• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben bir iliski istemiyorum onunla.. ama.... :(

Misri

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2013
68
1
28
Hollanda
Merhaba herkese,

Sizinle birsey danismak istiyorum.. Ben 25 yasindayim ve yaklasik 3-4 aydir biriyle gorusuyorum. O issiz, univ. maleself bitirmemis, evde oturuyor. Ara sira boya isine gidiyor okadar. Ama yalniz yasiyor. Ben ise, hemen hemen univ. bitirmis (1 ay kaldi bitirmeme), buyuk bir ilac firmasinda saglik projelerle ugrasiyorum, haftada 30-40 saat çalisiyorum.
Simdi bu cocuk beni ilk gordugunden beri, hoslanmis. Çok dürüstçe yaklasti bana, bana diyor, seninle güzel birsey yasamak istiyorum. Ama ben ilk basta çok kizdim, nasil böyle birsey düsünürsün, dedim, benden özür dillemelisin, beni ne sandin falan. Oda, dürüstçe, ben hissetigim seyle ilgili nasil özür dillerim, böyle birsey olmaz dedi. Ne ise, bir kaç gün konusmadik, ama son zamanlarda, hemen hemen hergun geç saatlere kadar yazisiyoruz. Ben ona sürekli hatirlatiyorum, bir iliski istemedigimi, aslinda o konuyu hic acmiyor, ben açiyorum. Çünkü benimle ilgili yalnis düsünsümesini istemiyorum. Bana diyor herseyin zamanin akisina birak. Ama ben istemedigimi gercekten eminim, fakat onada fena baglanmissim. Yani birgün konusmasam, sanki bir yanim eksikmis gibi. Çok kötü aslinda.. Istemedigim halde, baglandim. Onada söyledim.. Diyor birsey olmaz. Ama nasil birsey olmaz, gün gelecek, kopmak benim icin cok zor olacak.

Simdi diyeceksiniz, madem bukadar durust, ve iyi neden istemiyorsun. Konu su, onun icin para çok önemli, tabiki bunu göstermiyor fazla, ama mesela herseyin fiyatini soruyor, bir dogum gününe gidecekti, ama birsey alamadigi icin gitmedi. Ben birsey aldigimda, ilk önce fiyatini sorar. Biz yemek yedik beraber, sirf masraf olmasin diye, yemek yemedi o, bir çorba ismarladim, ve ben ödedim. Ve ben ise, benim hayatimda paranin hic bir zaman anlami olmadi. Yani, eger varsa, iyi, eger yoksa, pek fark etmez. Ama bilmiyorum, acaba onun cok parasi olmadigi icin mi öyle.. ?
Ha birde hic yakisikli degil, ama bunun fazla önemi yok benim icin.

Ne yapayim kizlar.. Beni simdiden dinlediginiz icin cok tesekkür ederim. Durumu hic kimse ile paylasmak istemiyroum, ne aile cevremede neden arkadas cevreme. Cunku nisanlimdan yeni ayrildim (8 ay oldu). Onun icin, birde ciddi dusunmedigim icin.

Aslinda ben bu cocuktan kopmak istiyorum, ama yapamiyorum, bana biraz destek/yardimci olurmusunuz :(

Selam ve sevgilerimle.

Kalbinin sesini dinle dicem ama mantikda vr bu hayattaa. Sen maasli bir iste calisiyorsun. O su an işsiz diyosun. Şmdi sorun olmasa da ileri de sorun olur. Seninle olmasa da ailenle olur. Evllk asamasinda olur. İnan parasiz hicbise olmaz. Bzm durumuz allaha sukur iyi. Bebegmz olmadan once esimin maasi yetiyordu. Ama smdi bebegn mamasi bezi yetisemior.

Belki ilgi beklediğin bir dönemdesin ve onun ilgisi senin hoşuna gidiyor, olan sadece bu. Eğer ciddi düşünmüyorsan uzatmadan ipleri kopart bence. Mantıklı olan bu gibi geldi. Çünkü zamanla daha da yakın olmanız kaçınılmaz olacak.

Merhaba herkese,

Sizinle birsey danismak istiyorum.. Ben 25 yasindayim ve yaklasik 3-4 aydir biriyle gorusuyorum. O issiz, univ. maleself bitirmemis, evde oturuyor. Ara sira boya isine gidiyor okadar. Ama yalniz yasiyor. Ben ise, hemen hemen univ. bitirmis (1 ay kaldi bitirmeme), buyuk bir ilac firmasinda saglik projelerle ugrasiyorum, haftada 30-40 saat çalisiyorum.
Simdi bu cocuk beni ilk gordugunden beri, hoslanmis. Çok dürüstçe yaklasti bana, bana diyor, seninle güzel birsey yasamak istiyorum. Ama ben ilk basta çok kizdim, nasil böyle birsey düsünürsün, dedim, benden özür dillemelisin, beni ne sandin falan. Oda, dürüstçe, ben hissetigim seyle ilgili nasil özür dillerim, böyle birsey olmaz dedi. Ne ise, bir kaç gün konusmadik, ama son zamanlarda, hemen hemen hergun geç saatlere kadar yazisiyoruz. Ben ona sürekli hatirlatiyorum, bir iliski istemedigimi, aslinda o konuyu hic acmiyor, ben açiyorum. Çünkü benimle ilgili yalnis düsünsümesini istemiyorum. Bana diyor herseyin zamanin akisina birak. Ama ben istemedigimi gercekten eminim, fakat onada fena baglanmissim. Yani birgün konusmasam, sanki bir yanim eksikmis gibi. Çok kötü aslinda.. Istemedigim halde, baglandim. Onada söyledim.. Diyor birsey olmaz. Ama nasil birsey olmaz, gün gelecek, kopmak benim icin cok zor olacak.

Simdi diyeceksiniz, madem bukadar durust, ve iyi neden istemiyorsun. Konu su, onun icin para çok önemli, tabiki bunu göstermiyor fazla, ama mesela herseyin fiyatini soruyor, bir dogum gününe gidecekti, ama birsey alamadigi icin gitmedi. Ben birsey aldigimda, ilk önce fiyatini sorar. Biz yemek yedik beraber, sirf masraf olmasin diye, yemek yemedi o, bir çorba ismarladim, ve ben ödedim. Ve ben ise, benim hayatimda paranin hic bir zaman anlami olmadi. Yani, eger varsa, iyi, eger yoksa, pek fark etmez. Ama bilmiyorum, acaba onun cok parasi olmadigi icin mi öyle.. ?
Ha birde hic yakisikli degil, ama bunun fazla önemi yok benim icin.

Ne yapayim kizlar.. Beni simdiden dinlediginiz icin cok tesekkür ederim. Durumu hic kimse ile paylasmak istemiyroum, ne aile cevremede neden arkadas cevreme. Cunku nisanlimdan yeni ayrildim (8 ay oldu). Onun icin, birde ciddi dusunmedigim icin.

Aslinda ben bu cocuktan kopmak istiyorum, ama yapamiyorum, bana biraz destek/yardimci olurmusunuz :(

Selam ve sevgilerimle.

canım merhaba,

acaba nişanlından ayrılmanın (ne sebeple olursa olsun) verdiği boşluktan dolayı böyle bir şey olabilir mi? hani senden hoşlandığını söylemesi, uzun süre mesajlaşmanız falan .. bence konuşmamalısın.sonrasında bağlanabilirsin ve bu senin için çok daha zor olur

bu kadar paracı olması ve bu yaşında çalışmaması düşündürücü aslında..
ona karşı birşey hissettmiyor,sadece konuşmaktan hoşlanıyor ve buna bağımlı olduğunu düşünüyorsan bence bırkaç gün görüşme..
önceleri biraz zor gelse de alışırsın bu duruma,anladığım kadarıyla zaten mantıklı bir kızsın,mantıklı bir karar ver ne istiyorsan onu biran önce hayata geçir...

Şunu bılır şunu soylerım .....

para en buyuk etken ....

sımdı herkess onemlı olan durustlugu felan dıyecek evet durust olması cok onemlısı sevmesı sayması...

ama adam vasıfsız eleman ömrün boyunca onu evde oturtup paranı yedırtmeye gonlun el verecekse ( kı adam evde oturmaya alısmıs ) ee durustte tamam de

ama hıcbır mantalıteye sıgmayan bır durum kendını yakma derim :34:

bir çok insan üzgün olduğu birisinden ayrıldığı zamanlarda böyle akla yatkın olmayan insanlarla görüşmüştür. kimi durumu erken farkeder kendine uygun birini bulur kimi de devam edip tabiri caizse hayatını yakar

ne gerek var şimdi böyle biriylee görüşmenize belli ki onunla hayatı bile yaşayamayacaksınız. daha ilk yemekte bile parayı bu kadar takan adamla zor..

gerçekten 1 hafta hiç konuşmazsan konuşma isteğin gider böylelikle başını yakmamş olursun . bence en teklikeli birliktelikler ayrılık sonrası başlayanlar oluyor ilgi insanın gözünü kör ediyor sonra bi bakmışsın yanında ömür boyu hayalini kurmadığın bi adam

Kalbinin sesini dinle dicem ama mantikda vr bu hayattaa. Sen maasli bir iste calisiyorsun. O su an işsiz diyosun. Şmdi sorun olmasa da ileri de sorun olur. Seninle olmasa da ailenle olur. Evllk asamasinda olur. İnan parasiz hicbise olmaz. Bzm durumuz allaha sukur iyi. Bebegmz olmadan once esimin maasi yetiyordu. Ama smdi bebegn mamasi bezi yetisemior.

Sagol mesaj için. Evet, bende öyle düsünüyorum, suan sorun olmassa, illerde olacak. Aslinda kendini cok gelistiren biri, surekli kitap okuyor, birseyler yapmak istiyor. Ama Türkiyeden yeni gelmis (2 yil oldu) diyor, önce bir dili ögrenmek istiyorum. Burda issizlik çok var.. Sürekli kararsizliga düsüyorum..

Belki ilgi beklediğin bir dönemdesin ve onun ilgisi senin hoşuna gidiyor, olan sadece bu. Eğer ciddi düşünmüyorsan uzatmadan ipleri kopart bence. Mantıklı olan bu gibi geldi. Çünkü zamanla daha da yakın olmanız kaçınılmaz olacak.

Tesekkür ederim mesaj icin. Evet, oda olabilir. Sonucta en ihtiyac oldugum zamanda, karsima cikti. Ciddi düsünmüyorum, ama kopamiyorumda. Düsüceleri, falan, ilgimi çekiyor. Daha önce hiç biriyle bukadar iyi anlasmamistim. Yani saatlerce, günlerce, hic yorulmadan, bikmadan sohbet edebilirim onunla Mantiga gelince, mantigm olmaz diyor, sana göre biri degil diyor... Zor yani..

Şunu bılır şunu soylerım .....

para en buyuk etken ....

sımdı herkess onemlı olan durustlugu felan dıyecek evet durust olması cok onemlısı sevmesı sayması...

ama adam vasıfsız eleman ömrün boyunca onu evde oturtup paranı yedırtmeye gonlun el verecekse ( kı adam evde oturmaya alısmıs ) ee durustte tamam de

ama hıcbır mantalıteye sıgmayan bır durum kendını yakma derim :34:

Benim icin para önemli degil, ama para icin calisirim. Geçinmek icin. Harcarimda, gerektigi kadar. Ama onu anlayamiyorum. Sonucta biriyle yemege cikiyorsun, ama yemek yemiyorsun. Nekadar tuhafima gitti, bir bilseniz. Ama bilmiyorum, acaba parasi olmadigi icin mi, yoksa cimri oldugu icin mi.. bana hep diyor, tutumlu ol diyor..

Tek başına yaşıyor ve belirli bir geliri olmadığı için hesabını yapması yada bir yerlerden kısmaya çalışması bana abes gelmedi. Bence burda irdelemeniz gereken şey para hesabı yapıyor mu demekden çok çalışmayı sevmiyor mu, yada sorumsuz mu ?

üniversite okumamış belirli bir yaşa da gelmiş o yüzden geçim sorununu bu yaşa kadar( sanırım o da 25 civarı ) iyi kötü bi düzene sokması gerekirdi. En azından kız rkadaşına mahcup olmamak için elinden ne geliyorsa dişini tırnağına takıp para kazanması lazım diye düşünüyorum ben.

Nişanlılık sonrası yaşadığın bi duygusal karmaşa olabilir bence bu. İkinci kez üzülmemek için iyi düşünün..

canım ıkısıde olabılır cımrıde olabılır parasıda olmayabılır .....

kı emınım kı parası yoktur ... senın ıcın para onemlı degıldır kımse ıcın degıldır o ayrı mesele ama ben erkek arkadasımla cıkıyorsam hele kı ılk gorusmeler ödüyecek arkadas ne o oyle sıgıntı gıbı hele kı bırde yemek yememesı ben olsam bırdaha gorusmem ıletısımı keserım .....

evet benımde hesap odedıgım zamanlar olmustur sevgılımleyken helalı hoş olsun ama adam boyle basık diplerde yasarsa olmaz yanı yurumezzzz o kendını evıne hapsetmıs senıde hıslerıne hapsetmıs bu kadar ...

ay nasıl sınırlendım cımrı olması ayrı bır dert .....

çalışmayıp kendını yerın dıbıne sokarcasına yemek yememesı ayrı derttt......

elı kolu tutmuyormu arkadas aslan gıbı adamdır emınım kı calıs kazan catır catır ye ....

özgüven sıfır...

kusura bakma ama canım ben boyle adamlada yapamamm boyle arkadasladaaa yapamam ( sevgılı yada arkadas degısmez yanı )

Bence sen değil, o senden kopamıyor.Sanki sana sıkı sıkı yapışmış gibi geldi.Biraz arayı ferahlatsa ondan daha rahat uzaklaşırsın. İpleri onun eline verirsen kurtulmak zor.Bi bakmışsın yıllar geçmeye başlamış olur. İradeni ortaya koy ve iletişimini kopar derim.

Hem kesinlikle bir ilişki istemediğine eminsin,hem konuşmaya devam ediyorsun üstelik gelecek planları yapar gibi acaba nasıl biri paraya çok mu düşkün falan diyorsunuz...Sonuçta istemiyorsanız o kişiyle görüşmenizin de bir anlamı yok,sizi sevdiği için diyorum bunu.Çünkü her zaman beklentide olacak...Hadi diyelim ki yine de merak ediyorsunuz nasıl bir ilişkiniz olur diye.Bana kalırsa pek denk değilsiniz.Bu tarz aşılır sanılan sorunlar maalesef çığ gibi büyüyor...

Bence sen değil, o senden kopamıyor.Sanki sana sıkı sıkı yapışmış gibi geldi.Biraz arayı ferahlatsa ondan daha rahat uzaklaşırsın. İpleri onun eline verirsen kurtulmak zor.Bi bakmışsın yıllar geçmeye başlamış olur. İradeni ortaya koy ve iletişimini kopar derim.

Merhaba.. evet haklisin. O kopamiyor.. Ama artik güçlü olmam gerek. Böyle olmaz, gittikce kendimi daha fazla üzmek istemiyorum. Bugünden itibaren basladim.. bakalim :( Hayirlisi olur Inshallah..

Tesekkür ederim, mesajin için.
.

Eğer birlikte yediğiniz yemekte sırf para harcamamak için yemediyse ve senin ısmarladığın çorbayı içtiyse bu adamdan hayır gelmez. Bırak boş laflarını sohbetlerini. Lise çocukları bile ordan alıyor burdan alıyor buluştuğu kıza hesap ödetmiyor. Elbette para önemli degildir şahsen bende hesap ödemekten gocunmam ama erkeklerde eğer ödemiyorsa sana ödetiyorsa ve hala dikiş tutturamamışsa o adam sana yaslanacak yükünü sana atacaktır demektir. Uzak dur boş o sohbetlerine kanma derim..

Öncelikle nişanlından kısa süre içinde ayrıldığın için bir boşluk doldurma gibi olmuş bence...İkinci dikkatimi çeken konuda işsizliği sorun değilde sanki işsizliği kendi tercih ediyor gibi geldi bana yemek yemiyor para ödememek için bence bunu düşüneceğine para kazanmak için didinip bi çorba parası kazanabilir ki bence bunu alışkanlık haline getirmiş sorumsuz rahatına düşkün biri kusura bakma ama insan istedikten sonra her türlü para kazanabilir...Dışarda bunun çok güzel örnekleri var...

Son düzenleme:
Tamam üni bitirmedi, bu calisamaz anlamina gelmez. evde oturup kitab okumak iyi güzel hos, ama aile kurmaya yetmez. bu adam niye calismiyor diye sormuyormusunuz ona?

Erkek adam her işi yapabilir. İnşaata gider, amelelik yapar. Yapar da yapar
Kadın gibi değildir
Amaaa senin ki bildiğin tembel, karnını doyuracak kadar arada çalışıyor o kadar
Parası yoksa eyvallah der anlayış gösterir insan

Evde yatıp buluşmaya gittiğinde, yemek yemeyip kız arkadaşına yediren üstüne ona ödeten insandan adam olmaz
Yol yakınken dön
Boşluktasın yüksek ihtimal
Aşık değilsin gibi zaten

Canım çok bağlanmış kopamıyor değilsin merak etme sana öyle geliyor:1: kendimden biliyorum. Çok uzun ilişkimden sonra yani bittikten kısa bir süre sonra ben de kafa olarak harika anlaştığım uzun uzun sohbet edebildiğim biriyle tanışmıştım ama her şey iyi gibiydi başlarda çıkmıyorduk da. Sonra sonra bir sürü şeyi çıktı şimdi anlatmayayım, fakat bana uygun olmadığını herkes söylüyordu ben de başlarda diyodum off cok bağlandık, nasıl kopcaz her gün uzun uzun konuşuoduk napcaz falan diodm ama 1 2 hafta aramayı görüşmeyi zorla zorla kestim ve isteğim bağlılığım kayboldu. Sen de yap bak göreceksin merak etme :D

canım kardeşim her kadın gibi sevgiye ilgiye ihtiyacın var
duygusal boşluktasın
bu adam işe yaramayanın önde gideni
insan birkızın yanına giderken çorba parası da mı bulamaz
senin tadına bakmak istiyor o kadar
hem çirkin hem parasız
bir boşluğunda birşeyler yaşarsın
ömür boyu başına musallat olur
parasız adamdan her şey beklenir.
aklını başına topla
git kendi eğitimine kültürüne uygun
yanına yakışan birini bul
bu adamı hayatına sokabildiğine göre
ciddi özgüven ve özsaygı problemin var
sakın bu psikolojiyi düzeltmeden evlenme.
Allah iyilerle karşılaştırsın.öpüyorum

Bencede aranızda bişi yoksa başlamadan bitsin.sui zan yapmak istemem ama dayanacak birini arıyor olabilir. bencede 1 hafta görüşmeyin sonra alışmanlığınız gececektir, duygusal olarak boşluktasınız ve böyle dolduruyorsunuz., yazık etmeyin kendinize

Back
X