• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben bir hicimm

Okadar doluyum ki aglamak istiyorum.degistiremediklerime nokta koyamadiklarima mecbur olmak beni hergun olduruyor.konumu bilenler bilir aldatiliyorum ekonomik ozgurluk yok ,cocuklarim hayata atilma donemi piril pirillar cok sukur.biraz sabredip hayatima yon vermek istedim belediyenin kurslarina yazildim sertifika aldim onumde bir set.beni cok mutlu eden bir hobim oldu koroya girdim hizla ilerledim solo olarak bile ciktim ..dunyami zindan etti beni kopardi ordan kimin umurundasin sen dedi kiminn?kimin umurundayim bir hicim ben ve dun yine icimi acitti yurt disina gidecek butun giysilerini yikadim utuledim hazir.valize koymadim sen koy dedim giysileri yikamadigimi iddia etti yikansn seyleri tekrar yikadim.ALlahim sadece senin rizan icin sabrediyorum .sabah gitti aksam aramis kizimla konusuyordum telefon mesgul kimle konusuyon bu saatte . suratina haykirmak yeter deyip yok olmak istedim .ama yapamadim cunku ben bir hicim .beni mutlu eden herseyi yok ediyor bogazimda bir dugum.tek basima dik duramiyorum icimdeki guluslerimi aldi .bana dua edin caresizlik ne yapacagini bilememe bilipte babama bisey olur korkusu cok cok zor.....

Kendinize değer verin lütfen !
Ne demek hiçim aslında karşındaki hala nikahında olduğunuz kişi kocaman bir HİÇÇÇÇ !

Okadar doluyum ki aglamak istiyorum.degistiremediklerime nokta koyamadiklarima mecbur olmak beni hergun olduruyor.konumu bilenler bilir aldatiliyorum ekonomik ozgurluk yok ,cocuklarim hayata atilma donemi piril pirillar cok sukur.biraz sabredip hayatima yon vermek istedim belediyenin kurslarina yazildim sertifika aldim onumde bir set.beni cok mutlu eden bir hobim oldu koroya girdim hizla ilerledim solo olarak bile ciktim ..dunyami zindan etti beni kopardi ordan kimin umurundasin sen dedi kiminn?kimin umurundayim bir hicim ben ve dun yine icimi acitti yurt disina gidecek butun giysilerini yikadim utuledim hazir.valize koymadim sen koy dedim giysileri yikamadigimi iddia etti yikansn seyleri tekrar yikadim.ALlahim sadece senin rizan icin sabrediyorum .sabah gitti aksam aramis kizimla konusuyordum telefon mesgul kimle konusuyon bu saatte . suratina haykirmak yeter deyip yok olmak istedim .ama yapamadim cunku ben bir hicim .beni mutlu eden herseyi yok ediyor bogazimda bir dugum.tek basima dik duramiyorum icimdeki guluslerimi aldi .bana dua edin caresizlik ne yapacagini bilememe bilipte babama bisey olur korkusu cok cok zor.....

suç bastırıyor

bu dünyada olman nefes alman senin hiç olmadığınızın kanıtı..yerde biten otun bile bir sebebi varken senin bizim yaşamamızında bir sebebi var..babana acil şifalar diliyorum..ama inan bu şekilde mutsuz olman onu daha çok üzer..boşanmaktan başka çaren yok..ailen arkandaysa hemen boşan..Allah yardımcın olsun..

Babanızın rahatsızlığı ne?
Burada kaç konuda daha görüyorum annem/babam hasta çok üzülürler bir şey olur korkularını.
Siz de annesiniz Allah korusun evladınızın kötü olduğunu öğrenseniz daha güçlü olmaz mısınız onun için? Çocuğuna değer veren ebeveynler sandığımızdan daha güçlüdür.
Özgüvensiz bir asalağın sizi daha fazla ezmesine izin vermeyin.

Adi şerefsiz, iki kuruşluk adamlığı olmayan şahıs, senin gibi hünerli, hayattan zevk almasını bilen kadını bile bir hiç olduğuna inandırmışki sen ona mecbur hisset, bir tek onunla var olduğunu san.

Ee tabi, sen kendi değerini bilsen, ruhunun nefes almasını istesen, bu pisliğe 5 dk'a katlanır mısın? Kim onun kahrını çeker, hizmetini görür başka seçeneği olmadığına inanmazsa?

sn bir hiç değilsin bunu aklından çıkar o sana böyle hissettirerek kendi acizliğini gösteiyor sen değerlisin hem de çok bunu untma pırıl pırıl dediğin çocukların senin sayende öyleler o herif için değil kendin ve çocukların için iyi olacaksın olmak zorundasın başka bir sen daha yok hemen toparlan ve dimdik ayağa kalk

Resmen adam sana psikolojik şiddet uyguluyo senin kendi ayaklarının üzerinde durmandan ve hobilerinin olmasindan rahatsız olmuş pislik adam sen kesinlikle bir hiç değilsin bütün kadınlar gibi sende çok çok degerlisin

Back
X