• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben bir iliski istemiyorum onunla.. ama.... :(

bir arkadaşım da yıllar önce aynı senin durumunu yaşadı.işsiz güçsüz bi tiple 3-4 ay böyle konuştu görüştü...(duygusal bi boşluktaymış o zaman)kendisi güzel,üni.mezunu bir bayandı,çocuk ipsiz sapsız,tipsiz ama ilgili,vs..arkadaş hiç sonu olmadığını baştan söylediği halde 3-4 ay böyle sürdü ilişkileri.sonra kız ayrıldı bundan ama çocuk buna musallat oldu.takip etti,kendini öldürmeye yeltendi,vs..tehdit etti,beddua etti.yıllardır peşinde.sana bi tavsiye,işsiz güçsüz dengin olmayan birinden uzak dur.çok pişman olursun.memlekette adam mı yok.?yapışır kalır sana kurtar kendini.çok geç olmadan.böyle adamların kaybedecek bi şeyi olmaz.

.İlk buluşmada hesabı senin ödemen hadi neyse para gitmesin diye yemek yememek bariz cimrilik. Sen ödediğin için güya incelik yapmış da erkek adamsın kızın yanına gidiyorsun, borç bul yine böyle ezik davranma. Cimri bile olmasa evlenince statü farkı olur, çalışmaz sinirin bozulur. Yol yakınken dön , senin paranla herkes sana canım cicim der sevgi gösterir.

Son düzenleme:
Bence de uzak dur, muhabbetinizi azaltarak bitir. Ne oldugu belli degil, kac yasina gelmis eli ekmek tutmayan, muhtemelen hala ana baba harcligiyla gecinen, disariya bir yemek yemeye bile parasi olmayan bir adam. En itici ve asla asla evlenilmeyecek erkek modellerinden biti bana gore. Sen de hem calisip hem okuduguna gore caliskan mizacli biri olmalisin. Kendinin tam tersini nasil buldun? :) Zaten sevgili olmak istemiyormussun tamam da, adam birgun olacak gozuyle bakip zaman veriyor sana. Onun beklentisi bambaska yani. Gun gelip aklini celecek, boylesiyle evlenilmez de zaten. Bence bir anca arayi bozmak dikkat ceker, adam musallat filan olmaya kalkar, alistira alistira bitir bence sohbeti. Her gun sohbet etme de haftada bir gun et. Disarida bulusma, isim var de. Tabii uzaklasmak istiyorsan.

senı kullanmasına ızın verıyorsunnn apaçık...bır erkek nasıl yüzü kızarmadan kadına hesap ödetme kurnazlığı yapmaya calısır kı hıc mı gururu yok ...ınsan en azındannn olduğu kadar bısey yapar ..evet bencede paraya düşkün sende hazır elinin altında hesap ödeyen bırısın kredı kartı gıbı onun konumundakı bır erkek ıcın bulunmaz bır fırsatsın...senın duygusallığını kullanarak gecınıyor ıste...böyyle embesıl bır heriften uzak dur canımm bır erkek ne olursa olsun bı yerde calısır ıyı yada para kazanmak ıcın uğraşır bu herıf tembell embesılın bırıymıs napacaksın böyle bırıyle ??*bence yalnız kalıp doğru kararlar alman gerekıyorr....bu durumu kıme anlatıraan anlatt bunları dusunecektır..aılen duymadan çıkar at hayatından benden tavsıye..yazık gencecık ınsansın yaa...bir erkegın maddı durumu cok cok ıyı olacak dıye bısey yok ama en azından calısır cabalar yaa bu ne genıslık anlamadımmm ne yaslı ınsanlar ekmek pesınde...

Sana rahatlıkla söyleyebilirim arkadaşım sen bu adamı sevmiyorsun.Hoşlanmışsın belli .Ama senin de bildiğin üzere bu adamın ne tipinden etkilendin ne de kişiliğinden.Nişan attığını söyledin . Elbette ki birçok hayal kırıklığı yaşadın,belki içinde kalan birçok şey oldu söyleyemedin , kim bilir neleri içine attın.Bunların hepsi birikti belki de sen şu an duygularını ayırd edemez bir haldesin.Bak 8 ay oldu diyorsun ve kısa bir süre önce diyorsun.O kadar da kısa değil aslında,senin algına göre kısa.Çünkü ihtiyac duyduğun süre daha tamamlanmadı .

Şimdi bu adamın gelip seninle açık yüreklilikle,cesaretle konuşması çok hoşuna gitti.Biliyorum benim de başıma gelmişti ve gerçekten takdire şayandı.Hangi kızın hoşuna gitmez ki.İşte beğendiğin nokta sadece bu.Bunu o adam yaptığı için onun seni sevebileceğine inanıyorsun.hayalindeki adamın portresine uygun bir nokta buldun.Belki de önemli bir nokta.Ama sen de belirtmişsin ki bu yeterli değil.Yeterli olması için ne gerekiyor.Yakışıklı olması,kendi ayakları üzerinde durabilmesi,en azından yemekte beklediğin tavırları sergileyecek bir kapasitede olması.Evet arkadaşım gördüğün gibi sen bu adamı sevmiyorsun.Bulduğun bir noktaya o kadar bağlanmışsın ki koyup gidemiyorsun.Belki de hala üzülüyorsun ve onun ilgisiyle teselli bulmayı umuyorsun.Bu ilgi ihtiyacın nişanı attığın kişiden kaynaklanıyor demiyorum.Herhangi bir olayda olabilir,iş yeri problemi de olabilir.

Kadınlar karmaşıktır,duygusaldır.Duygularını ayırd etmede zaman zaman hepimiz güçlük çekiyoruz.İhtiyacın olan tek şey zaman.Ama tek başına kalacağın zamanlar.Bu zamanını da konuştuğun adamla doldurursan yanlış kararlar alabilirsin.Belki bi anlık hevesle vereceğin kararlar olacak.Ve eğer istemediğin halde hala bu adamla konuşmaya devam edersen birgün bakarsın ki sevgili oluvermişsiniz.O sana aşıksa ve bu kadar kesin bi dille aşkını sana söyleyebiliyorsa sen ona dolaylı yoldan hayır desen bile bu onu anlamak istemeyecektir.Şansını sonuna kadar zorlar.Çünkü sen onun için iyi bir kızsın.Kesin bir dille hayır desen bile yine şansını sonuna kadar zorlayabilir.Bırakma beni,yaşayamam,bu saatten sonra olmaz...Bak duyabileceğin sözleri söylüyorum.Lütfen düşün ve daha da yıkıcı olmadan bi sonuca varsın bu iş.Erkekler sonuca odaklanmışlardır.Bu yüzden benimle konuşuyor,beni seviyor istemese konuşmazdı,buluşmazdı,söylemezdi mantığındadırlar.

Eğer sadece hoşlantı ise senin için onunla ilişki sürecine girdiğinde -evet demediğin halde- bu ilişki senin için işkence halini alacak.Çünkü o sevgilimsin diye sana sarılmaki,elini tutmak isteyecek.Ne kadar kendini frenlese bile durdurmakta yeterli olmayacak.Elini tutacak ,sana sarılacak ama hoşlantı boyutunda olduğun bi erkeğin senin için bunları yapması fazla gelecek sana . Sen vicdan azabı dumaya başlayacaksın.Ona haksızlık ettiğini düşüneceksin ve istemediğini söylemenin yollarını arayacaksın.

Şimdi düşün ve iyi karar ver.

Güzel arkadaslarim, hepinize teker teker çok tesekkür ederim. Sayenizde kendimi güçlü hissedip, artik onunla konusmamaya karar verdim. Zor tutuyorum kendimi, konusmamayi.. Ama böyle daha iyi benim icin :( ah.. ah.. :(

Güzel arkadaslarim, hepinize teker teker çok tesekkür ederim. Sayenizde kendimi güçlü hissedip, artik onunla konusmamaya karar verdim. Zor tutuyorum kendimi, konusmamayi.. Ama böyle daha iyi benim icin :( ah.. ah.. :(
Sevgili Misri, Insallah kararindan vazgecmezsin. Aman diyeyim, seytana uyup... sakin devam etmeyesin.
Insanin kapilip gitmesi icten bile degil ama ortada ki gercek ortak bir noktaniz bile yok. Kendi kendini telkin edersen cabuk atlatirsin, bir yeni ugrasi yada hobby edin ...yada en cok seni oyalayabilecek, ona ayirdigin vakitleri baska bir ugrasi edinerek acilen kapatmani dilerim.
Gelecegini kendi ellerinle karartmazsin ümit ederim. Allaha emanet ol.

zorla bıraz kendını canımm görusmee böyle bır ınsanla...aılenı düşünn onlar senın böyle bırıyle olmanı asla ıstemezzz....geçecek zamana bırakk lutfennn bır sure yalnız kalll başka seylerle ugras....o senı sevmıo barız bellı kendını kullandırma lutfennn

Uzak durmakla en dogrusunu yapiyosun.

"Ama Türkiyeden yeni gelmis (2 yil oldu) diyor, önce bir dili ögrenmek istiyorum", demissin. Yurtdisindasiniz demek ve 2 yildir orada olmasina, issiz olmasina ragmen hala dil ogrenmemis. Dil ogrenme, calisma oh ne guzel bildigin tembel iste. Sakin kararindan donme seni kullanmaya calisabilir parasal, rahat etmek icin, bulundugunuz ulkede pasaport almak icin vs.

sevmedigin ortada
konuşmak sadece alışkanlık olmuş
eger bu alışkanlıgı kesmezsen bagımlılık sonra aşka dönüşür
bidaha kopamazsın

Sevgili Misri, Insallah kararindan vazgecmezsin. Aman diyeyim, seytana uyup... sakin devam etmeyesin.
Insanin kapilip gitmesi icten bile degil ama ortada ki gercek ortak bir noktaniz bile yok. Kendi kendini telkin edersen cabuk atlatirsin, bir yeni ugrasi yada hobby edin ...yada en cok seni oyalayabilecek, ona ayirdigin vakitleri baska bir ugrasi edinerek acilen kapatmani dilerim.
Gelecegini kendi ellerinle karartmazsin ümit ederim. Allaha emanet ol.

Çook tesekkür ederim, içten dileklerin için.. Inanin öyle bir yerdeyim ki, yillarca konustugum insanlar bile, bukadar içten ilgilenmiyor.. Cok sagolun, butun arkadaslara.. Sanirim sende yurtdisindasin, degilmi?

Canım anladığım kadarıyla sen görüşmeme kararı almışsın zaten, aman diyeyim vazgeçme.
Eğer yol yakınken kesmezsen bu iletişimi ileride ya çok acı çekersin ya da hiç bitiremezsin.

Tecrübeyle sabit!

belki ilerde iş bulur, çalışmak istemeyen birimi, anlayamadım. ne biliyim anlaşıyorsanız iyi bişey bence. birçok kişi anlaşamıyor. bu yüzden ayrılıyorlar. kendini geliştirmeside güzel. valla bilmem sen bilirisn.

Çok iyi yapmışsın canım. İnan bize 2 haftaya falan tamamen unutursun, arama konuşma isteğin de geçer sen merak etme:ssz:

Çook tesekkür ederim, içten dileklerin için.. Inanin öyle bir yerdeyim ki, yillarca konustugum insanlar bile, bukadar içten ilgilenmiyor.. Cok sagolun, butun arkadaslara.. Sanirim sende yurtdisindasin, degilmi?
Tesekküre inan gerek yok, icim acidi, azicik ilerisini görebiliyor insan. Anlattiklarinin ucundan azicik bile, böyle bir sebepden üzüntü yasamayi hakketmiyorsun.
Evet Zürich'deyim ben ya sen?
Insallah bu kadarla kalirsin da hayatini, gelecegini mahvetmezsin. Herseyden önce kendin kendin icin önemlisin, kendi degerinin farkinda olmani diliyorum.

Tesekküre inan gerek yok, icim acidi, azicik ilerisini görebiliyor insan. Anlattiklarinin ucundan azicik bile, böyle bir sebepden üzüntü yasamayi hakketmiyorsun.
Evet Zürich'deyim ben ya sen?
Insallah bu kadarla kalirsin da hayatini, gelecegini mahvetmezsin. Herseyden önce kendin kendin icin önemlisin, kendi degerinin farkinda olmani diliyorum.

Amin.. Bugün mesaj gönderdi, dedi artik konusmuyoruz.. Dedim bir süre benim icin daha iyi, seninle alakasi yok dedim. Tamam dedi. Ve uzaklasti sanirim.. Hayirlisi olur Inshallah.

Ben Hollandada kaliyorum :)

Olurmu, nasil tesekkür etmem.. yazimi okuyorsunuz, benimle düsünüyorsunuz, cevap veriyorsunuz.. Bundan güzel birsey mi var..

Merhaba herkese,

Sizinle birsey danismak istiyorum.. Ben 25 yasindayim ve yaklasik 3-4 aydir biriyle gorusuyorum. O issiz, univ. maleself bitirmemis, evde oturuyor. Ara sira boya isine gidiyor okadar. Ama yalniz yasiyor. Ben ise, hemen hemen univ. bitirmis (1 ay kaldi bitirmeme), buyuk bir ilac firmasinda saglik projelerle ugrasiyorum, haftada 30-40 saat çalisiyorum.
Simdi bu cocuk beni ilk gordugunden beri, hoslanmis. Çok dürüstçe yaklasti bana, bana diyor, seninle güzel birsey yasamak istiyorum. Ama ben ilk basta çok kizdim, nasil böyle birsey düsünürsün, dedim, benden özür dillemelisin, beni ne sandin falan. Oda, dürüstçe, ben hissetigim seyle ilgili nasil özür dillerim, böyle birsey olmaz dedi. Ne ise, bir kaç gün konusmadik, ama son zamanlarda, hemen hemen hergun geç saatlere kadar yazisiyoruz. Ben ona sürekli hatirlatiyorum, bir iliski istemedigimi, aslinda o konuyu hic acmiyor, ben açiyorum. Çünkü benimle ilgili yalnis düsünsümesini istemiyorum. Bana diyor herseyin zamanin akisina birak. Ama ben istemedigimi gercekten eminim, fakat onada fena baglanmissim. Yani birgün konusmasam, sanki bir yanim eksikmis gibi. Çok kötü aslinda.. Istemedigim halde, baglandim. Onada söyledim.. Diyor birsey olmaz. Ama nasil birsey olmaz, gün gelecek, kopmak benim icin cok zor olacak.

Simdi diyeceksiniz, madem bukadar durust, ve iyi neden istemiyorsun. Konu su, onun icin para çok önemli, tabiki bunu göstermiyor fazla, ama mesela herseyin fiyatini soruyor, bir dogum gününe gidecekti, ama birsey alamadigi icin gitmedi. Ben birsey aldigimda, ilk önce fiyatini sorar. Biz yemek yedik beraber, sirf masraf olmasin diye, yemek yemedi o, bir çorba ismarladim, ve ben ödedim. Ve ben ise, benim hayatimda paranin hic bir zaman anlami olmadi. Yani, eger varsa, iyi, eger yoksa, pek fark etmez. Ama bilmiyorum, acaba onun cok parasi olmadigi icin mi öyle.. ?
Ha birde hic yakisikli degil, ama bunun fazla önemi yok benim icin.

Ne yapayim kizlar.. Beni simdiden dinlediginiz icin cok tesekkür ederim. Durumu hic kimse ile paylasmak istemiyroum, ne aile cevremede neden arkadas cevreme. Cunku nisanlimdan yeni ayrildim (8 ay oldu). Onun icin, birde ciddi dusunmedigim icin.

Aslinda ben bu cocuktan kopmak istiyorum, ama yapamiyorum, bana biraz destek/yardimci olurmusunuz :(

Selam ve sevgilerimle.

canımpara illak araya giriyor,hele de evlenince illaki hesap kitap yapıyorsun.. arkadaş bu yaşta neden çalışmıyor ve çalışmadığı halde nasıl yanlız yaşıyor ne ile geçiniyor?

sanki denk değilsiniz gibi.eminim fıstık gibi bi kızsındır :34: ne güzel kısmetler çıkar önüne,tıkama yolunu boşuna..

erkeğin fiyat soranı çok iğrenç geldi bi de bana :20:

canımpara illak araya giriyor,hele de evlenince illaki hesap kitap yapıyorsun.. arkadaş bu yaşta neden çalışmıyor ve çalışmadığı halde nasıl yanlız yaşıyor ne ile geçiniyor?

sanki denk değilsiniz gibi.eminim fıstık gibi bi kızsındır :34: ne güzel kısmetler çıkar önüne,tıkama yolunu boşuna..

erkeğin fiyat soranı çok iğrenç geldi bi de bana :20:

Vallah cane haklisin... banada tuhaf gelmisti fiyat sorduguna, dedim birsey olmaz.. normaldir, dogaldir.. Ama biliyormusun, birsey ögrendim.. Bir kiza tuhaf gelen hersey, altinda birsey var, ve asla tuhaf geldi, ama bosver demicek insan.. Cok sagol, yorumun icin :)

Karşındaki kişiyle ilgili bir çok olumsuz şey yazmışsın. Fakat onunla yazışmak hoşuma gidiyor diyorsun.
Bana kalırsa sana gösterdiği ilgiden hoşlanıyorsun , bundan vazgeçemiyorsun.
Tamamen zıt olduğunuzu düşünüyorsanız bir an önce görüşmeyi bırakmalısın .
Hem karşıdanki insana da yazık değil mi yazıştıkça umut veriyorsun (karşı tarafında iyi niyetli olduğunu düşünerek bunu yazdım , aksi söz konusu değildir umarım. )

Son düzenleme:
Daha nşanlından yeni ayrılmışsın. 8 ay bazı şeyleri atlatabilmek için kısa bir süre, bu süre içinde karşına bu kişi çıkmış,sana güzel davranmış seninde hoşuna gittiği için böyle hissetmişsin bu çok açık.

İlişkini bitirmek çok yerinde ve çok doğru bi karar olmuş. Eğitim veya maddi seviyesi bayanladan düşük erkeklerin %90ı ilişkinin biyerinde mutlaka bu durumu kadının suratına vurur ve bu kadının canını daha acıtır. Senin ona katlanman bütün sıkıntılarını çekmeni hiç bir şekilde görmezler bide üstüne seni suçlarlar.

Davul bile dengi denginedir çokta doğrudur, inş senin dengin olan birileri çıkar karşına böyle boş aşk oyunlarında yorma, yıpratma kendini derim. Kafanı dinle birazcık salla gitsin :10:

Back
X