• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben bir iliski istemiyorum onunla.. ama.... :(

Karşındaki kişiyle ilgili bir çok olumsuz şey yazmışsın. Fakat onunla yazışmak hoşuma gidiyor diyorsun.
Bana kalırsa sana gösterdiği ilgiden hoşlanıyorsun , bundan vazgeçemiyorsun.
Tamamen zıt olduğunuzu düşünüyorsanız bir an önce görüşmeyi bırakmalısın .
Hem karşıda ki insana da yazık değil mi yazıştıkça umut veriyorsun (karşı tarafında iyi niyetli olduğunu düşünerek bunu yazdık , aksi söz konusu değildir umarım. )

Merhaba.. yok, dogru söyliyorsun aslinda. Onada yazik.. Ama ben defalarca dille getirdim, hayir dedi, umutlanmiyorum.. Yoksa daha önze yazismayi birakicaktim. Hayirlisi bakalim, simdi kestim yazismayi..

Daha nşanlından yeni ayrılmışsın. 8 ay bazı şeyleri atlatabilmek için kısa bir süre, bu süre içinde karşına bu kişi çıkmış,sana güzel davranmış seninde hoşuna gittiği için böyle hissetmişsin bu çok açık.

İlişkini bitirmek çok yerinde ve çok doğru bi karar olmuş. Eğitim veya maddi seviyesi bayanladan düşük erkeklerin %90ı ilişkinin biyerinde mutlaka bu durumu kadının suratına vurur ve bu kadının canını daha acıtır. Senin ona katlanman bütün sıkıntılarını çekmeni hiç bir şekilde görmezler bide üstüne seni suçlarlar.

Davul bile dengi denginedir çokta doğrudur, inş senin dengin olan birileri çıkar karşına böyle boş aşk oyunlarında yorma, yıpratma kendini derim. Kafanı dinle birazcık salla gitsin :10:

Merhaba, çok sagol.. Yalnis anlasilmasin, ben bu kisi ile iliski falan yasamadim... Belkide bazi arkadaslarin dedigi gibi, ilgisi hosuma gitti, bosluktaydim.. Inshallah illerde, iyikide bu karari almissim diyecem ve pisman olmam.. Cok tesekkürler.

Bence derhal o kişiyle ilişkini kes,senin ki alışkanlık-bağlanma filan değil birisi seninle ilgileniyor diye mutlu oluyosun sadece.

Bak zamanında ben de bi insanla sadece acıdığım için sevgili oldum-hayatımın en büyük pişmanlığıdır.Terk ettikten sonra beni sürekli tehdit etti,hala bir yerde beni görse zarar vermeye çalışır.

Bu yüzden hislerime güvenerek söylüyorum senin durumun da benim zamanında yaptığım hataya benziyor,bir an önce uzaklaş o kişiden.

Merhaba.. yok, dogru söyliyorsun aslinda. Onada yazik.. Ama ben defalarca dille getirdim, hayir dedi, umutlanmiyorum.. Yoksa daha önze yazismayi birakicaktim. Hayirlisi bakalim, simdi kestim yazismayi..

Şimdilik en doğru gözükeni yapmışsınız.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Merhaba, çok sagol.. Yalnis anlasilmasin, ben bu kisi ile iliski falan yasamadim... Belkide bazi arkadaslarin dedigi gibi, ilgisi hosuma gitti, bosluktaydim.. Inshallah illerde, iyikide bu karari almissim diyecem ve pisman olmam.. Cok tesekkürler.

Çok pardon ya ilişki derken hani görüşmüşsün anlamında falan demiştim :) amin canm yaaa inşşş pişman olmcaksın emin ol daha iyileri çıkar karşına zamanlaa :34: rica ederimm :16:

Back
X