesi gormem. Dalga gecer gibi yazip tahrik ediyosunuz sonra laf yiyince ben laf yedim oluyo.
Konu et değilse ne? Etimizi yiyecekler bize vermeyeceklerdi konunuz? Şimdi mecbur gidecek olunca konu o da değil oldu. E konu o değil bu değil kocanızla mutluluklar. Sorunları böyle üstünden atlayıp çözmeyecekseniz millete de kocanızı kötülemeyin, kayınvalidenizle de anlaşmaya bakın madem

Bayuya Bayuya
Artemisial Artemisial
Monoceto Monoceto

Sünepenin karısı desek keyifli gelir mi acaba konu sahibine. Bana gelmezdi. Bir de kocasını/karısını aşağılayan insanlar gözümde çok küçük oluyor. Ondan sanırım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X