Ben biliyordum niyetini :(

Of valla ben bu yeni neslin aşk, sevgi kavramlarına ne anlam yüklediklerini anlamıyorum. 3 senemi verdim, çok zor günler atlattık, birbirimize destek olduk, hayatımın anlamı, yaşama sebebim bla bla bla. Yahu kaç senelik hayatınız oldu, ne yaşadınız da konuşuyorsunuz? Melankolik ergen seni :KK4:

Aaa çok güzel :) teşekkür ederim yorumun için mantıklı da söylediğin diğer herkes gibi şuan sadece duygularımla savaşıyorum bu sebeple kafam bulanık. Kesip atamıyorum :KK43:
Cnm evlenince uzulmektense simdi yuzlesmn daha iyi simdi ayrilirsin uzulursun unutursun ama evlenince ayrilirsin adin dul olur bak ayrildi olur daha cok uzulur kahrolursun yol yakindaykn don cnm

Birde 13 yıl 23 yıl verdiğini düşün.Çocukların olduğunu düşün.Şu an çok gençsin hiç birşey için geç kalmış değilsin.Yürü git önüne bak.Üstelik kendi aranıyor gelip kimse musallat olmuyor.O öyle gider yazık etme hayatına.

Of valla ben bu yeni neslin aşk, sevgi kavramlarına ne anlam yüklediklerini anlamıyorum. 3 senemi verdim, çok zor günler atlattık, birbirimize destek olduk, hayatımın anlamı, yaşama sebebim bla bla bla. Yahu kaç senelik hayatınız oldu, ne yaşadınız da konuşuyorsunuz? Melankolik ergen seni :KK4:

Herkesim yaşantı, ilişki anlayışı farklıdır. Fikrinize saygı duyuyorum. Ama dert yarıştırmak niyetinde değilim. İçimi dökmek istedim yalnızca "Ne yaşadınız da ne konuşuyorsunuz" gibi cümleler çok kırıcı ve yargılayıcı yorum yapabilir fikir suna bilirsiniz ama beni yargılayamazsınız. Yine de yorumunuz için teşekkür ederim

Birde 13 yıl 23 yıl verdiğini düşün.Çocukların olduğunu düşün.Şu an çok gençsin hiç birşey için geç kalmış değilsin.Yürü git önüne bak.Üstelik kendi aranıyor gelip kimse musallat olmuyor.O öyle gider yazık etme hayatına.

Haklısınız ama Nasıl bırakıp arkama bakmadan gidicem? Kalbim hala onun pozitif yanlarını çıkarmaya çalışıyor. Pozitif yönlerini görüp onu affetmemi istiyor. :(

Herkesim yaşantı, ilişki anlayışı farklıdır. Fikrinize saygı duyuyorum. Ama dert yarıştırmak niyetinde değilim. İçimi dökmek istedim yalnızca "Ne yaşadınız da ne konuşuyorsunuz" gibi cümleler çok kırıcı ve yargılayıcı yorum yapabilir fikir suna bilirsiniz ama beni yargılayamazsınız. Yine de yorumunuz için teşekkür ederim
O kadar alındıysan teşekkür etme tatlım. Aşağılamak için değil gençliğine vurgu yapmak için kullandım o cümleyi. Ve son abla tavsiyesi; lütfen sevgiline de bana olduğu kadar net çiz sınırlarını, olur mu güzelim :KK39:

O kadar alındıysan teşekkür etme tatlım. Aşağılamak için değil gençliğine vurgu yapmak için kullandım o cümleyi. Ve son abla tavsiyesi; lütfen sevgiline de bana olduğu kadar net çiz sınırlarını, olur mu güzelim :KK39:

Size karşı duygum olmadığı için mantıklı yaklaşabiliyorum. Ona karşı aklımı kullanabilsem emin olun buraya yazmaya bile gerek duymazdım.

Hemen ayril hic acima.aciyacaksan kendine aci kendini kayir.bi de aileme mahcup oldum diyorsun ne mahcup olacaksin sen bisey yapmadinki.birilerine bi şekilde tabiki yillarini vereceksin,devamli sevgilimi degistireceksin.ayrilma ihtimalin adamin fos cikma ihtimali hep var ki.bunu bilmen lazim.iste bu yüzden önce kendine değer vermen lazim.öyle her seye tamam dememek lazim

Bileciklih, biz sana tavsiyelerimizi sunduk, ama ne yapacağını ve onun tepkisini merak ettim gerçekten, çekip gitme buralardan, sonucu bildir lütfen, tabi senin için sorun olmazsa..

Haklısınız ama Nasıl bırakıp arkama bakmadan gidicem? Kalbim hala onun pozitif yanlarını çıkarmaya çalışıyor. Pozitif yönlerini görüp onu affetmemi istiyor. :KK43:

Bu affedilecek birşey değil.Kişilik zafiyeti.Şu an yaşadığın kararsızlık çok daha zor.Çok değil 1 ay sonra arkana baktığında kurtulduğun için şükredeceksin.^3 yıldır evliliği ağzına almayan birinden bahsediyorsun üstelik

Kac kisiye mrb yazmis. Konustuklarida vardir illaki. Sokakta laf attigida, bulustuguda... Uzar gider bu. Bence sen uzatma bosver. Hazir evlilik konusuda acilmamisken kac kurtar kendini.

3 sene için bir ömrü mü ziyan ediceksin. Ayrıl.

sen dersini aldin çünkü evlilk öncesi şeyleri.. bu bir imtihandir...
sevgilin adam gibi adam degil.. daha farklı heyecan peşinde.. sen neyin peşindesin ki?
çevrede dünyada erkek mi yok..

ben yerinde olsam 3 yıl olmuş boyle davranan birine 1 günümü bile vermem ...

Back
X