- Konu Sahibi Nebaktincanim
-
Bende aynı senin yaşadıklarını yaşadım ve aynı yaştayız kaderimiz aynı.senin gibi biriydim kendi halimde harama el uaztmayan fitne fesat kötülük bilmeyen gözü dışarda olamayan işten eve evden işe giden biriydim.bizim suçumuz iyi niyetli olmak.avukat çok önemli iyice araştırıp tutsaydın kötüsü davayı uzattırır.takcak kulp bulamayınca aldatma çamurunu atar karşı taraf aklanmak için.hakkında hayrlısı olsn kurtulurzsun tez vakit inşallahBaşlığı böyle yazdım ama demek istediğim bu başıma gelenlerin bir şeyin bedeli mi anlamıyorum. Kimseyi kırmamaya çalışan harama el uzatmayan aldatmayan sadece evi yuvası olsun isteyen biriydim.
Evliliğim 2 ay bile sürmedi bitti şiddet yüzünden evden kendimi zor dışarı attım ve bir daha dönmedim.
Şehir değiştirdim iş değiştirdim. vsvs
Tavsiye ile avukat tuttum avukat 10 15 yıllık sözde ama çok yanlıs yönlendirdi dava 6 ay kadar boş yere uzadı karşı tarafın şahitleri dinlencekken benimkini çağırdı, ben gelmem gerekirken gelme dedi azlettim ödemem gereken vekalet ücretini ödedim şimdide bilgim olmamasına ragmen icraya vermiş karsı dava ücretini de öde diye onu da ödeyeceğim bu kadar zor durumdayken.
Başka avukat tuttum çok şükür o iyi gibi.
Aldatma iftirası ile karşılaştım kendimi akladım telefon kayıtları çıktı hiç yabancı arama yok hiçbir sorun yok.
Benim darp raporum ve karsı tarafın aldığı ceza var.
Bu çok göreceli bi durum ama ben düze çıkacak mıyım? Bitecek mi artık
En azından şu avukat ücretlerini karşılayacak kadar tazminat alsam yetecek çoğunda da gözüm yok.
Kurtulduklarınızı düşünün , ne kadar güçlü olduğunuzu düşünün . Emin olun bu kötü günleriniz de geçecek . hakettiğiniz bunlar değil , umuyorum ki en kısa sürede hakettiğiniz huzura mutluluğa da kavuşursunuz.
Sizinkiyle çok farklı dertlerimiz var. Ama ben de sizin gibi acaba benim yaptığım bir şeyden dolayı mı başıma bunlar geldi diye düşündüm hep. Sürekli insanlara olan davranışlarımı gözden geçirdim, geçmişimde bir hata aradım, en ufak şeyde işte sebep bu diye kendi kendime dert ettim.
Öyle veya değil ama bu imtihanlar emin olun bitiyor. Tam 1 senelik bir süreç atlattık eşimle. Bu kadar uzayacağını tahmin etmemiştik. Erkekler ağlamaz denir ya kaç kez eşimle oturup ağladık, kaç geceyi zehir gibi uykuyla geçirdik. Bir türlü doğru kapıya çıkamadık... Allah'ım sen bizi şaşırtmadan bu imtihanı vermeyi nasip et, senden başka yolumuz da kapımız da yok, sen hayırlı yollar aç bize diye dua ettim. Yaşarken hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor, içinizi dökmeye çalışsanız derya deniz şu an tahmin edebiliyorum. Ama o kapı açılıyor, o imtihan geçip gidiyor. Ben, bir çok kişinin belki de çok zor sabredeceği hatta sabredemeyeceği bir imtihana sabrettim. Elbette benden büyük dertler de vardır ama herkesin derdi kendine büyük derler ya o hesap. Siz de sabredin, dua edin. Söylemesi kolay, yaşaması zor biliyorum ama sabrın sonu emin olun selamet. Allah yardımcınız olsun.
Amin inşallah :))Bazen böyle bi aksilik basladımı devamı gelir
Bu bi sürec öyle düşünün atlatacaksınız bunuda
Bir sure iyle oluyor. Hep aksilik yasaniyor ya da kotu seyler. Saniyorsun ki hersey karsi tarafin lehine. Sonra birden ters donuyor durum. Merak etme hersey duzelecek.
AminnBazen yaptıklarının karsılıgını alsa da insan cogu zaman imtihan olarak bir suru olaylar yasıyoruz. Allah hepimizi beterinden saklasın ve imtihanimizi kolay eylesin insallah...
sadece başlığa istinaden düsünmeyin öyle hayat herkesi farklı farklı tökezletiyor yoksa Trump melek olmalı bu mantıkla. Dünyayı yöneten ülkenin başında, çok güzel karısı var, para konusuna girmiyorum bile.Başlığı böyle yazdım ama demek istediğim bu başıma gelenlerin bir şeyin bedeli mi anlamıyorum. Kimseyi kırmamaya çalışan harama el uzatmayan aldatmayan sadece evi yuvası olsun isteyen biriydim.
Evliliğim 2 ay bile sürmedi bitti şiddet yüzünden evden kendimi zor dışarı attım ve bir daha dönmedim.
Şehir değiştirdim iş değiştirdim. vsvs
Tavsiye ile avukat tuttum avukat 10 15 yıllık sözde ama çok yanlıs yönlendirdi dava 6 ay kadar boş yere uzadı karşı tarafın şahitleri dinlencekken benimkini çağırdı, ben gelmem gerekirken gelme dedi azlettim ödemem gereken vekalet ücretini ödedim şimdide bilgim olmamasına ragmen icraya vermiş karsı dava ücretini de öde diye onu da ödeyeceğim bu kadar zor durumdayken.
Başka avukat tuttum çok şükür o iyi gibi.
Aldatma iftirası ile karşılaştım kendimi akladım telefon kayıtları çıktı hiç yabancı arama yok hiçbir sorun yok.
Benim darp raporum ve karsı tarafın aldığı ceza var.
Bu çok göreceli bi durum ama ben düze çıkacak mıyım? Bitecek mi artık
En azından şu avukat ücretlerini karşılayacak kadar tazminat alsam yetecek çoğunda da gözüm yok.
Hayatta herşey geliyor geçiyor...hiçbir şey kalmıyor yerinde.hicbir acı hiç bir mutluluk hiçbir kaygı belirsizlik ...ölüm acisina dayaniyoruz.kabullenince hafifliyor.deliyor geçiyor ama geçiyor .içinize ferahlık diliyorum.dualara sarılık ve Allah'tan içinize ferahlık işlerinize kolaylık isteyin.Çok imrendim size ne kadar dayanıklıymışsınız yada sabırlı
Derdini sev demişler isyan etmem sabrederim ama işte bazen neden diyorum onda isyan a giriyor neden ben demek ama dayanamıyorum. Ben burda borçlarımı bitirmeye çalışırken onun 1 Yıldır sevgilisiyle gezmesi mesela eden bulmuyor gibi geliyor
Imtihan dunyasi kardesim . Birine birsey mi yaptim diye israrci soruyorsunuz acaba bir supjr bir vicdan azabi zamaninda yanlis birsey yapmis hissi mi var o zaman bulup helallesmelisiniz . Oyle bir imkaniniz yoksa onun adina ibadet sadaka yapmalisiniz. Oldugunu varsayiyorum ki olmayan yoktur bunu da net soyluyorum. Zatrn ben iyi insanim diyen yolda kalmistt coktan. Akliniza gelmiyorsa bile ayda bir bunlar icin hayir yapin. Imtihana gelince illa.bisey yapanin basina gelmez. Kaza tecelli eder senin secimlerinden oturu rabbim sana 2 yol sunuyor sen kotu olani secersen evlilik imtihani da bu sekilde seni bulur. Kuran var rehber. Evlenmeden oncr ya da birsey yapacakken istiharrre yapilmali. Sen secmissin yine bunu. Zorla evlendirildsen iste bu ailenle senin imtihanin . Kimse be fullum 4 4lugum deemsin lutfen hatalariniza kabul edin. Kendi sectiginiz yolu da imtihanim agir demeyinSizinkiyle çok farklı dertlerimiz var. Ama ben de sizin gibi acaba benim yaptığım bir şeyden dolayı mı başıma bunlar geldi diye düşündüm hep. Sürekli insanlara olan davranışlarımı gözden geçirdim, geçmişimde bir hata aradım, en ufak şeyde işte sebep bu diye kendi kendime dert ettim.
Öyle veya değil ama bu imtihanlar emin olun bitiyor. Tam 1 senelik bir süreç atlattık eşimle. Bu kadar uzayacağını tahmin etmemiştik. Erkekler ağlamaz denir ya kaç kez eşimle oturup ağladık, kaç geceyi zehir gibi uykuyla geçirdik. Bir türlü doğru kapıya çıkamadık... Allah'ım sen bizi şaşırtmadan bu imtihanı vermeyi nasip et, senden başka yolumuz da kapımız da yok, sen hayırlı yollar aç bize diye dua ettim. Yaşarken hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor, içinizi dökmeye çalışsanız derya deniz şu an tahmin edebiliyorum. Ama o kapı açılıyor, o imtihan geçip gidiyor. Ben, bir çok kişinin belki de çok zor sabredeceği hatta sabredemeyeceği bir imtihana sabrettim. Elbette benden büyük dertler de vardır ama herkesin derdi kendine büyük derler ya o hesap. Siz de sabredin, dua edin. Söylemesi kolay, yaşaması zor biliyorum ama sabrın sonu emin olun selamet. Allah yardımcınız olsun.
Edenin yaptiginin karsiligini alacagi tek yer hesap gunudur guzel kardesimHayatta herşey geliyor geçiyor...hiçbir şey kalmıyor yerinde.hicbir acı hiç bir mutluluk hiçbir kaygı belirsizlik ...ölüm acisina dayaniyoruz.kabullenince hafifliyor.deliyor geçiyor ama geçiyor .içinize ferahlık diliyorum.dualara sarılık ve Allah'tan içinize ferahlık işlerinize kolaylık isteyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?