Ben biliyordum niyetini :(

Bileciklih

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2016
21
2
86
Merhaba kızlar, kendimi çok kötü hissediyorum. 3 yıldır birlikteyiz. İlk ilişkiye başladığımızda bir insanı tanımak benim için 1 ay yeterli derdi. 3 yıl oldu hala evlilik konusu açılmadı. Ben 21 yaşındayım, o 27 yaşında. 3-4 aydır şüpheleniyorum. Telefonunu çok uzak tutuyor benden. Normalde telefonunu elime alıp bakmam. Ama dün dayanamadım. İnstagramdan bir kız mesaj atmış mesaj kutusuna baktığımda bir çok kızla mesajlaştığını gördüm. Bir de abaza gibi bir sürü kıza mrb yazmış. Çoğu cevap vermemiş ama gözü dışarda maymunun. Ona belli etmedim. Ama onu kesmek istiyorum. Ne demek bu ya 3 yıl oldu o hala uçkurunun peşinde. Ben ona herşeyimi verdim(!) ne yapmalıyım ablalarım ??? Tecrübenize ihtiyacım var :( aileme de bahsetmiştim ondan. Dün utandım yüzlerine bakamadım çok kötüyüm. Yardım edin :(

Birak kurtul
.sonra daha cok uzulursun. Sen hayatindayken farkli heyecanlar ariyor. Evlilik biseyi degistirmez.
Sen onu adam edemezsin.
Adam olan biriyle evlenirsin insallah :KK39:

3 seneni vermişken hazır tüm hayatımıda veriyim mi diyosun yani? Yaşın 21, üç sene verdim beş sene verdim hesaplarına girmeye gerek var mı? Ona vermeseydin 3 senede atom parçalamicaktın neticede.

Çok haklısın aynısını düşünüyorum ama içim kan ağlıyor onu çok seviyorum ama sevgim nefrete dönüşüyor. Acı çeksin istiyorum :(

Merhaba kızlar, kendimi çok kötü hissediyorum. 3 yıldır birlikteyiz. İlk ilişkiye başladığımızda bir insanı tanımak benim için 1 ay yeterli derdi. 3 yıl oldu hala evlilik konusu açılmadı. Ben 21 yaşındayım, o 27 yaşında. 3-4 aydır şüpheleniyorum. Telefonunu çok uzak tutuyor benden. Normalde telefonunu elime alıp bakmam. Ama dün dayanamadım. İnstagramdan bir kız mesaj atmış mesaj kutusuna baktığımda bir çok kızla mesajlaştığını gördüm. Bir de abaza gibi bir sürü kıza mrb yazmış. Çoğu cevap vermemiş ama gözü dışarda maymunun. Ona belli etmedim. Ama onu kesmek istiyorum. Ne demek bu ya 3 yıl oldu o hala uçkurunun peşinde. Ben ona herşeyimi verdim(!) ne yapmalıyım ablalarım ??? Tecrübenize ihtiyacım var :KK43: aileme de bahsetmiştim ondan. Dün utandım yüzlerine bakamadım çok kötüyüm. Yardım edin :KK43:

Her şeyimi verdim derken?

Bence sen bu maymuna herseyini(!) vermeye devam et.

Bu zamanda 3 senelik sevgili kolay bulunmuyo ablam bacim:KK53:

Hee bak bi de bu konuya biraz daha hareket kat, bu saatte iyi gider, hamile olabilirim diyebilirsin meselaa, bana vurdu da olabilir, ne biliim bul iste biseyler.

Anladım Ne demek istediğini. :/

Daha 21 yasindasin önünde upuzun bi hayat var .
Neleri çıkar karşına .
Evlilik için zaten yasin küçük bence .

Dünyada tek erkek o değil ki , hadi onunla evlendin diyelim, ya sonra , sana bağlı kalacağını mı sanıyorsun , onu sana bağlayan tek şey nikâh cüzdanı ve gerisi de hikâye olur , yolun başındasın iyi düşün :KK43:

Back
X