ben bir suç mu işledim de başıma bunlar geliyor

Nebaktincanim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2010
1.088
680
123
Eskişehir
Başlığı böyle yazdım ama demek istediğim bu başıma gelenlerin bir şeyin bedeli mi anlamıyorum. Kimseyi kırmamaya çalışan harama el uzatmayan aldatmayan sadece evi yuvası olsun isteyen biriydim.

Evliliğim 2 ay bile sürmedi bitti şiddet yüzünden evden kendimi zor dışarı attım ve bir daha dönmedim.
Şehir değiştirdim iş değiştirdim. vsvs

Tavsiye ile avukat tuttum avukat 10 15 yıllık sözde ama çok yanlıs yönlendirdi dava 6 ay kadar boş yere uzadı karşı tarafın şahitleri dinlencekken benimkini çağırdı, ben gelmem gerekirken gelme dedi azlettim ödemem gereken vekalet ücretini ödedim şimdide bilgim olmamasına ragmen icraya vermiş karsı dava ücretini de öde diye onu da ödeyeceğim bu kadar zor durumdayken.

Başka avukat tuttum çok şükür o iyi gibi.
Aldatma iftirası ile karşılaştım kendimi akladım telefon kayıtları çıktı hiç yabancı arama yok hiçbir sorun yok.
Benim darp raporum ve karsı tarafın aldığı ceza var.

Bu çok göreceli bi durum ama ben düze çıkacak mıyım? Bitecek mi artık
En azından şu avukat ücretlerini karşılayacak kadar tazminat alsam yetecek çoğunda da gözüm yok.

Kurtulduklarınızı düşünün , ne kadar güçlü olduğunuzu düşünün . Emin olun bu kötü günleriniz de geçecek . hakettiğiniz bunlar değil , umuyorum ki en kısa sürede hakettiğiniz huzura mutluluğa da kavuşursunuz.

Bende aynı senin yaşadıklarını yaşadım ve aynı yaştayız kaderimiz aynı.senin gibi biriydim kendi halimde harama el uaztmayan fitne fesat kötülük bilmeyen gözü dışarda olamayan işten eve evden işe giden biriydim.bizim suçumuz iyi niyetli olmak.avukat çok önemli iyice araştırıp tutsaydın kötüsü davayı uzattırır.takcak kulp bulamayınca aldatma çamurunu atar karşı taraf aklanmak için.hakkında hayrlısı olsn kurtulurzsun tez vakit inşallah

Sizinkiyle çok farklı dertlerimiz var. Ama ben de sizin gibi acaba benim yaptığım bir şeyden dolayı mı başıma bunlar geldi diye düşündüm hep. Sürekli insanlara olan davranışlarımı gözden geçirdim, geçmişimde bir hata aradım, en ufak şeyde işte sebep bu diye kendi kendime dert ettim.
Öyle veya değil ama bu imtihanlar emin olun bitiyor. Tam 1 senelik bir süreç atlattık eşimle. Bu kadar uzayacağını tahmin etmemiştik. Erkekler ağlamaz denir ya kaç kez eşimle oturup ağladık, kaç geceyi zehir gibi uykuyla geçirdik. Bir türlü doğru kapıya çıkamadık... Allah'ım sen bizi şaşırtmadan bu imtihanı vermeyi nasip et, senden başka yolumuz da kapımız da yok, sen hayırlı yollar aç bize diye dua ettim. Yaşarken hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor, içinizi dökmeye çalışsanız derya deniz şu an tahmin edebiliyorum. Ama o kapı açılıyor, o imtihan geçip gidiyor. Ben, bir çok kişinin belki de çok zor sabredeceği hatta sabredemeyeceği bir imtihana sabrettim. Elbette benden büyük dertler de vardır ama herkesin derdi kendine büyük derler ya o hesap. Siz de sabredin, dua edin. Söylemesi kolay, yaşaması zor biliyorum ama sabrın sonu emin olun selamet. Allah yardımcınız olsun.

Çok imrendim size ne kadar dayanıklıymışsınız yada sabırlı
Derdini sev demişler isyan etmem sabrederim ama işte bazen neden diyorum onda isyan a giriyor neden ben demek ama dayanamıyorum. Ben burda borçlarımı bitirmeye çalışırken onun 1 Yıldır sevgilisiyle gezmesi mesela eden bulmuyor gibi geliyor

sadece başlığa istinaden düsünmeyin öyle hayat herkesi farklı farklı tökezletiyor yoksa Trump melek olmalı bu mantıkla. Dünyayı yöneten ülkenin başında, çok güzel karısı var, para konusuna girmiyorum bile.
İsyan etmeden yavaş yavaş ödeyin borçlarınızı ve asıl önemli olan geleceğinizi bu yarın yapılacaklar da olabilir planlayarak yapın böylece daha doğru seçimler yaparsınız ani gelişen durumlar hatalı seçimler yapmamıza sebep oluyor. Sakin kalıp uzun uzun düşünüp planlı hareketler ile hayatımızı daha standart hale getirebiliriz.
Bir de elinizde değilse üzülüp durmayın oluruna bırakın geçip gitmesini bekleyin. Mesela davanız mutlaka sonuçlanacak, ona odaklanıp her günü kendinize zehir etmeyin. Hayat böyle daha kolay

Hayatta herşey geliyor geçiyor...hiçbir şey kalmıyor yerinde.hicbir acı hiç bir mutluluk hiçbir kaygı belirsizlik ...ölüm acisina dayaniyoruz.kabullenince hafifliyor.deliyor geçiyor ama geçiyor .içinize ferahlık diliyorum.dualara sarılık ve Allah'tan içinize ferahlık işlerinize kolaylık isteyin.

Çok geçmiş olsun, üzülmeyin herkes farklı farklı imtihanları yaşıyor şu hayatta. Ben 14 yaşımda babamı kaybettim, malum akraba yakın hiç kimse kol kanat germedi, hep yalnız oldum. Babamı kaybettiğim yıl İstanbul depremi oldu ve minicik bebeklerin bile, hem kimsesiz hem evsiz kaldıklarını görüp , kendi şikayetimden utandım , en azından ben 14 yaşıma kadar aile ortamın yaşamıştım . Acıma şükrettim.

Başımıza yaşamımız boyunca türlü türlü Şeyler geliyor , sınanıyoruz ama çok şükür , Hepsi gelip geçici şeyler..
yeter ki ; akıl ve beden sağlığımız yerinde olsun
Baş edemeyeceğimiz ve yaşayıp unutamayacağız dert yok Allah’ın izniyle
İnsallah bir an evvel bu dar günlerden kurtulur , bugünleri hatırlamayacak kadar mutlu günlere ulaşırsınız

Avukatla anlaşma yapsanız ? Dava bitince kazandığımızı yarı yarıya bölüşeceğiz diye. Benim bir arkadaşım böyle yapmıştı. Hatta %20 si senin falan deseniz ?

Imtihan dunyasi kardesim . Birine birsey mi yaptim diye israrci soruyorsunuz acaba bir supjr bir vicdan azabi zamaninda yanlis birsey yapmis hissi mi var o zaman bulup helallesmelisiniz . Oyle bir imkaniniz yoksa onun adina ibadet sadaka yapmalisiniz. Oldugunu varsayiyorum ki olmayan yoktur bunu da net soyluyorum. Zatrn ben iyi insanim diyen yolda kalmistt coktan. Akliniza gelmiyorsa bile ayda bir bunlar icin hayir yapin. Imtihana gelince illa.bisey yapanin basina gelmez. Kaza tecelli eder senin secimlerinden oturu rabbim sana 2 yol sunuyor sen kotu olani secersen evlilik imtihani da bu sekilde seni bulur. Kuran var rehber. Evlenmeden oncr ya da birsey yapacakken istiharrre yapilmali. Sen secmissin yine bunu. Zorla evlendirildsen iste bu ailenle senin imtihanin . Kimse be fullum 4 4lugum deemsin lutfen hatalariniza kabul edin. Kendi sectiginiz yolu da imtihanim agir demeyin imtihanin da dereceleri var. Kendi seciminden dogan bir imtihansa eger sabredip dua edip tevekkul etmek burda alin yazisi ortadan kalkiyor maalesef bz seciyoruz cogunlukla evlenecegimz kisileri.

Edenin yaptiginin karsiligini alacagi tek yer hesap gunudur guzel kardesim mazlumsan eger duan şimşek gibi tesir eder ama nasil ? Derdini kmseye arzetmemis olman hakkini alan kisiye tek laf etmemis olman onun halini yalnizca ALLAH a havale etmis olman cok zor evet hemde cok ama bz dillendire dillendire onunda gunahlarini aliyoruz maalesef . E kimseye mi anlatmim bacim patlayayim mi dedigini duyat gbyim . Evet maalesef tum okumalarim arastrmalarim da konu bu. Cnku konustugun zaman allah a havale etmeninn bir hukmu kalmiuor. Ha evet hakkini ara sakin yanlis anlasilmasin. Ancak dillendirmeden az konusarak konustugunu ozenle secerek. Rabbim yardim etsn onlarin sefa surmesi can sikici evet ama çakilmak icin once yuksege cikmak gerek. Sansli olan sizsiniz dogrunun yanlisin farkndasiniz

Yanlis mesaji cevaplamisim k bakmayin tam daha ogrenemedim kullanmayi forumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…