Ben bir şey yaptım...

caglamtncglr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2013
62
7
86
Çanakkale
Sabah konuşmuştuk hani anlatmıştım sizlere bugün konuştuk onunla diye 14 temmuzda İstanbula gelecek ve 1 hafta istanbulu gezeceğiz beraber ben teklif ettim çok gurursuzca biliyorum ama gönlümün başkentinde sevdiğim adamla beraber olmak istedim son kez bile olsa o da kabul etti ama aması var işte bak çağla bunları arkadaş olarak yapacağız ileri de sevgililerimiz de olabilir birbirimize engel olmayacağız yasaklar koymayacağız dedi.. Vazgeçmek istemiyorum o 1 haftadan bana tekrar aşık olmasını nasıl sağlayabilirim bir yolu olmalı giden gerçekten dönmez mi? Acil yardımmmmm

konuyu tam olarak bilmiyorum öyle topikleri gezerken dikaktimi çekti okudum.ama bildiğim bişi var ki bir insanı kendine aşık edemezsin o kişi istemedikçe.ve kaçan kovalanır olayı da bir gerçek..belki 1 hafta dediği gibi sadece arkadaşça takılıp duygusal konulara girmeden zaman geçirmek ve ardından o aramadıkça aramamak seven için bu zor ama eğer o bir hafta sonunda o istiyorsa döner geri sen napsan nafile ....

Canım benım merhabalar . Durumuna ınan cok uzuldum ama gıden gercekten gıtmek ıstıyorsa gerı dondurmek cok zor . keske bı yolu olsa :/ kendını onun yerıne koyup dusun bırazda belkı bıseyler bulursun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…