Okadar doluyum ki aglamak istiyorum.degistiremediklerime nokta koyamadiklarima mecbur olmak beni hergun olduruyor.konumu bilenler bilir aldatiliyorum ekonomik ozgurluk yok ,cocuklarim hayata atilma donemi piril pirillar cok sukur.biraz sabredip hayatima yon vermek istedim belediyenin kurslarina yazildim sertifika aldim onumde bir set.beni cok mutlu eden bir hobim oldu koroya girdim hizla ilerledim solo olarak bile ciktim ..dunyami zindan etti beni kopardi ordan kimin umurundasin sen dedi kiminn?kimin umurundayim bir hicim ben ve dun yine icimi acitti yurt disina gidecek butun giysilerini yikadim utuledim hazir.valize koymadim sen koy dedim giysileri yikamadigimi iddia etti yikansn seyleri tekrar yikadim.ALlahim sadece senin rizan icin sabrediyorum .sabah gitti aksam aramis kizimla konusuyordum telefon mesgul kimle konusuyon bu saatte . suratina haykirmak yeter deyip yok olmak istedim .ama yapamadim cunku ben bir hicim .beni mutlu eden herseyi yok ediyor bogazimda bir dugum.tek basima dik duramiyorum icimdeki guluslerimi aldi .bana dua edin caresizlik ne yapacagini bilememe bilipte babama bisey olur korkusu cok cok zor.....
Kendinize değer verin lütfen !
Ne demek hiçim aslında karşındaki hala nikahında olduğunuz kişi kocaman bir HİÇÇÇÇ !